Φ GokCe28 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben diger bildigin kizlar gibi degilim (aynen onlar gibiyim,,) ben numarami herkese vermem sorry (biraz israr et!!,,) cok kiskanc bir erkekti, ayrilmak zorunda kaldim ( beni terketti,, ama kendime yediremiyorum) üsüyorum (saril bana) cok sicak ( seviselim) cok giciksin (sana hasta oluyorum) hayvannnn!!!,,,, ( böyle sert olman cok hosuma gidiyor) cok hizli davranmiyormusun?? (vercem, ama hala celiskideyim,,, ) baska kadinlaradami aynisini söylüyorsun? (bana farkli oldugumu hissettir) erkek: ne yapalim,,,,?? kadin: bilmem,,,,, nasil istersen (salak,,, seviselim iste,,) erkek: hangi filme gidelim? kadin: bilmem,,,,sen karar ver. (filmin ne önemi var , sonuc olarak seviscez iste, uzatmaya ne gerek var.) senle sohbet etmeyi cok seviyorum ( cok hossun ama sana vermem) kizarkadasin güzelmiydi? (benden güzelmiydi??) moralim cok bozuk (ilgilen benimle) bana biraz zaman ver ( biri daha var,,, eger o olmazsa kesin sana vericem) düsünmem lazim (bana kalsa hemen evet diycem de, kendimi agirdan satmam lazim) en sonunda basardin ( beni elde ettin, bari cok zorlandigini kabul et de basit bir kadin olmadigimi biliyim) ne istiyorsun benden? (samimi ol cigerimi ye, acik ol her yerimi ye!) fitness a yaziliyimmi? (beni begeniyormusun?) bugün zara magazasinda de cok güzel bi kirmizi canta gördüm! (bana para lazim) ben discoya gitmeyi hic sevmem (vücudum güzel degil) arasira discoya giderim (güzel bi kizim) kalabalik mekanlardan hoslanmiyorum (sevisebilecegimiz bi yere gidelim) en son okudugum kitapmi??,,hmmmmm (edebiyata kitaba pek kafam basmiyor, direk konuya gelsek??!!,) sizinkilerle ne zaman tanistircaksin beni? (`ben bosunami verdim sana??) türkiyenin sosyo-ekonomik durumu toplumumuzun sosyal yapilanmasina paralel olarak (bak ben akilli bi kadinim ayagini denk al!,) demek edebiyatla ilgileniyorsun,,,,,hmmmm (yine bi entele denk geldik, bu isteyene kadar üc yil gecer) dün gece yaptigimiz dogrumuydu? (hata yaptim sanirim, beni teselli et) tabii, önemli olan paylasim (ciddi bir beraberlik olmadanda verebilirim) bilmiyorum (sen karar ver) bilmem ki (evet diycem biraz daha israr et) sen karar ver (bilmiyorum) evet (hala karar veremedim) hayir (evet) seni kaybetmekten korkuyorum (acaba cokmu erken verdim?) her üc kadindan birinde böyle oluyormus, doktorum söyledi. (daha önce birine verdim ama simdi cok pismanim, bana kötü gözle bakma) önemli olan bi insanin icgüzelligi (ben biraz entel takiliyorum,, biraz edebiyat yaparsan, agzin iyi is yapiyorsa vericem) cok farklisin (fazla sürmez,,, sabret vericem) keske o kadar uzakta olmasaydin (su an burda olsan verirdim) biliyormusun bunlari ilk seninle yapiyorum (insallah yer!!!) daha yazicaktim da,,, kal geldi ;ß))) pay payyyy Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 AH KIZLAR AHHH.. işiniz güçünüz yalan dolan... bu sözlüğü yazana allah razı olsun. ekekler adına şükran borçluyuz.. seviyor mu sevmiyor mu; sinirli mi yoksa değil mi; verecek mi vermiyecek mi??... kafamız karışıyordu. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben diger bildigin kizlar gibi degilim (aynen onlar gibiyim,,) ben numarami herkese vermem sorry (biraz israr et!!,,) cok kiskanc bir erkekti, ayrilmak zorunda kaldim ( beni terketti,, ama kendime yediremiyorum) üsüyorum (saril bana) cok sicak ( seviselim) cok giciksin (sana hasta oluyorum) hayvannnn!!!,,,, ( böyle sert olman cok hosuma gidiyor) cok hizli davranmiyormusun?? (vercem, ama hala celiskideyim,,, ) baska kadinlaradami aynisini söylüyorsun? (bana farkli oldugumu hissettir) erkek: ne yapalim,,,,?? kadin: bilmem,,,,, nasil istersen (salak,,, seviselim iste,,) erkek: hangi filme gidelim? kadin: bilmem,,,,sen karar ver. (filmin ne önemi var , sonuc olarak seviscez iste, uzatmaya ne gerek var.) senle sohbet etmeyi cok seviyorum ( cok hossun ama sana vermem) kizarkadasin güzelmiydi? (benden güzelmiydi??) moralim cok bozuk (ilgilen benimle) bana biraz zaman ver ( biri daha var,,, eger o olmazsa kesin sana vericem) düsünmem lazim (bana kalsa hemen evet diycem de, kendimi agirdan satmam lazim) en sonunda basardin ( beni elde ettin, bari cok zorlandigini kabul et de basit bir kadin olmadigimi biliyim) ne istiyorsun benden? (samimi ol cigerimi ye, acik ol her yerimi ye!) fitness a yaziliyimmi? (beni begeniyormusun?) bugün zara magazasinda de cok güzel bi kirmizi canta gördüm! (bana para lazim) ben discoya gitmeyi hic sevmem (vücudum güzel degil) arasira discoya giderim (güzel bi kizim) kalabalik mekanlardan hoslanmiyorum (sevisebilecegimiz bi yere gidelim) en son okudugum kitapmi??,,hmmmmm (edebiyata kitaba pek kafam basmiyor, direk konuya gelsek??!!,) sizinkilerle ne zaman tanistircaksin beni? (`ben bosunami verdim sana??) türkiyenin sosyo-ekonomik durumu toplumumuzun sosyal yapilanmasina paralel olarak (bak ben akilli bi kadinim ayagini denk al!,) demek edebiyatla ilgileniyorsun,,,,,hmmmm (yine bi entele denk geldik, bu isteyene kadar üc yil gecer) dün gece yaptigimiz dogrumuydu? (hata yaptim sanirim, beni teselli et) tabii, önemli olan paylasim (ciddi bir beraberlik olmadanda verebilirim) bilmiyorum (sen karar ver) bilmem ki (evet diycem biraz daha israr et) sen karar ver (bilmiyorum) evet (hala karar veremedim) hayir (evet) seni kaybetmekten korkuyorum (acaba cokmu erken verdim?) her üc kadindan birinde böyle oluyormus, doktorum söyledi. (daha önce birine verdim ama simdi cok pismanim, bana kötü gözle bakma) önemli olan bi insanin icgüzelligi (ben biraz entel takiliyorum,, biraz edebiyat yaparsan, agzin iyi is yapiyorsa vericem) cok farklisin (fazla sürmez,,, sabret vericem) keske o kadar uzakta olmasaydin (su an burda olsan verirdim) biliyormusun bunlari ilk seninle yapiyorum (insallah yer!!!) daha yazicaktim da,,, kal geldi ;ß))) pay payyyy neden anlamıyorlar söyleneni ,yoksa IQ damı bir problem var diye merak ediyordum..demekki bu uyduruk sözlüğe bakıyorlarmış.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 arkadaşım yazdıklarını üzerime alınayım mı bilmiyorum. benim IQ la ilgili bir sorunun yok ayrıca kadınıları benden ii tanıyan nadir çıkar. benim sözlüğe bir gereksinimmim yok. ben "sözlüğü yazandan allah razı olsun" derken kadınları anlayamadığımdan değil; sadece gökce28 arkadaşımız bier emekte bulunmuş ona saygıdan cevp yazdım. ona bu uyduruk sözlüğe gerek yok yazmadım.. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 arkadaşım yazdıklarını üzerime alınayım mı bilmiyorum. benim IQ la ilgili bir sorunun yok ayrıca kadınıları benden ii tanıyan nadir çıkar. benim sözlüğe bir gereksinimmim yok. ben "sözlüğü yazandan allah razı olsun" derken kadınları anlayamadığımdan değil; sadece gökce28 arkadaşımız bier emekte bulunmuş ona saygıdan cevp yazdım. ona bu uyduruk sözlüğe gerek yok yazmadım.. yok...sözüm sana değil 007 modernjames Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben diger bildigin kizlar gibi degilim (aynen onlar gibiyim,,) ben numarami herkese vermem sorry (biraz israr et!!,,) cok kiskanc bir erkekti, ayrilmak zorunda kaldim ( beni terketti,, ama kendime yediremiyorum) üsüyorum (saril bana) cok sicak ( seviselim) cok giciksin (sana hasta oluyorum) hayvannnn!!!,,,, ( böyle sert olman cok hosuma gidiyor) cok hizli davranmiyormusun?? (vercem, ama hala celiskideyim,,, ) baska kadinlaradami aynisini söylüyorsun? (bana farkli oldugumu hissettir) erkek: ne yapalim,,,,?? kadin: bilmem,,,,, nasil istersen (salak,,, seviselim iste,,) erkek: hangi filme gidelim? kadin: bilmem,,,,sen karar ver. (filmin ne önemi var , sonuc olarak seviscez iste, uzatmaya ne gerek var.) senle sohbet etmeyi cok seviyorum ( cok hossun ama sana vermem) kizarkadasin güzelmiydi? (benden güzelmiydi??) moralim cok bozuk (ilgilen benimle) bana biraz zaman ver ( biri daha var,,, eger o olmazsa kesin sana vericem) düsünmem lazim (bana kalsa hemen evet diycem de, kendimi agirdan satmam lazim) en sonunda basardin ( beni elde ettin, bari cok zorlandigini kabul et de basit bir kadin olmadigimi biliyim) ne istiyorsun benden? (samimi ol cigerimi ye, acik ol her yerimi ye!) fitness a yaziliyimmi? (beni begeniyormusun?) bugün zara magazasinda de cok güzel bi kirmizi canta gördüm! (bana para lazim) ben discoya gitmeyi hic sevmem (vücudum güzel degil) arasira discoya giderim (güzel bi kizim) kalabalik mekanlardan hoslanmiyorum (sevisebilecegimiz bi yere gidelim) en son okudugum kitapmi??,,hmmmmm (edebiyata kitaba pek kafam basmiyor, direk konuya gelsek??!!,) sizinkilerle ne zaman tanistircaksin beni? (`ben bosunami verdim sana??) türkiyenin sosyo-ekonomik durumu toplumumuzun sosyal yapilanmasina paralel olarak (bak ben akilli bi kadinim ayagini denk al!,) demek edebiyatla ilgileniyorsun,,,,,hmmmm (yine bi entele denk geldik, bu isteyene kadar üc yil gecer) dün gece yaptigimiz dogrumuydu? (hata yaptim sanirim, beni teselli et) tabii, önemli olan paylasim (ciddi bir beraberlik olmadanda verebilirim) bilmiyorum (sen karar ver) bilmem ki (evet diycem biraz daha israr et) sen karar ver (bilmiyorum) evet (hala karar veremedim) hayir (evet) seni kaybetmekten korkuyorum (acaba cokmu erken verdim?) her üc kadindan birinde böyle oluyormus, doktorum söyledi. (daha önce birine verdim ama simdi cok pismanim, bana kötü gözle bakma) önemli olan bi insanin icgüzelligi (ben biraz entel takiliyorum,, biraz edebiyat yaparsan, agzin iyi is yapiyorsa vericem) cok farklisin (fazla sürmez,,, sabret vericem) keske o kadar uzakta olmasaydin (su an burda olsan verirdim) biliyormusun bunlari ilk seninle yapiyorum (insallah yer!!!) daha yazicaktim da,,, kal geldi ;ß))) pay payyyy Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 yok...sözüm sana değil 007 modernjames peki o zaman özürdilerim kusura bakma. son zamanlarda alınganlığın üzerimde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 cıks cıks, ne kadar da kuruntu yapmış bunu yazan... kanımca kompleks sahibi olmalı... (topic sahibini kasdetmiyorum) Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ben diger bildigin kizlar gibi degilim (aynen onlar gibiyim,,) ben numarami herkese vermem sorry (biraz israr et!!,,) cok kiskanc bir erkekti, ayrilmak zorunda kaldim ( beni terketti,, ama kendime yediremiyorum) üsüyorum (saril bana) cok sicak ( seviselim) cok giciksin (sana hasta oluyorum) hayvannnn!!!,,,, ( böyle sert olman cok hosuma gidiyor) cok hizli davranmiyormusun?? (vercem, ama hala celiskideyim,,, ) baska kadinlaradami aynisini söylüyorsun? (bana farkli oldugumu hissettir) erkek: ne yapalim,,,,?? kadin: bilmem,,,,, nasil istersen (salak,,, seviselim iste,,) erkek: hangi filme gidelim? kadin: bilmem,,,,sen karar ver. (filmin ne önemi var , sonuc olarak seviscez iste, uzatmaya ne gerek var.) senle sohbet etmeyi cok seviyorum ( cok hossun ama sana vermem) kizarkadasin güzelmiydi? (benden güzelmiydi??) moralim cok bozuk (ilgilen benimle) bana biraz zaman ver ( biri daha var,,, eger o olmazsa kesin sana vericem) düsünmem lazim (bana kalsa hemen evet diycem de, kendimi agirdan satmam lazim) en sonunda basardin ( beni elde ettin, bari cok zorlandigini kabul et de basit bir kadin olmadigimi biliyim) ne istiyorsun benden? (samimi ol cigerimi ye, acik ol her yerimi ye!) fitness a yaziliyimmi? (beni begeniyormusun?) bugün zara magazasinda de cok güzel bi kirmizi canta gördüm! (bana para lazim) ben discoya gitmeyi hic sevmem (vücudum güzel degil) arasira discoya giderim (güzel bi kizim) kalabalik mekanlardan hoslanmiyorum (sevisebilecegimiz bi yere gidelim) en son okudugum kitapmi??,,hmmmmm (edebiyata kitaba pek kafam basmiyor, direk konuya gelsek??!!,) sizinkilerle ne zaman tanistircaksin beni? (`ben bosunami verdim sana??) türkiyenin sosyo-ekonomik durumu toplumumuzun sosyal yapilanmasina paralel olarak (bak ben akilli bi kadinim ayagini denk al!,) demek edebiyatla ilgileniyorsun,,,,,hmmmm (yine bi entele denk geldik, bu isteyene kadar üc yil gecer) dün gece yaptigimiz dogrumuydu? (hata yaptim sanirim, beni teselli et) tabii, önemli olan paylasim (ciddi bir beraberlik olmadanda verebilirim) bilmiyorum (sen karar ver) bilmem ki (evet diycem biraz daha israr et) sen karar ver (bilmiyorum) evet (hala karar veremedim) hayir (evet) seni kaybetmekten korkuyorum (acaba cokmu erken verdim?) her üc kadindan birinde böyle oluyormus, doktorum söyledi. (daha önce birine verdim ama simdi cok pismanim, bana kötü gözle bakma) önemli olan bi insanin icgüzelligi (ben biraz entel takiliyorum,, biraz edebiyat yaparsan, agzin iyi is yapiyorsa vericem) cok farklisin (fazla sürmez,,, sabret vericem) keske o kadar uzakta olmasaydin (su an burda olsan verirdim) biliyormusun bunlari ilk seninle yapiyorum (insallah yer!!!) daha yazicaktim da,,, kal geldi ;ß))) pay payyyy Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.