Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 içimden şu geçiyo msnede kuzenim birşeyler soruyu bi kaşık suda boğmak geçiyo içimden kendi interneti var bakmıyoda ben bakıcakmısım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 içimden nehirler geçiyo bahar geçiyo yaz geçiyo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 içimden seni boğmak geçiyo.. hayır niye katlanıyomki sana ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 elin mecbur canem çünkü beni seviyon içimden seni sevmek geçiyo ama bişey dur diyo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 yaw bişeler oluyo pcye düşüyom allaalla hadi ordan gıcığım..içimden bu geçiyo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 batsın bu dünya,ağlatıpda gülene yazıklar olsun demek geçıyor..son günlerde yaşadıklarımdan dolayı bazı ınsanların yuzune tükürmek gelıyor..masuma ıftıra atan fesatlar gelıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ya benim günahımı alırsan öyle düşersin işte sana diyom bekliyom bekliyom bekliyom aha gitti içimden hadi burdan buyur geçiyo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ya bende anlamadım ama gidip geliyom işte senin aklın gibi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 şimdi benim aklım gittimi geldimi içimden geçiyo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 yaşlandık canem boşver unutuyoz işte benimde içimden geçiyo..ama iki parmağım kafasında olaraktan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 illa parmağını kafamda tutucak içimden geçiyo annadın sen onu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 insanlar para için neler yapıyor aklım almıyor ALLAH'ım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 şimdi götür bakalım yemekleri, sonra nası vercem ben bu kiloları Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Hayat süprizlerle dolu.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum aslan aslan aslan.. aslan yarim aslan yarim.. 15 'li li li li hiç birşey anlamadınız biliyorum..içimden geldi.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 yahu ne oldu.senın mutlu oldugunu gormek hosuma gıttı ha ıyı ıyı cok ıyı hep boyle(durmak yok yola devam ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 evet... gerçekten mutluyum.. aman maşallah diyelim.. ben de tadını çıkarıyorum.. sınavlar başlamadan sonuna kadar yaşıcam şu günleri... ama gerçekten çok komikti ya.. aslan aslan , aslan yarim aslan yarim.... şak şak şakkkk... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 masallah masallah ıyı ıyı sevındım adına bırak bırazda dunya sensız dönsun.sen eglenmene bak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 kısa mı sürer uzun mu bilmiyorum da.. düşünmüyorum zaten.. teşekkür ederim canım darısı başınaaa sen de böyle mutlu olursun inşallah.. gerçi kötü de değilsin demi okul da başladı... istiyodun zaten... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 e evet ıstıyodum ama bu kadarda bır anda yuklenımlez kı yok ya ıyıkı var okul gercekten. bır ugrasın var sonucta. ınsallah sınavı da kazanırsın.yazı cok guzel gecırırsın.darısı senınde basına Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 inşallahh... yaz güzell olmalı zaten... gerçekten güzel bir tatile çokk ihtiyacım var bu sefer... okul güzel olmaz mı yaa..hepsi ayrı bir tad , ayrı bir heyecan... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 çok ağrı çekti mi acaba... elimden de birşey gelmiyor ki... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 içimizde yolculuklar nereye sevdalar gördük burda,hiç yaşanmamış gibi şimdi hiç bir şey yok geriye Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Sınavlar 2 hafta sonra baslıyor .... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Saltanat bitiyor..Ankara'da yaşayan kızlar güzel oluyor...........,,, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.