Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 kısss delüü kleom... utanmıyon mu sahte doğum günü kutlamaya hee söle bakalım... ben de dedim bu kıs bi yılda kaç kere doğdu.... insan söylerdi demi ama...o kadar hediyeler dilekler....neyse hadi tekrardan kutlayalım...umarım bu gerçektir... ben öyle umaraktan kutluyorum... al bakalım bu hediyen.... ağzına bir de gül tıkıştırdım... hasta hasta anca bu kadar oluyo... canım hiç pasta çekmedi ama al bakalım siz yiyin.... çok leziz ya bi lokma yerim... iyiki doğdun canımm...iyiki varsın... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ooo kleonun doğum günüymüş ben göremedim bunu altlarda kalmış Doğum günün kutlu olsun arkadaşım herşeyin gönlünce olmasını ve sağlıklı,huzurlu bir yaşam diliyorum sana arkadaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bunlar pastan ve hediyen.. umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun .hayat boyu mutluluklar dilerim nice sağlıklı ve umutlu senelere . Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 sevgili estikçe,siyahx,egzorsist ve murti san sizlere teşekkür ederim..., ikinci defa zahmet verdiğim için özür dilerim estikçe,..hepinizi seviyorum,bir aile arkadaş ve ya kardeş gibi, hoşça kalın....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 yok kıs...pasta yemek kime zarar...iki kere yedik sayende... zaten zahmet olsa kutlamazdık demi... delüü kıs.... hem sen artık gelmiyorsun...çaktırmadım sanma..... nesüü..hoşçakalalım...sen de gel...birlikte hoşçakalalım... dellendirme adamı... zahmetmiş.... pasta yemek istedi canım belkim...aa... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 nice yıllara........................ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Kıs Kleo milleti ne kandırıon kıs Geçmiş doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 valla ben de gormemisim,hemsehrim benim,nice mutlu yillara.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 teşekkür ederim.... bi daha pasta yedik kıs bazıları yeni uyandı ancak aklına geldi ... neşelendirelim ortalığı dedim...aslında bugün yine doğum günü yapıcaktım......1 nisan şakası olarak ama forumda fasla kimse yoktu.. leylam sen nerelisin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Kis yanlis mi biliyorum,sen de Konya'li,ya da Konya'da degil miydin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 yok yanlış bilmiyorsunda.....bu kadar çok forumda konyalı olduğunu ben bilmiyordum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 ben de.. evet sayimiz gittikce artiyor,caktirma..forumu ele gecirecegiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.