Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl avazı çıkınca insan tekrar bağırabilirmi? deriin bir nefes alip bagirabilirim sahsen,ama avazim cikar mi bilmem aslan parçası deyince parçalanmış bir aslanın hangi kısmı kastedilmektedir? vaay guzel soru,demek ki aslan parcasi aslinda iltifat degil yerme oluyor bu durumda,aslan parcalaninca ne gucu kalir ne karizmasi
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl neden kıta isimlerinin hepsi aynı adla başlayıp aynı adla biter
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl bütün soruları ben mi cevaplayacagım canım,biraz da başkalarına fırsat verelim degil mi,şanslarını denesinler
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl Yazar hımm kolay söylendiği için herhalde pekii, neti yavaş bir insan ne yapmalı
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl hımm kolay söylendiği için herhalde pekii, neti yavaş bir insan ne yapmalı bilgisayarı ile neti arasındaki bağlantıyı kopartmalı
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl peki neden tarantulalar iki bucuk yıl yiyeceksiz yaşayabilirler??????
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl duydum iöimden gelıyor tabı bunu yapmak ama bana ne kastınız var yahu,sonra ben ne yaparım
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ağlama sen tamam bişey demedik maşallah pc ye ve netine onu bilmiyorum ama ayı' ların kış uykusunda metobolizmasını yavaşlattığını, hücrelerin birbirini yediğini duymuştum
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl onu bilmiyorum ama ayı' ların kış uykusunda metobolizmasını yavaşlattığını, hücrelerin birbirini yediğini duymuştum
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl yaa madem eurovisiondaki sıralamada, şarkıların kazanana katkısı küçümsenebilecek ölçüde, peki o zaman adamların ne diye beste yapacağız,şov hazırlayacağız diye göbekleri çatlıyor?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl yaz içinden geldiği gibi davran gull şimdi durduk yerde adminle kapıştırma beni...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Yazar sende o zaman demiyeceğin sözün başını söleme merakta kaldık bak
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl sende o zaman demiyeceğin sözün başını söleme merakta kaldık bak başını soylemedim ki... sadece yazmıcam dedim...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Yazar kafandan geçen şeyler söyleyemeyeceğin şeylermiş ya hadi sen söle
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Herşeyin zamanla bir sonu var mıdır ? illaki, bence başlangıcı olan herşeyin kesinlikle bir sonu vardır...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl Yazar sen önce söleyeceklerini de bakalım sonra ahkam kes söleyemezki, söleyemezki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.