Φ Finalist Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Merhaba Forma yeni geldim seviyeli güzel paylaşımlar diliyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hoşşgeldin finalist umarımm dediğin gibi olur....seviyeli güzel paylaşımlar.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hoşgeldin arkadaşım seviyeli ve eğlenceli hoş sohbetler dileğiylee Alıntı
Φ ya-huseyn Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 herkese merhaba arkadaşlar bende yeniyim elif ben Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ii ozaman hoş geldinn hoş geldin barii hoş geldinn...arkidişim.. Alıntı
Φ ebrarx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hoşgeldin bu başlık bana nedense çok tanıdık geldii neysee sanadaa sıcacık bir merhaba:) Alıntı
Φ Finalist Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Geçte olsa Bu sıcak ve içten karşılama için teşekkür ediyorum Hayatta herşey gönlünüzce olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.