Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Admin Site Adı: Elektronkik Kart - E Kart - E Card - Posta Kartı Site Adresi: http://www.postakartim.com Site Açıklaması: E-Kart göndermek hiç bu kadar kolay olmadı. Davet ve Parti servisimizi kullanarak davet edeceğiniz kişileri seçin haberdar edin. Kişisel ajandanızı kullanın. Yaş günlerini veya özel günleri unutmayın. Ve daha neler neler... Sitenin Hizmet Verdiği Alan: Medya/Eğlence Artılar: Site bir çok ayrı bölümden oluşmaktadır, fakat bir kayıt merkezinden idare edilmektedir. Örneğin kayıt yaptırdığınızda bir adres defterine sahip oluyorsunuz, aynı zamanda gönderidiğiniz bütün kartları kontrol edebiliyorsunuz. Hatırlatma sistemi ile bütün randevularınızı hatırlıyorsunuz, parti verecekseniz partiye davet etmek istediklerinizi davet ediyor ve onların davetinizi kabul edip etemediklerini ve kaç kişi geleceklerini ve neler getireceklerini ayarlayabiliyorsunuz... Yani saymakla bitmeyen bir içerik genişliği bulunmaktadır... Eksiler: Biraz yavaş ama bu yavaşlığı grafik tasarımından kaynaklanıyor gibime geliyor... Sitenin diğer sitelerden farkı ne?: Sanırım içerik genişliğinde Bana hitap eden tarafları: Üye olduğumda herşeyi yapabiliyorum buda bana geniş bir özgürlük veriyor... Bir cümle ile anlatırsam: İçeriği ve navigasyonu ile bana herşeyi bir iki tılamada getiren bu siteyi çok seviyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.