Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2015 10 yıl 1.69 boyunda fizik acıdan kotuyum acemi ve usta brligim neresi ckar
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2015 10 yıl Ben suat daggezen acemi birligi tokat usta birligi nereye cikar tahminen
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2015 10 yıl Arkadaşlar acemi Birliği'm Amasya usta Birliği'ne nereye veriyor bilen varmı
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2015 9 yıl Nişanlımın kütüğü inegöl ama gemlikte oturuyor gemlik nerelere gönderiyor bilgisi olan varmı
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2015 9 yıl Nisanlimin acemi birliqi hataya dustu usta birliqi nerede olur muhtemelen
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2015 9 yıl Ben büyük ihtimal Hakkari Çukurca ya düştüm allah yar ve yardımcımız olsun arkadşlarm
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2015 9 yıl Acemi birliği kayseri dağ komando hava indirme . Usta birliği nereye çıkar tahminen ısparta eğirdir
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2015 9 yıl arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler nereye çıkacagını bilmem gidince sen beni ara
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2015 9 yıl 28.04.1994 dogumluyum abim askerse sirnakta yapiyor ben gitsem acemi nereye duserim kardeşim acemi birligin kötü bi yerse doguya gitme ihtimalin yüksek cünkü acemi birlikte canına okurlar niye okurlar diye sorarsan doğuya gitme ihtimalin yüksek olur o yüzden doğudaki askerliğe alışmak için
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2015 9 yıl 28.04.1994 dogumluyum abim askerse sirnakta yapiyor ben gitsem acemi nereye duserim doguya çıkarsa itiraz etme şansın var bir aileden 2 kişi gitmesi şart deil dogya itiraz edebilirsin kardeşim
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2015 9 yıl Benim abimin acemi birligi manisa merkez...oradan sizce nereye duserrr... oradan genellile kibris a dusuyorlarmis ama kibrisa dusenler kisa donemliler oluyormus gliba... abim uzun dönem... sizce abim nereye duser ?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2015 9 yıl Arkadaşlar lise mezunuyum ve 2 yıldır tecilliyim askerliğimin Antalya ya düşme ihtimali nedir osmaniyeliyim
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2015 9 yıl arkadaşlar 96/2 gitcem babam kıbrısta yapmış bize neresi duşerse vatan gorevi acıkcası bende yerimi merak ediyom bilen warsa soylesin
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2016 9 yıl Mayısta yolcuyum rize çayeli kütük nereye düşerim büyük bi ihtimalle ? yardımcı olursanız sevinirim..
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2016 9 yıl Arkadaslar ben acemi birligi sivasa gidiyum usta birligi nereye duser
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.