Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 canım suheda forumumuzun akıllı,kültürlü,cesur,erdemli yılmaz savaşçısı... seni seviyorum arkadaşım iyiki seni tanıdım ...sevdiklerinle beraber nice uzun senelere inşallah diyorum..... BUDA PASTAN Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 canım suheda forumumuzun akıllı,kültürlü,cesur,erdemli yılmaz savaşçısı... seni seviyorum arkadaşım iyiki seni tanıdım ...sevdiklerinle beraber nice uzun senelere inşallah diyorum..... BUDA PASTAN Canım benim burç'daşım o pastanın ilk ve en büyük dilimi senin ince düşüncenden dolayı teşekkür ederim bende seni ve diğer forum arkadaşlarımı tanımaktan dolayı çok mutluyum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönüldaşım tekrar nice mutlu yıllara ... Doğum günün olduğunu bilmiyorduk kusura bakma... Sevdiklerinle birlikte nice yıllara nasip etsin Rabbim sağlık,mutluluk,huzur ve başarı ile... :flowers: Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönüldaşım tekrar nice mutlu yıllara ... Doğum günün olduğunu bilmiyorduk kusura bakma... Sevdiklerinle birlikte nice yıllara nasip etsin Rabbim sağlık,mutluluk,huzue ve başarı ile... :flowers: Canımsın yaydığın o pozitif enerjinle hep yüreğimi ısıttın halada devam ediyorsun teşekkür ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Canım benim Seviyorum kıs seni Gönüldaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Ooo suheda teyzemin doğum günüymüş bugün doğum günün kutlu olsun Allah sana mutlu,huzurlu,gönlünce bir ömür versin arkadaşım. Buda doğum günü hediyen teyzecim bjk store'den Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Mutlu,hayirli,saglikli nice yillar Suheda Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yeni yaşında bütün iyilikler,bütün güzellikler senin olsun. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun Suheda'm.. Nice mutlu senelere .. Allah sağlıklı ömür versin Senin için bişi hazırlamıştım ama kb'dan kaybetti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun şuheda ömrün boyunca sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sürersin inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Suheda'cım doğum günün kutlu olsun cnm profiline yazmamışsın doğum gününü yoksa biliyosun mutlaka görürdüm Allah sağlık,mutluluk ve huzur dolu nice seneler nasip etsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 nice mutlu yıllara.... sevdiklerinizle birlikteee hayata devam etmeniz dileğimle... inançlarıyla...düşünceleriyle kendini çok güzel savunan...yeri geldiğinde gülüp ağlanabilicek bir dost olarak gördüm sizi.... bi de forumun gönüldaşı.... Allah uzun ömürler versin...sağlıklı,mutlu ve huzurlu.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 suhedacım doğum günün kutlu olsun canım, güzel bir yıl ve hayırlı yaşlar diliyorum arkadaşım, sevgilerimle... Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Sevgili suheda, Doğum günün kutlu olsun, hayatta herşey gönlünden geçtiği gibi olsun. Saygılar, sevgiler. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Hemşerim doğum günün kutlu olsun... ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Doğum günün kutlu ve mutlu herşey gönlünce olsun arkadaşım suheda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 aa canım hayırlı senelere,bundan sonra çift sayı olman dileğiyle(aminn) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Al benii Nice mutlu yıllara sağlıkla ve sevgiyle ulaşman dileğiyle... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun bilgili, kültürlü ve bir o kadar da nazik forumdaşım. Ooo suheda teyzemin doğum günüymüş bugün doğum günün kutlu olsun Allah sana mutlu,huzurlu,gönlünce bir ömür versin arkadaşım. Mutlu,hayirli,saglikli nice yillar Suheda yeni yaşında bütün iyilikler,bütün güzellikler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun Suheda'm.. Nice mutlu senelere .. Allah sağlıklı ömür versin doğum günün kutlu olsun şuheda ömrün boyunca sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sürersin inşallah Suheda'cım doğum günün kutlu olsun cnm profiline yazmamışsın doğum gününü yoksa biliyosun mutlaka görürdüm Allah sağlık,mutluluk ve huzur dolu nice seneler nasip etsin nice mutlu yıllara.... sevdiklerinizle birlikteee hayata devam etmeniz dileğimle... inançlarıyla...düşünceleriyle kendini çok güzel savunan...yeri geldiğinde gülüp ağlanabilicek bir dost olarak gördüm sizi.... bi de forumun gönüldaşı.... Allah uzun ömürler versin...sağlıklı,mutlu ve huzurlu.... suhedacım doğum günün kutlu olsun canım, güzel bir yıl ve hayırlı yaşlar diliyorum arkadaşım, sevgilerimle... Hemşerim doğum günün kutlu olsun... ALLAH sevdiğin insanlarla huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin... Doğum günün kutlu ve mutlu herşey gönlünce olsun arkadaşım suheda aa canım hayırlı senelere,bundan sonra çift sayı olman dileğiyle(aminn) Nice mutlu yıllara sağlıkla ve sevgiyle ulaşman dileğiyle... Sanalda olsa gerçek dostluğun nasıl olması gerektiği dersini veren arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,bütün iyi dileklerinizin karşılıklı olduğunu unutmayın aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum sizleri seviyorum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sevgili suheda, Doğum günün kutlu olsun, hayatta herşey gönlünden geçtiği gibi olsun. Saygılar, sevgiler. İnsanları fikirlerine göre yorumlamayan nadir incelikteki arkadaşım sana ayrıca teşekkür etmek istedim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sevgili Suheda; sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür dilerim arkadaşım.Yeni yaşın kutlu olsun... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 nice mutlu seneler dilerim. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Sevgili Suheda; sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür dilerim arkadaşım.Yeni yaşın kutlu olsun... nice mutlu seneler dilerim. Çok naziksiniz aynı iyi dileklerle teşekkür ediyorum. sevgiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 aman...dün benim canım müttefikimin doğum günüymüş meğer..fekat ben yoktum,kaçırdım olsun..yine de güzel dileklerimden bir kaç satırı reddedmez umarım.. seni tanımış olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum Suheda..kalbinin güzelliğini her şekilde hissedebiliyorum..umarım bu yeni yaşında şu ulvi dileğimiz var ya ona kavuşursun artıkın herşey gönlünce olsun..mutlu yıllar... hediyem bu da uçan pastan... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 aman...dün benim canım müttefikimin doğum günüymüş meğer..fekat ben yoktum,kaçırdım olsun..yine de güzel dileklerimden bir kaç satırı reddedmez umarım.. seni tanımış olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum Suheda..kalbinin güzelliğini her şekilde hissedebiliyorum..umarım bu yeni yaşında şu ulvi dileğimiz var ya ona kavuşursun artıkın herşey gönlünce olsun..mutlu yıllar... hediyem bu da uçan pastan... Canım ya nasıl beceriyorsun bu kadar şeker olmayı çok teşekkür ederim dün sana çiçek hediye etmiştim çiçek topicinde gördünmü bilmiyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.