Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl kısss delüü kleom... utanmıyon mu sahte doğum günü kutlamaya hee söle bakalım... ben de dedim bu kıs bi yılda kaç kere doğdu.... insan söylerdi demi ama...o kadar hediyeler dilekler....neyse hadi tekrardan kutlayalım...umarım bu gerçektir... ben öyle umaraktan kutluyorum... al bakalım bu hediyen.... ağzına bir de gül tıkıştırdım... hasta hasta anca bu kadar oluyo... canım hiç pasta çekmedi ama al bakalım siz yiyin.... çok leziz ya bi lokma yerim... iyiki doğdun canımm...iyiki varsın...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl ooo kleonun doğum günüymüş ben göremedim bunu altlarda kalmış Doğum günün kutlu olsun arkadaşım herşeyin gönlünce olmasını ve sağlıklı,huzurlu bir yaşam diliyorum sana arkadaşım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl bunlar pastan ve hediyen.. umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl doğum günün kutlu olsun .hayat boyu mutluluklar dilerim nice sağlıklı ve umutlu senelere .
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl sevgili estikçe,siyahx,egzorsist ve murti san sizlere teşekkür ederim..., ikinci defa zahmet verdiğim için özür dilerim estikçe,..hepinizi seviyorum,bir aile arkadaş ve ya kardeş gibi, hoşça kalın.......
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 18 yıl Yazar yok kıs...pasta yemek kime zarar...iki kere yedik sayende... zaten zahmet olsa kutlamazdık demi... delüü kıs.... hem sen artık gelmiyorsun...çaktırmadım sanma..... nesüü..hoşçakalalım...sen de gel...birlikte hoşçakalalım... dellendirme adamı... zahmetmiş.... pasta yemek istedi canım belkim...aa...
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Kıs Kleo milleti ne kandırıon kıs Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl teşekkür ederim.... bi daha pasta yedik kıs bazıları yeni uyandı ancak aklına geldi ... neşelendirelim ortalığı dedim...aslında bugün yine doğum günü yapıcaktım......1 nisan şakası olarak ama forumda fasla kimse yoktu.. leylam sen nerelisin..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Kis yanlis mi biliyorum,sen de Konya'li,ya da Konya'da degil miydin..
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl yok yanlış bilmiyorsunda.....bu kadar çok forumda konyalı olduğunu ben bilmiyordum
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl ben de.. evet sayimiz gittikce artiyor,caktirma..forumu ele gecirecegiz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.