» iLyAdA Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Sevgili Ilyada, yaptiklarindan oturu seni kutlarim.Ve sana bir siir... Son satirda dedigi gibi sairin: "Insancil bir hamle gormek isterim", sen bu insancil hamleyi gerceklestirdigin icin sana sonsuz tesekkurler. Bir Dünya İsterim Bir dünya isterim kavgasız olsun Bir kuvvet isterim silahsız olsun Bir dostluk isterim kalıcı olsun Gerçek insanlığı görmek isterim Bir dünya isterim kardeşlik olsun Bir toplum isterim sınıfsız olsun Bir ömür isterim yaşanır olsun Hep mutlu yüzleri görmek isterim Bir dünya isterim sınırsız olsun Bir ufuk isterim hep açık olsun Bir gençlik isterim dinamik olsun İnsancıl bir hamle görmek isterim Tamer Duran çok teşekkür ederim muki, çok naziksin.... Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 okul dernek yardım kuruluşları formunda yardım konusu açan tüm arkadaşlara ulaştığını gördüğüm ilyada abla benim yardım konumla da ilgilendi. inanın beni çok sevindirdi. tabi ilgilenen diğer arkadaşları da gözardı etmeyeyim. onların yazdıkları tüm cevaplar beni çok sevindiriyor. yeni bi cevap yazıldığını görünce içim kıpır kıpır ediyor. acaba kim ne yardım yapabileceğini yazmıştır diye. ilyada ablanın ve diğer cevap yazan tüm arkadaşların bıze de yardımcı olacağına gönülden inanıyorum. sevgi ve selamlar:) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Sevgili arkadaşlar foruma çok giremiyorum ama sanmayın ki ilyada boş oturuyor.. Farklı yerlerden ulaşan pek çok yardım dileğini karşıladım dostlarımın desteği ile.. Yine burada yardım isteyen arkadaşlara da elimden geldiği kadar ulaşmaya çalışacağım.. Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selamlar... Alıntı
Φ belginb Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2009 küçük ellerin anasına ve sevgi ile çarpan yüreklere sonsuz teşekkürler...belgin öğretmen-adana Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2009 teşekkürler hocam, bu aşka bir kere tutulunca bırakamıyorsunuz.. Şimdi mavi olmayan gökyüzü'nün gayretleriyle sürüyor.. kutluyorum kendisini , başarılar diliyorum.. çeşitli kollardan çalışmalarımız sürüyor, en son birkaç gün evvel urfanın köyüne botlar yolladık çocuklarımız için. sevgiler... Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 komutan nerde erleri orda bende geldim komutanım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 En çalışkan neferim gelmiş.... Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 En çalışkan neferim gelmiş.... Askerin yanı komutanın yanı karanlıkla savaşa devam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Askerin yanı komutanın yanı karanlıkla savaşa devam Bende yanınızdayım Alıntı
Φ karatas iöo. Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 gercektende yaptıklarınızla tüm övğüleri hakediyorsunuz.sahsım ve de tüm öğrencilerim adına,capanız duyarlılıgınız ve de emeginiz için sonsuz teşekkurler. Alıntı
» Leyl-i Lal Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 gercektende yaptıklarınızla tüm övğüleri hakediyorsunuz.sahsım ve de tüm öğrencilerim adına,capanız duyarlılıgınız ve de emeginiz için sonsuz teşekkurler. sizin için ikinci parti olan hikaye kitapları yakında yola çıkcak hocam Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Bende yanınızdayım Çok teşekkürler, çok dost eline ihtiyaç var çıkığımız bu yolda.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 gercektende yaptıklarınızla tüm övğüleri hakediyorsunuz.sahsım ve de tüm öğrencilerim adına,capanız duyarlılıgınız ve de emeginiz için sonsuz teşekkurler. Dahası gelecek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 İlyada ve Leyli, Sizin için ne söylense az, yeryüzü melekleri... ve maviolmayangökyüzü sende bu melekler arasındasın... fakat korkuyorum yakında sizide alıp götürmesinler çocuklara kitap yolluyormuşsunuz ne kitabı yolluyorsunuz, yoksa militan mı yetiştiriyorsunuz demesinler sevgiyle kucaklıyorum sizi, ne güzelsiniz... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 İlyada ve Leyli, Sizin için ne söylense az, yeryüzü melekleri... ve maviolmayangökyüzü sende bu melekler arasındasın... fakat korkuyorum yakında sizide alıp götürmesinler çocuklara kitap yolluyormuşsunuz ne kitabı yolluyorsunuz, yoksa militan mı yetiştiriyorsunuz demesinler sevgiyle kucaklıyorum sizi, ne güzelsiniz... Bennn ne oluyorum Çok küstüm şimdi canem Buzlar kraliçemm çok özledimm çokk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 sen daha çömezsin bakayım daha kanatların bile yeni yeni tüylenmiş Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 sen daha çömezsin bakayım daha kanatların bile yeni yeni tüylenmiş Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Merhabalar yine malum okullar açılmak üzere... tüm dostlara sevgimle.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.