Misafir redblack Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Diyelim ki Cem isimli bir adam İpek diye bir kızdan hoşlanıyor ve ona sinemaya gitmeyi teklif ediyor. İpek kabul ediyor ve her ikisi de oldukça iyi zaman geçiriyorlar. Bir kaç aksam sonra, Cem İpek' i yemeğe davet ediyor ve gene çok iyi zaman geçiriyorlar. Birbirlerini düzenli olarak görmeye devam ediyorlar ve bir sure sonra ikisinin de görüştüğü özel biri yokken; bir akşam gene yemeğe çıkıyorlar. Dönüşte, arabada otururken, İpek' in aklına bir şey geliyor ve üzerinde fazla düşünmeden pat diye - "Farkında mısın, bu gece görüşmeye başlayalı tam 6 ay oldu." diyor. Bunun ardından derin bir sessizlik oluyor arabada. İpek için çok uzun süren bir sessizlik bu, ve düşünmeye başlıyor: - "Of acaba yanlış bir şey mi söyledim? Belki de bu ilişkinin kendisini sınırladığını düşünüyordur. Belki de onu istemediği ya da emin olamadığı bir şeye ittiğimi zannediyordur. “ Bu arada Cem de düşünüyor tabii, - "Vay canına, 6 ay ha!" Ve İpek düşünmeye devam ediyor: - “Bir dakika ya, peki ama ben bu türden bir ilişki istiyor muyum? Bazen kendim için daha çok alan istiyorum. İlişkimize ne olacağını düşünmek için. Yani, nereye gidiyoruz biz? Birbirimizi bu şekilde görmeye devam mi edeceğiz? Yoksa yavaş yavaş evliliğe doğru mu gidiyoruz? Ya çocuklar? Tüm bir hayatı birlikte mi geçireceğiz? Bu aşamadaki bir bağlılığa hazır mıyım? Bu insanı gerçekten tanıyor muyum?" Cem' in de kafası düşüncelerle dolu: - ".Yaniiii... bu demek oluyor ki... dur bakiim.. Şubat. Evet Şubat' ta ilk kez dışarı çıkmıştık ki bu da benim arabayı yeni aldığım zamanlara denk geliyor. Hmm kaç kilometre gitmiş oluyorum bu durumda? Oha! Yağı değiştirmenin zamanı gelmiş!" Ve İpek düşünmeye devam ediyor: - "Onu üzdüm. Yüzünden okuyabiliyorum. Belki de tamamen yanlış anlıyorumdur. Belki de ilişkimizden daha fazla beklentileri vardır, daha yakın ve bağlı olmak gibi. Belki de ben hissetmeden o çoktan anlamıştı, şüphelerimi yani. Evet eminim ki anladı. Bu nedenle kendi duygularını söylemekten kaçınıyor. Reddedilmekten korkuyor!" Cem tam bi lineer düşünce gurusu, - "Bu arada vitese de bakmalarını isticem. O gerizekalılar ne derlerse desinler hala vitesi geçirmede bi sorun var. Ve bu kez suçu havanın soğukluğuna atmazlarsa iyi olur. Dışarısı 30 derece ve bu vites çöp kamyonu gibi. Üstüne üstlük o beceriksiz heriflere 60 milyon ödedim. Soyguncular!" İpek da arpacık kumrusu, - "Bana kızgın. Ama onu suçlayamam. Ben de olsam ben de kızardım. Onu böyle bir şeye soktuğum için o kadar suçlu hissediyorum ki... ama n'apabilirm yani, ben de duygularımdan emin diilim ki!" Cem de düşünüyor, - "Büyük ihtimalle garantinin suresinin sadece 90 gün olduğunu soylicekler... pis herifler!" İpek' in beyni oldukça yaratıcı, - "Belki de ben çok fazla idealistçe davranıyorum, yanımda benim hoşlandığım ve benden hoşlanan harika bir insan otururken, ben beyaz atıyla bir şövalye bekliyorum. Öyle biri ki benim bencilce, küçük kız hayallerim yüzünden acı çekiyor!" Cem' in beyni gel-gitte, - "Garanti mi? Garanti mi istiyorlar? Onlara bir garanti vericem ve onlar da garantilerini alıp...." - "Cem" diye sesleniyor İpek.. - "Efendim?" diyor Cem irkilmiş bir halde. - "Lütfen kendine bu şekilde eziyet etme!" derken gözlerinde yaşlar beliriyor İpek' in. - "Belki de hiçbir zaman... Offf kendimi Öyle şey hissediyorum ki..." diyor ve hıçkırarak ağlamaya başlıyor, - "N’ oldu simdi?" diye soruyor Cem. - "Ben koca bi aptalım, yani biliyorum ki şövalye falan yok. Bu aptalca. Ne şövalye ne de at var!" - "At mı yok?" kafası karışık tabii zavallı Cem' in. - "Aptal olduğumu düşünüyorsun di mi?" diye devam ediyor İpek. - "Ebetteki hayır!" en sonunda hiç değilse bir doğru cevap vermenin mutluluğunu taşıyan Cem. - "Sadece… sadece zamana ihiyacim var!" Cem en güvenli ne söyleyebilirim diye düşünürken bir 15 saniye geçer. Ve - "Evet." der. (İpek etkilenmiş bir şekilde, elini tutar.) - "Cem, gerçekten böyle mi hissediyorsun?" - "Nası yani?" - "Yani ben zamandan bahsederken." - "Ah elbette." (İpek Cem'e döner ve dikkatle gözlerine bakar. Tabii zavallı Cem gerilmiştir. Tabii bir de at olayı vardır, ve eğer İpek gene attan bahsederse ne diyeceğini bilmemektedir. Ve en sonunda İpek konuşur:) - "Teşekkür ederim, Cem." Cem de Teşekkür eder. Derken alır kızı evine bırakır. Kızcağız, bitkin ve ruhundaki acıyla sabaha kadar ağlar. Cem eve gider, bir paket Panço acar, ve televizyondaki tenis maçına iyice gömülür. İçinden bi ses arabada ciddi bi şeylerin geçtiğini söylese de anlamasının mümkün olmayacağını düşünür ve üstünde durmamaya karar verir. Ertesi gün İpek, en yakın arkadaşını, hatta en yakın iki arkadaşını arar ve yaklaşık 6 saat boyunca son olayların yorumu yapılır. Tabii ki en küçük detay, mimik, kelimelerdeki nüanslar analiz edilmelidir ve farklı senaryolar düşünülüp tartışılır. Bu konu günlerce tekrar tekrar gündeme gelir ve asla sıkılınmaz. Bu arada Cem, İpek'le ortak arkadaşları olan biriyle top koşturmaktadır ve bir an durur, sıkılmış bir ifadeyle arkadaşına sorar: - "Ya İpek' in hiç atı olmuş muydu biliyor musun?" Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 tipik bir bayanda olay büyütme vakası.. gerksiz ayrıntılara takılma.. erkeğinn ise vurdum duymazsızlığı ve ilişkililerine olan zararı apaçık ortada.. oysa kız ve erkek sorun oluşmadan bu 6 ay meselesini konuşarak halledebilirlerdi. genel olarak bizlerin en büyük hatası konuşmak yerine o kişi hakkında yorum yapmamız.. yazık ya bu örnekte olduğu gibi neçe ilişkiler zarar görüyordur.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Diyelim ki Cem isimli bir adam İpek diye bir kızdan hoşlanıyor ve ona sinemaya gitmeyi teklif ediyor. İpek kabul ediyor ve her ikisi de oldukça iyi zaman geçiriyorlar. Bir kaç aksam sonra, Cem İpek' i yemeğe davet ediyor ve gene çok iyi zaman geçiriyorlar. Birbirlerini düzenli olarak görmeye devam ediyorlar ve bir sure sonra ikisinin de görüştüğü özel biri yokken; bir akşam gene yemeğe çıkıyorlar. Dönüşte, arabada otururken, İpek' in aklına bir şey geliyor ve üzerinde fazla düşünmeden pat diye . . . Bu arada Cem, İpek'le ortak arkadaşları olan biriyle top koşturmaktadır ve bir an durur, sıkılmış bir ifadeyle arkadaşına sorar: - "Ya İpek' in hiç atı olmuş muydu biliyor musun?" Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 tipik bir bayanda olay büyütme vakası.. gerksiz ayrıntılara takılma..erkeğinn ise vurdum duymazsızlığı ve ilişkililerine olan zararı apaçık ortada.. oysa kız ve erkek sorun oluşmadan bu 6 ay meselesini konuşarak halledebilirlerdi. genel olarak bizlerin en büyük hatası konuşmak yerine o kişi hakkında yorum yapmamız.. yazık ya bu örnekte olduğu gibi neçe ilişkiler zarar görüyordur.. farklı olan bayanlar illaki vardır ama sanırım genel olarak biz bayanların sürekli yaptığı bir şey bu;ayrıntılara takılmak. okuduğumuzda güldümüz bir alıntı bu ama aslında gerçekleri göstermiş. bir bayan ve bir erkek birbirlerinden çok farklı düşünüyorlar. bir taraf günü yaşarken diğer taraf ayrıntılarda boğuluyor. ne diyelim? böyle gelmiş böylede gider sanırım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gülersin de miiiiii :D valla sadece meraktan soruyorum kleocum sen farklı mısın? yok yani yanlış anlama ben hiç farklı değilimde o yüzden sordum. bazen ayrıntılarda boğulacak gibi olurum. bir çaresi var mıdır acaba bu ayrıntıcılıktan kurtulmanın ? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 farklı olan bayanlar illaki vardır ama sanırım genel olarak biz bayanların sürekli yaptığı bir şey bu;ayrıntılara takılmak.okuduğumuzda güldümüz bir alıntı bu ama aslında gerçekleri göstermiş. bir bayan ve bir erkek birbirlerinden çok farklı düşünüyorlar. bir taraf günü yaşarken diğer taraf ayrıntılarda boğuluyor. ne diyelim? böyle gelmiş böylede gider sanırım keşke sıkı bir empati olsa iki çift arasında da böye olmasa.. ikisi de günü ve anı doyasıya yaşaşalar.. lakin kadının ruhu kendi gibi narin ve incedir.çabuk üzülen ve kırılan bir yapıladadırlar. küsen çiçekler gibidirler, olara dokunurken bir kez daha düşünmemizi isterler..ama erkekler hayarı ayrıntılarda yaşmayı sevmezler..bu konuıda seninle hem fikirim..böyle gelmiş böyle gidecek sanırım.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 keşke sıkı bir empati olsa iki çift arasında da böye olmasa.. ikisi de günü ve anı doyasıya yaşaşalar.. lakin kadının ruhu kendi gibi narin ve incedir.çabuk üzülen ve kırılan bir yapıladadırlar. küsen çiçekler gibidirler, olara dokunurken bir kez daha düşünmemizi isterler..ama erkekler hayarı ayrıntılarda yaşmayı sevmezler..bu konuıda seninle hem fikirim..böyle gelmiş böyle gidecek sanırım.. allah yardımcımız olsun :) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 gülersin de miiiiii valla sadece meraktan soruyorum kleocum sen farklı mısın? yok yani yanlış anlama ben hiç farklı değilimde o yüzden sordum. bazen ayrıntılarda boğulacak gibi olurum. bir çaresi var mıdır acaba bu ayrıntıcılıktan kurtulmanın ? bende uzaydan gelmedim...sıradanım... birde erkekler diyoya birbirimiz için yaratılmışız... tavlama olaylarında falan seni anlıyorum gibi laflar ederler ya..... aslında her iki cinsde bir muamma........karşındakini anlayabilmek zor... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Diyelim ki Cem isimli bir adam İpek diye bir kızdan hoşlanıyor ve ona sinemaya gitmeyi teklif ediyor. İpek kabul ediyor ve her ikisi de oldukça iyi zaman geçiriyorlar. Bir kaç aksam sonra, Cem İpek' i yemeğe davet ediyor ve gene çok iyi zaman geçiriyorlar. Birbirlerini düzenli olarak görmeye devam ediyorlar ve bir sure sonra ikisinin de görüştüğü özel biri yokken; bir akşam gene yemeğe çıkıyorlar. Dönüşte, arabada otururken, İpek' in aklına bir şey geliyor ve üzerinde fazla düşünmeden pat diye - "Farkında mısın, bu gece görüşmeye başlayalı tam 6 ay oldu." diyor. Bunun ardından derin bir sessizlik oluyor arabada. İpek için çok uzun süren bir sessizlik bu, ve düşünmeye başlıyor: - "Of acaba yanlış bir şey mi söyledim? Belki de bu ilişkinin kendisini sınırladığını düşünüyordur. Belki de onu istemediği ya da emin olamadığı bir şeye ittiğimi zannediyordur. “ Bu arada Cem de düşünüyor tabii, - "Vay canına, 6 ay ha!" Ve İpek düşünmeye devam ediyor: çok güzeldi sevgili redblack bundan daha güzel anlatılamaz ...gerçektende böyle bi durum var...beyinler farklı çalışıyo.. tecrübeyle sabittir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Diyelim ki Cem isimli bir adam İpek diye bir kızdan hoşlanıyor ve ona sinemaya gitmeyi teklif ediyor. İpek kabul ediyor ve her ikisi de oldukça iyi zaman geçiriyorlar. Bir kaç aksam sonra, Cem İpek' i yemeğe davet ediyor ve gene çok iyi zaman geçiriyorlar. Birbirlerini düzenli olarak görmeye devam ediyorlar ve bir sure sonra ikisinin de görüştüğü özel biri yokken; bir akşam gene ................................................. redblack..güzel arkadaşım...alnının ortasından öpüyorum seni...çok..ama çok güzeldi... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 çok güzeldi sevgili redblack bundan daha güzel anlatılamaz ...gerçektende böyle bi durum var...beyinler farklı çalışıyo.. tecrübeyle sabittir :D kesinlikle haklısın frozencım. aynen tecrübeyle sabittir Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 redblack..güzel arkadaşım...alnının ortasından öpüyorum seni...çok..ama çok güzeldi... ahhh ahhh!!! diloşum yok mudur bunun bir çaresi yaaaa yazık bizlere vallahi.... hep anlayamamakla suçlanırız ama bir anlayanımız da çıkmaz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ahhh ahhh!!! diloşum yok mudur bunun bir çaresi yaaaa yazık bizlere vallahi.... hep anlayamamakla suçlanırız ama bir anlayanımız da çıkmaz bizi bizden gayrısı zor anlar şekerim..tasalanma..boşveeeerrr.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 - "Ya İpek' in hiç atı olmuş muydu biliyor musun?" HÖH yani..Bukadar duyarsız mıyız ya.. cıx cıx cıx Ama laf aramızda;Hikayeye bayıldım.. :D Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 HÖH yani..Bukadar duyarsız mıyız ya.. cıx cıx cıx Ama laf aramızda;Hikayeye bayıldım.. :D duyarsızlık değilde anlayış farkı desek belki daha doğru olur. uzlaşımcı olmak gerek Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Bayıldım ben bu hikayeye tam manasıyla.. Ellerine Sağlık Redblack çim Seviyom Ben bu Kızı YA Bazı şiirler vardır ya insan dinledikçe, yada okudukça kendini bulur... Buda o makalelerden biri olsa gerek.. Kendimi buldum Resmen .. Erkek ise her zaman ki gibi Kimi zaman gerçeklerden kaçan, ayrıntılarla zaman kaybetmeyen, kimi zaman da olabildiğine bu anlamda duyarsız.. (Biz bu durumla ilgili istisnalar kaideyi bozmaz die bi cümle ekleyelim yeni bi tartışma konusu yaratmayalım) AH ERKEKLER VAH ERKEKLER!!! Saygılar Özo Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Ellerine Sağlık Redblack çim Seviyom Ben bu Kızı YA bende seni seviyorum Özocuğum Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bende seni seviyorum Özocuğum Eyvallahh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.