Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl farketmez canem istediğin tarafta dur.. ben kafaya taktım sana bu kamyonu gösterecem
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl peki ben kaskımı takayımda neme lazım sakata gelmeyelim kafaya bu kadar takmasaydın canem görmesemde olurdu yani çok möhim değiil yane
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Üstüme yıkıldı, Dağ gibi bir hasret, Yaraları sarmaya,alışıp unutmaya; Koca bir hayat lazım yıllar yetmez.... Şarkı güzel yazmak istedim anlam aramayın
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Aslında sanki içimde bişeyler kıpırdıyor ama Dur bakalım duruma göre hareket ederiz artık
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl cüceler büyük bir tamahkarlıkla kazdılar derinleri.. kazadtum da neyi uyandırdıklarını biliyorsun gandalf eski dostum..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl o nazgul efendisi, dokuzların en muazzamı minasmorgul ise barınağı o angmarın büyücü kralı ben de bilsem...
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl ben senide yatırırım luci sen bak keyfine canem dert etme bu aralar lord of the rings fazla takıldım artık bütün sözleri ezberimde
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl yıldızlar örtülü, insanlar sessiz.. karanlıkta hızla ilerleyen bir kötülük var...
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl İnsanları anlamak ne kadar da zor,en zor mat sorusundan bile zor.Anlamayı bir yana bırakalım,tamam,ama nasıl anlatacağımı bilmiyorum
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Öyle kolay dillendirebilseydim içimdekileri keşke..Hep eksik olduk ya bu yüzden..
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Öyle kolay dillendirebilseydim içimdekileri keşke..Hep eksik olduk ya bu yüzden.. söyle canım çekınme aa,yabancımıyız (ayrıca o yazı sıtılı hangısı bulamadım)
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl malı kasap hayriden alıyorduk, kamyonu adana' ya kadar da ben kullanıyordum sen anlatacaksın sedelina biz dinleyeceğiz mutlu olan sensin
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl sen sölemişsin " nasılsın " topiğinde sedelina iyiyim die ? yok değilsen anlat yabancımıyız
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Pazar günlerinden nefret ederdim.. Bu pazarı iple çekiorum.. Ayrıca egsos'u 1 damla suda boğmak istiorum
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl nati sen sus bakayım hıı, byükler konuşuyor.. sedoş sen anlatıver cınım biz dinleriz, sana bıraktım hangisinden istersen başla
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl Hangi ölçüte göre büyüksün ? Bedenen diosan susayım yok akılen diosan devam edecegim de
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.