Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Admin Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Biz foruma direk fotoğraf veya resim yüklemeye izin vermiyoruz. Bu nedenle öncelikle fotoğraf ve resim yükleme sitelereni resim ve fotoğraf yükledikten sonra onları buraya nasıl ekleyeceğinizi açıklayacağız.Bu nedenle resim yükleyecekseniz http://imageshack.us/ kullanınız... Görüntüleme sınırı yok ama ingilizce size yardımcı olacak belgeleri bir bir açıklayayım kolaylıkla resim yükleyebilirsiniz...Bu linke tıklayınız: http://imageshack.us/karşınıza şu sayfa çıkacaktır...Browse butonuna tıkladığınızda karşınıza bu çıkacaktır. O listeden istediğiniz resmi bularak Open veya Aç tıklayarak resmi alan aktarınız...Daha sonra en altaki 'Host It' tıklayarak resmi yükleyiniz bu yükleme tamamlanınca karşınıza yeni bir sayfa çıkacak o sayfa şunun aynısı olacaktır.... Bir üsteki resim de host it gösterilmiştir....Sayfanın en üstünde gördüğünüz Direct Link To IMAGE bölümünün yayındaki alandaki linki kopyalayınızForumda yazı yazdığınız tablonun üstünde küçük butonlar vardır üstlerine farenizle dolaşırsanız 'Resim Ekle' butonu olduğunu göreceksinzi ona tıklayınca size o ikonun altında bir hop açılan pencere getirecektir:Ve hop açılan pencere görüntüsü ise budur:Bu resimdeki alana kopyaladığınız linki koyunca ve 'Resim Ekle' tıklarsanız bu işlem iletinize resmi ekleyecektir....Hepsi bu kadar... Resim eklediniz ve bu resim satırını iletinizde nereye eklerseniz o resim orada görünecektir....Saygılar... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Biraz önce Tangeriin Boşig arkadaşımızın bloguna bakarken dikkatimi çeken bir olayla karşılaştım... Yüklediği bazı resimler yerinde X işareti vardı. bunun anlamı resim yüklenen sitede bulunmamaktadır.... Uyarıyı okuduğumda fark ettim ki görüntüleme sınırı koymuşlar ve Tangeriin in blogu çok görüntülediği için resimi bloklamışlar... Bileydim eğer o siteden yapmazdım yüklemelerimi... Kıskanmışlar demek ki beni. Yaa yok bilgisayarımda da o silinen resim. Neyse yenisini yapacağız artık. Hele şu PhotoShop Pro.yu bir alayım... Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Yardımınız için teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!! RİNA Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yardımınız için teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!RİNA Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 tşkler cok güzel anlatılmışş.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 DIRECT LINK MOVED TO THE TOP Diye bir yazi geliyor bana şuan...acaba sorun bende mi yoksa imageshack ' da mı... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Evet yukarıya taşımışlar oradan kopyalayacaksınız... Açıklamadaki açıklamayı güncelledim... Saygılar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Admin dedi: Evet yukarıya taşımışlar oradan kopyalayacaksınız... Açıklamadaki açıklamayı güncelledim... Saygılar Oldu sonun da tesekkürler birde bu dizini ilk 10 iltinin icersine koymak acaba mümkün mü...pek kullanilmiyor burasi gerci... ama kullanildimi da acil durumlar olabilir diye düsünüyorum Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.