» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Merhaba. Oncelikle kendimi tanitmak isterim. Ismim DILEK TATAR.SIRNAK kiz meslek lisesi muduresiyim. Sizden okul olarak bir ricamiz olacak ; Lutfen yanlis anlasilmasin degerlendirebildiginiz urunlere degil sadece cope atmayi dusundugunuz urunlere talibiz. Ornegin kacik corap kirilmis bir biblo sokulmus yirtilmis yipranmis bir giyecek gibi.veya hani bir seyin ambalaj kagidi onun kurdelesi gibi yani elinizin altinda cope atmak istediginiz seylere talibiz. Lutfen kullanabileceginiz veya maddi olarak size geri donebilecek seyler olarak dusunmeyin.Sizden kullanilmamis ve sattiginiz urunleri istemiyoruz . Nedenini aciklamak da daha duyarli olmanizi saglayacak diye dusunuyorum. Okulum tam gun bir okul ve ogrencilerim genel olarak koylerden geliyorlar ve o yuzden ogle yemegi yiyemiyorlar.Onlara ogle yemegi cikarabilmek icin ogretmen arkadaslarimla birlikde kermes duzenliyoruz. ve bu artik materyalleri degerlendiriyoruz. Bu konuda duyarli olursaniz ve bir kiside olsa cevrenize iletirseniz cok sevinirim. Unutmayin sizin o cop dediginiz sey bir kiz ogrencinin bir ogunde olsa karninin doymasina yarayacak. Simdiden tesekkurler. Ilginizden oturu simdide kendi adima ve ogrencilerim adina tesekkur ederim. Ismim DILEK TATAR.okul adresimiz NAZMIYE DEMIREL KIZ MESLEK LISESI SIRNAK telefon numaramiz 0486 2161734 web adresimiz ; [email protected] __._,_.___ Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 öncelikle okudum ve kötü oldum .... yanlız verilen web adresi nedense açılmıyor açmak istememim amacıda adresi detaylı olarak alıp ordaki öğrencilere elimizden geldiğince yardımcı olmak ... eger bununla ilgili tam açık adres olursa buraya yazılırsda sevinirim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 teşekkürler ilgilendiğin için, pazartesi telefonla görüşeceğiz, sonuçları buradan iletirim size.. giysi, kitap kırtasiyenin yanı sıra meslek lisesi olduğu için işlerine yarayacak bir takım materyaller yollamak istiyorum.. kermeste satılmak üzere hazır şeyler ya da üretim yapabilecekleri malzemeler.. ben de toplanmaya başladı bile bir takım şeyler, kızım da okulunda kampanya başlatıyor, umarım bu okulumuzun da epeyce ihtiyacını karşılayabiliriz.. çalışmalarımızı 7den70e.biz adresinden takip edebilirsiniz.. Küçük Eller Yardım Grubu.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 http://www.nazmiyedemirelkml.edu.tr.tc/ bu link açıyor... http://www.nazmiyedemirelkml.edu.tr.tc/ bu link açıyor... link açtı ben girdim siteye ama şu an yine yok sanırım hostla ilgili bir sorun olmalı.. şu dakika da yine girilebiliyor açtı.. şöyle ki okulun genel durumuna bakınca çok kötü bir görünüm yok sanırım sadece köyden gelen öğrencileri kapsıyor bu yardım çağrısı.. dediğim gibi önce telefonla görüşüp gerekeni daha sonra yapacağız.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sayın öğretmenim .... size destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağım. umarım size yardımcı olabilirim. elimizden geldiğince sizler destek olmak bizlerin görevi.çocuklarımız ve geleceğimiz sizlere emanet .sizin yetiştirdiği iyi ve aydın kişiler sayesinde ülkemiz daha iyiye gidecektir.bir değerlendirme yapıp size ne gibi yardımcı olabileceğimize bakalım. arkadaşlarımada bunu ileteyim . Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Murti_San sağol ilgilendiğin için, onlar için el işleri yapabilecekleri ve kermeste satış yapabilecekleri materyaller topluyorum..masa örtüsü, işlenmiş lifler, buzdolabı süsleri, kumaşlar, dantel parçaları , kupalar vs... umarım iyi olur sonuç... Alıntı
Φ souLshah Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Ablam linkte sorun var :s Resimler için link lazım .. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 soulshah, link açıyor.. şu an açık bende... http://www.nazmiyedemirelkml.edu.tr.tc/ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.