Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl töbe töbe ramazan ramazan düşündüklere şeye bak...adamcaız çıkmış gecenin bir yarısında bunlar uyansın da oruçları kaçmasın diye bunlar ne düşünüo aysum benim yerimde olsan senin daha cani fikirlerin olurdu sanırsam.... gece uyumadan sabah oluyo..sabah işte başlıyom uyuklamaya ne yaptığımı bilmiyom akşama kadar
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl bence o davulcudan değil senin yarım kalan ev işlerindendir uykum dışında yarım kalan bişey yok.. ben yarım iş bırakmam..tamamlar temis yaparım..bu davulcu işinide temiz bi şekilde halledicem
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl alışırsın canm niyetin güzel olsun da takılma sen bu fikirlere
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ne olmuş burda zavallı ramazan davulcusu ne yapsa yaranılmıyo size de
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl alışırsın canm niyetin güzel olsun da takılma sen bu fikirlere niyetim çok kötü aysum uyuyamadıkça yeni fikirler türüyor ne olmuş burda zavallı ramazan davulcusu ne yapsa yaranılmıyo size de zavallı ben bikerem o neden zavallı oluyomuş..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl camlar yalıtımlı aysum... ve dün gece sıcakta hepsini kapadım davulcuyu duymuyayım diye bu kez sıcaktan piştik.. sanırım bizim bahçeye giriyo yine davul sesine çoçuklar bile uyandı
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl huzurlu ve mutluydum. . kısacık geceye müzik ve eglenceli sıkıştırdık.. teşekkür ediyorum güzel insan...
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl huzurlu ve mutluydum. . kısacık geceye müzik ve eglenceli sıkıştırdık.. teşekkür ediyorum güzel insan... ehom ehom bışe değil
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl camlar yalıtımlı aysum...ve dün gece sıcakta hepsini kapadım davulcuyu duymuyayım diye bu kez sıcaktan piştik.. sanırım bizim bahçeye giriyo yine davul sesine çoçuklar bile uyandı Valla sizinki heralde art niyetli canım birşey diyemeyeceğim o zaman ne yapsan arkandayım Dün akşam beni de uyutmadı bağırdım ben de gıcık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.