Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve İstikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün İstiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir vaziyette tezahür edebilir. İstiklal ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtlımış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere memleketin dahilinde, ikdidara sahip olanlar gaflet ve delalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu ikdidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet fakrü zarüret içinde harap ve bitap düşmüş olabilirler.

Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İşte!..Ey TÜRK genliği ve Mlleti, yukardaki ''ATATTÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ'' nde yazılı olan yüce Önderimizin bize olan nasihat ve sözleri, şimdi hepside gerçekleşmiyormu ve birer birer yaşanmıyormu. Bunu hadi gelinde inkar edip aksini ispatlayalım varmısınız? İmkansızdır çünkü hepside gerçekleşiyor bakın işte şöyle; ''...Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş..'' olmuyormu ve zaptedilmiyormu? (siyasi oyunlarla ve emellerle!) ve ''...bütün tersanelerine girilmiş...'' olmak istenmiyormu ve acaba biz halkımız bunun farkında edilmek istenmeden de girilmemişmi?.!.. ve bütün Türk Silahlı Kuvvetleri AB nin istekleri doğrultusunda dağıtılıp ve hatta onların emri menfaatleri arzularınca kullanılmak amaçları değilmi? ve böylecede her köşesi dağıtılıp bölünüp ki, (P.K.K. yı zaten bunun için destek ve besliyorlar!) bilfiil işgal altına biz Türk Milletini almak istemiyorlarmı? (genede sağolsun silahlı kuvvetlerimiz her nekadar amaçları ve arzularınca istensede onlar Atatürkün Orduları bunu başaramazlar. Ayrıca dahilindeki (iç iktidar) iktidar sahipleri hala daha AB ve ABD diyerek onların sözlerinde ve her istek arzularını yerine getirmiyorlarmı? ve böylece Türk Milletine ''...gaflet ve delalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler..'' olmuyormu? ''...Hatta bu ikdidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler...'' olmuyormu?

Ve işte Atamız da bize demiyormu ki, ''Ey Türk İstikbalinin evladı!'' bizler değilmiyiz bu evlatlar diye hitab ettiği nesil? ''..İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen,..'' nedir bu vazifemiz hadi verelim cevabını hele dur bakalım daha ne buyuruyor ve ''...Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır...'' peki soralım kendimize nasıl kurtaracağız. Böyle korkakçamı vay efendim ben nasıl ırkçıyım ben ırkçı değilim vay beee!..EVET BENNN!..IRKÇIYIM EFENDİM IRKÇI!..BEN TÜRK MİLLETİMİ KENDİ SOYUMU ÖN PLANDA TUTAN VE ONLARIN MENFİİ EMELLERİ İÇİN ÇALIŞAN VE MİLLETİMİ DIŞ MİHRAKLARA DÜŞMANLARA KARŞI SEVEN IRKÇIYIM EFENDİM IRKÇIII!..*************

ve Atam diyorki bana ''...Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.'' M. KEMAL ATATÜRK!

İşte bu benim muhtaç olduğum kanda kim ne derse desin bana, işte ozaman ben de derimki ''O KAN TÜRK KANIDIR ''ATAMDA ve ATALARIMDA'' ta orta asyadan beri her birinde vardır. Ve var olacaktır. Taaki kıyamete kadar! ve hatta bunlar (Hadis-i Kutside ve Hadis-i Şeriflerde) vardır! Bunlarıda birer birer yazıp siz değerli okuycularıma ispat edeceğim ve belge kanıtlarla paylaşacağım!

'' ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE SÖYLEVİ ''

Ey Türk Gençliği!

Birnci görevin, Türk Bağımsızlığını, Türk Cumhuriyetini sonsuza dek korumak ve savunmaktır.

Varlığının ve geleceğinin biricik temeli budur. Bu temel, senin en değerli hazinendir. Gelecekte de, seni bu hazineden yoksun bırakmak isteyecek iç ve dış (senin) kötülüğünü isteyenlerin olacaktır. Bir gün Bağımsızlık ve Cumhuriyetini savunma zorunda kalırsan, göreve atılmak için, içinde bulunacağın durumun olanak ve koşullarını düşünmeyeceksin. Bu olanak ve koşullar çok uygun olmayan bir nitelikte ortaya çıkabilir. Bağımsızlık ve Cumhuriyetine kıymak (onları ortadan kaldırmak) isteyecek düşmanlar, bütün dünyada benzeri görülmemiş bir güç üstünlüğünün temsilcisi olabilirler. Zorla ve hile (düzen) ile sevgili ve kutsal vatanın bütün kaleleri (düşmanlarca) ele geçirilmiş olabilir. Bütün bu koşullardan daha üzücü ve korkunç olmak üzere, ülkenin içinde, yönetimi elinde bulunduranlar kişisel çıkarlarını, ülkeyi ele geçirenlerin siyasal amaç ve istekleriyle birleştirebilirler. Ulus yoksulluk ve sıkıntı içinde bitkin ve güçsüz (duruma) düşmüş olabilir.

Ey Türk Gençliğinin çocuğu! İşte bu durum ve koşullar içinde bile görevin, Türk Bağımsızlık ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. (Bunu yapmak için) sana gerekli olan güç damarlarındaki soylu kanda bulunmaktadır.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!.. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!..AMİN!

Alem-i Sır

sizlere sunar!..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.