Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Honda ilk eBike'ını tanıtıyor ve yokuş aşağı giden bir canavar olacak gibi görünüyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Honda ilk eBike'ını tanıtıyor ve yokuş aşağı giden bir canavar olacak gibi görünüyor

Honda'nın motosikletle ilgili her şeye olan derin sevgisine ve küçük bir mühendislik deneyimine olan tutkusuna rağmen, markanın elektrikli bisiklet türüne geçici bir adım atmasının bu kadar uzun sürmesi şaşırtıcı.

honda-electric-mountain-bike.jpg?w=1500&

Porsche, Aston Martin ve hatta Mini de denedi ancak Honda, e-MTB Konsepti ile keyifli vakit geçiriyor gibi görünüyor. Muhtemelen iyi bir şey, ortaya çıkardığı tam süspansiyonlu arazi canavarı harika görünüyor ve sanki birkaç parkuru ezip geçebiliyormuş gibi.

Bu yıl çok yoğun bir Japonya Mobilite Fuarı'nın arka planında kaybolan konseptlerden biri olduğu için tüm ayrıntılar çok az, ancak arka süspansiyon sisteminin bir parçasını oluşturan şasi ve salınım kolunun ince bir süspansiyon kullanılarak inşa edildiğini biliyoruz. Duvar alüminyum döküm teknolojisi. Bu genellikle Honda'nın bazı yüksek performanslı motosikletlerinin üretim rezervidir.

İsimsiz kalan akü paketleri basit ama zarif bir çerçeve içinde yer alırken, motor oldukça her yerde bulunan, kranka dayalı bir olaydır… yine şu anda adı açıklanmayan bir tedarikçiden.

Keskin gözler, SRAM Eagle AXS aktarma organları ve Shimano disk frenlerinden, bizim görüşümüze göre biraz daha büyük olması gereken, Fox süspansiyonuna ve arkadaki damlalıklı sele direğine kadar oldukça klasik bazı dağ bisikleti bileşenlerini fark edecek.

Ayrıca genel tasarımın bir parçasını oluşturan düzgün, yerleşik bir çamurluk da var ve arka salınım kolu, aynı anda hem karmaşık hem de bombalara dayanıklı görünen bir mühendislik dehası örneği.

Bugüne kadar herhangi bir rakip eMTB üreticisinin kullandığını görmediğimiz benzersiz unsurlardan biri, gösteri alanında bisikletin yanında görünen taşınabilir şarj istasyonudur.

Bu yarı tekerlekli çanta, yarı Honda ASIMO karışımı, e-MTB'yi şarj etmek için yerleşik pillerin yanı sıra, arazide doğaçlama ayarlamalar yapmak için üst kısımda yerleşik bir alet kutusu içerir.

Kesinlikle üretime hazır görünmesine rağmen bu makinenin üretime girip girmeyeceği veya sonunda ne kadara mal olacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok.

Ancak Honda, parasını ağzına kadar harcama konusunda bir üne sahip (kanıt için Motocompacto'ya bakın) ve şu anda otomotiv markalarının otomobilin ötesinde "hareketlilik çözümleri" üretme yönünde büyük bir çaba var, bu yüzden belki de bu patlamayı görebiliriz. yakın gelecekte boşluklar ve yükselen setler.

Kaynak: T3

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.