Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 17 yıl İçimden tam da şu anda "yeni üye oldum ancak hiç kimse bir hoşgeldin bile demedi "geçiyordu.
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 17 yıl benim de içimden ya bu kızlar 5 sene önce internette hiç konuşmazdı şimdi herkes birbirine aşık oldu geçiyor dünyayı anlamak zor
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl İçimden tam da şu anda "yeni üye oldum ancak hiç kimse bir hoşgeldin bile demedi "geçiyordu. hoş gelldddiiinnnn
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl Evlerinin önü boyalı direk Yerden yere vurdun sen beni felek Her acıya dayanamaz bu yürek Ölürüm de ayrılamam yar senden..
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl içimden tren geçiyo canem, kutuplara gidiyomuş bıraksınmı senide
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl napcen senin trenden bi farkı yuk canem tekerlekleri dışında ..bakmak istersen içimden cinayet planları geçiyo
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl bakmak isterim tabi hep bi kamyon görmek istemişimdir cinayetmi planmı ne diyosunnn canemmmm her zaman sevmişimdir zati seni
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl ee ben geçerken sana çağrı yapayım o zaman sen yola çık.. dostluk öldümü gayet yakından gösterecem sana kamyonu canem bilmemmi bende seni çok severim biliyon
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 17 yıl çokmu yakından görcem canem peki ben yolun ne tarafında durayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.