Zıplanacak içerik

Paris, Seni Seviyorum / Paris, je t'aime / I love you Paris... (Pariste Dünyanın 20 değişik ülkesinden, 20 farklı ınanılmaz aşk...)

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Paris, Seni Seviyorum / Paris, je t'aime / I love you Paris... (Pariste Dünyanın 20 değişik ülkesinden, 20 farklı ınanılmaz aşk...) (Sevgili La_bohem tekrar teşekkürler her karesende gezimiz vardı..)

:)

3343parisbbql4.jpg

30 Mart 2007 tarihinde vizyona giren bu filmi lütfen kaçırmayın derim...

Bu yılbaşında Paris gezim sonucunda elde etmiş olduğum gezime harika bir yapım olan Paris seni seviyorum ile bütünleştirmiş olmanın inanılmaz keyfini çıkardım bugün ve harika bir film...

Sevgi La_bohem sana buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

Çünkü hemen hemen tüm güzellikleri bizzat senin gezi programında bizzat yaşamakla birlikte gezidiğim bütün yerleri farklı açılardan Paris'i Dünyanın 20 yönetmenin değişik yorumlarıyla, 20 farklı aşklarının güzelliğini tatmak ise tam bir hayrıcalık...

Filme Fransız kalmamamk ise kendi payıma bir hayrıca bir artı idi...

Kısaca konusuna gelirsek...

Dünyanın farklı ülkelerinden yirmi yönetmen, Paris'in on sekiz bölgesini kendi bakış açılarıyla anlatıyor. Elbette, mekân Paris, ortak konu ise aşk. Filmin her bir bölümü, her şekilde, her insandan, her yerde ve her türde aşkı ve elbette Paris'i anlatıyor...

Fransız yapımı (2006) ve romantik konulu, 116 dakikalık bu muhteşem filmi kaçıkmayın derim...

Hayrıca Fransız tanıdığımız oyuncuların birçoğunu filmde görme şansı elde edeceksiniz...

(Paris gezimde tek eksiğim buydu ve bu şansı da yakalamış oldum) smile.gif

Yönetmen_____:Olivier Assayas , Frederic Auburtin , Emmanuel Benbihy , Gurinder Chadha , Sylvain Chomet , Ethan Coen , Joel Coen , Isabel Coixet , Wes Craven , Alfonso Cuarón , Gérard Depardieu , Christopher Doyle , Richard LaGravenese , Vincenzo Natali , Alexander Payne , Bruno Podalydés , Walter Salles Jr. , Oliver Schmitz , Nobuhiro Suwa , Daniela Thomas , Tom Tykwer , Gus Van Sant

Tanıtım filmini buradan izleyebilirsiniz..

Vee işte müthiş bulduğum filmden birkaç sahne..

1478a1932zb5.jpg-1478a3000dy3.jpg-1478a3560nv6.jpg

1478a2767kw1.jpg-1478a3966so3.jpg-1478a5917li4.jpg

1478a9223nm8.jpg-k1478a680hc1.jpg

Sevgili La_bohem eminim bu fotoğraf sana birşeyleri hatırlatıyordur, Hemen hemen aynı kare...

(Hatırlarsan Trenle giderken senin böyle bir fotoğrafını çekmiş ve çok beğenmiştin...) smile.gif

1478a8035jw6.jpg

Gönderi tarihi:

Hayrıca bu mükemel bir film için şu bilgiler de verilebilir...

Kesinlikle Paris’te aşk her yerdedir: Barlarda, kafelerde, Eyfel Kulesi’nin altında, metroda hep aşk vardır denir ve bu doğrudur…

Film olarak “Paris, Seni Seviyorum” Paris’i, dünyanın en çok alkışlanan film yönetmenlerinin gözüyle perdeye yansıtmış bulunmaktadır...

Ve bu kökklu, tarihsel ve mistik yaşamı bugün bizlerin önüne bağımsız, özgü, ve yaratıcı bir şekliyle sunanlara ve filmde emeği gecenlere yürekten teşekkürler...

Hayrıca Film için çok sayıda uluslararası yönetmenden Paris’te geçen romantik bir hikaye anlatmaları istenmiş.

Bu projeye katılan tüm yönetmenler Paris’in zengin sinematografik tarihine rağmen geriye bakmaktansa, Paris’i bugünkü haliyle, beyaz perdeye hiç taşınmamış yönleriyle aktarmayı yeğlemişler.

Kısacası ve herşeyi ile “Paris, Seni Seviyorum” farklı sosyal sınıflar, kuşaklar, kültürler ve atmosferlerin karışımı.

Her yönetmenin kentin çeşitli yerlerinde geçen farklı yaşam kesitleri sunduğu,

sevinç, ayrılık, beklenmedik garip rastlantılar ve her şeyden çok aşka dair hikayelerden oluşan bir film.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hayrıca bu mükemel bir film için şu bilgiler de verilebilir...

Kesinlikle Paris’te aşk her yerdedir: Barlarda, kafelerde, Eyfel Kulesi’nin altında, metroda hep aşk vardır denir ve bu doğrudur…

Film olarak “Paris, Seni Seviyorum” Paris’i, dünyanın en çok alkışlanan film yönetmenlerinin gözüyle perdeye yansıtmış bulunmaktadır...

Ve bu kökklu, tarihsel ve mistik yaşamı bugün bizlerin önüne bağımsız, özgü, ve yaratıcı bir şekliyle sunanlara ve filmde emeği gecenlere yürekten teşekkürler...

Hayrıca Film için çok sayıda uluslararası yönetmenden Paris’te geçen romantik bir hikaye anlatmaları istenmiş.

Bu projeye katılan tüm yönetmenler Paris’in zengin sinematografik tarihine rağmen geriye bakmaktansa, Paris’i bugünkü haliyle, beyaz perdeye hiç taşınmamış yönleriyle aktarmayı yeğlemişler.

Kısacası ve herşeyi ile “Paris, Seni Seviyorum” farklı sosyal sınıflar, kuşaklar, kültürler ve atmosferlerin karışımı.

Her yönetmenin kentin çeşitli yerlerinde geçen farklı yaşam kesitleri sunduğu,

sevinç, ayrılık, beklenmedik garip rastlantılar ve her şeyden çok aşka dair hikayelerden oluşan bir film.

:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.