Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2015 10 yıl Rahat olun aysegul hanimm o belli olmaj bende jandarma komondo idim hakaride sikinti yok
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2015 10 yıl benim kocam sivasli acemi birligi hataya usta birliginife su an tuncelide yapiyor seni cok seviyorum alim
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2015 10 yıl kardşlerm bnım eşım izmrde acemilık yapıyo 10,jandarma alaynda doguya gidrmi euli olması etki edrmı doguya gtmemesne
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2015 10 yıl 1996liyım muayene oldum sizce memleketim de niğde sizce nere verirler beni
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2015 10 yıl Abim askerligini elazıgda yapti ben ise acemi birlikteyim erzincan merkezde ve usta birligim nereye düşer?
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2015 10 yıl Arkadaslar benim esim acemi birligini izmirde yapti usta birligi nereye cikar sizce..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2015 10 yıl Bilecik sogute acemi birlik usta birlik neresi olur tahmininizce
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2015 10 yıl arkadasım acemiligi ankara polatlı topçu ve fuze okulnda yapıyorr jandarma yedek subay usta birligi neresi olur sizce
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2015 10 yıl slm sivas temeltepe piyade allayı tüştüm sizce usta birliği nereye verilir.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 10 yıl Arkadaslar acemi birlik antalya/merkez usta birligi neresi cikar sizce..?
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2015 10 yıl ASKERLİKBU HİÇ UMMADIĞINIZ Bİ YERE DÜŞE BİLİRSİNİZ HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2015 10 yıl nişanlımın acemi birliği istanbul maltepe çıktı.. usta birliği nereye çıkar? valla Belli Olmuyo 2/3 TANE Tandık wardı Onlarda Acemi birliği istanbulda yaptı biri ankara ya düştü biride adanaya
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2015 10 yıl sevgilimin acemi birliği konya hava savunmaya cıktı usta birliği nerelere çıkabilir ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.