Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2017 8 yıl Memleketi bilecik.oturdugu yerde istambul askerligi nereye düşer acaba bilgisi olan varmi.
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2017 8 yıl benim engelli kardeşim var şöle bişe duydum askerde usta birliğini kardeşine yardım amaçlı yaşadığı şehire gönderiyorlarmış. Bu doğrumu yanlışmı
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2017 8 yıl Egitimlerdeki basarilarina fizik olcune falanda bakiyolar kardesim
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2017 8 yıl kişinin baş harifine göre baş şehir cıkıyo örnegin adım adnan a ile başlayan biyere cıktım
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2017 8 yıl Benim kütük ordu doğum yeri Tekirdağ acemi birlik Konya havacılık çıktı usta birlik tahminen nerelere çıkar?
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2017 8 yıl Istanbulda ikametgah ediyorum sizce acemi birliğim nereys cıkar
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2017 8 yıl Arkadaşlar ben hakkari yuksekovaliyim sixce beni nereye atarlar _
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2017 7 yıl arkadasım acemiligi ankara polatlı topçu ve fuze okulnda yapıyorr jandarma yedek subay usta birligi neresi olur sizce Bende aynısını arıyorum
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2017 7 yıl Acemi birliği Samsun'da komando olarak yapan birinin usta birliği nereye çıkar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.