Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl ya benim cevaplarimi degerlendirmeden habire soru soruyonuz.. cunku oragim yok ve ot dedigim,cicek tohumu oluyor. orak kesici bi alettir,basta ot olmak uzre herseyi kesebilir,elini,kolunu falan..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl insan önce kendisi ile kapışır da ondan... futbol maçlarında taraftar maça giderken neden yanına döner bıçağı alır?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Yazar o zaman bir beste ile seslenmek isterim abla.... sarı mavi yeşil meşil fark etmez yürüyoruz aynı yolda biz futbol şiddettir futbol holiganlıktır futbol adam bıçaklamaktır şaka bir yana futbol terörünü esefle kınıyoruz neden kutup ayılarının hepsi solkatır..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl kutuplarda güneş soldan mı doğuyor aceba belkim ondandır? kutuplarda ki buz tuzlu sudanmı, tatlı sudanmı oluşur?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Yazar tatlı olması lazım die düşünüyorum neden yağmur suyu tatlıdır da ondan kel aynaklar neden keller ?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ses telleri benim ki gibi çalışıyor olmalı yada sadece bas vuruyor en güzel söz neden söylenmemiş olandır ?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl soylenince ozelligini kaybedip sihri kaciyor.. bir tilki dort yasindan sonra ne olur
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl leylam gelmiş oley, ben seni neden bu kadar çok seviyorum Leylam
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl bilmiyom ki,ben de bir anlam veremiyom niye kimse benim sorularimi cevaplamiyor,yoksam begenmiyorlar mi
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl yok anacım, soruların ağır geliyor ondandır ben soru üretemiyorum bu akşam çok mu sorusuz kaldım ne?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl ben de uçtum iniş takımları arızalı imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :::...............
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl bu gece uçuştamıyız hepimiz, benim iniş takımlarınıda frozen cadısı çalmış, hain cadı
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl bulutlara tutunun kislaar evet o yeni biri,biraz saskin gibi ama
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl he canım leyla yeni, frozeni bende tanımıyorum, sanırım o çooook eski belkimde fosildir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.