Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ya kaç yaşında oldun söylesene merak ettim ya Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ya kaç yaşında oldun söylesene merak ettim ya 3 lü rakama az kaldı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 doğum gününüz kutlu olsun Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ Su DaMLaSı Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Geç kalmış da olsak, doğumunuzun sadece ailenize ve çevrenizdekilere mutluluk vermediğini, bildirmek isterim. Nice mutlu senelere, tüm güzel niyetlerinizde muvaffak olmanız dileklerimle... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Suhedacım Allah hayırlı ve sağlıklı ömürler versin.. Ksr bakma biraz geç yazdım.. Hediyen aşağıda.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 doğum gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Doğum günü ..................hep ilktir. .....................sevgidir. ........................yaşlılık içerir. ..............................elemdir. .................................hüzündür. ...................................dönencedir. ...........................................birlikteliktir. ............................................içtenliktir. .......................................................gelip geçer. Yaşamın sağlıklı ebediyete değin sürsün. ..........vee yılların sayfalara bıraktığı iz gibi olsun adın şanın..... * * * Buda HIRhIZ'dan hediyen kaçmadan yakala....>>>> Ne güzel yazılar bunlar samimi ve gerçeği yansıtan teşekkür ederim inceliğiniz için..... Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz derler ama söz konusu bir fare olunca ürperiyor insan yinede teşekkür doğum gününüz kutlu olsun Teşekkür ederim güzel arkadaşım doğum günün kutlu olsun Sevimli vampir çok sağol Geç kalmış da olsak, doğumunuzun sadece ailenize ve çevrenizdekilere mutluluk vermediğini, bildirmek isterim. Nice mutlu senelere, tüm güzel niyetlerinizde muvaffak olmanız dileklerimle... Özlettin kendini fikirdaşım çok teşekkür ederim Suhedacım Allah hayırlı ve sağlıklı ömürler versin..Ksr bakma biraz geç yazdım.. Hediyen aşağıda.. Sevgilerimle.. Cesur yürek yazmasaydın kırılırdım valla,ne var acaba o paketin içerisinde Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 doğum gününüz kutlu olsun Keskinkalem sevgili arkadaşım daha sık uğra foruma yüreğin gibi güzel çiçeklerin çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Keskinkalem sevgili arkadaşım daha sık uğra foruma yüreğin gibi güzel çiçeklerin çok teşekkür ederim. çok teşekkür ederim değerli arkadaşım tekrar mutlu yıllar diliyorum, bu yıldan başlamak üzere hayatının geri kalanında mutluluğun günden güne artarak devam etsin. daha sık uğramaya çalışırım. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Cesur yürek yazmasaydın kırılırdım valla Sana yazmıyımda kime yazayım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.