Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım... Aşkolsun Şüheda.. İnsan haber verir.. Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın.. Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Aşkolsun Şüheda.. İnsan haber verir.. Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın.. Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün.. Teşşekür ederim arkadaşım,ordaaaa kocaman puntolarla topic bilem açmış Frozenim görmedinmi?Şaka bir yana aynı iyi dileklerde benden sana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar Onlar kimse bana adlarını ve adreslerini ver Sedoş'cum.. Alınlarından öpüp tebrik edicem.. Alıntı
Φ KURBANLIK KOÇ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 İtiraf ediyorum,kendimi kurtarmak adına tüm arkadaşlarımı kurbanda sattım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat Bence sen bu mesleği bırak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 bence sen stand up yap Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Bence sen bu mesleği bırak ya hem eğlenıp hem öğrenıyolar,okuldaki en ıyı sınıflrdan biri benım sınıfım bi kerem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri.. Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum.. :clover: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri.. Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum.. benım ciddi bir anım değil ama bu. hazır eğilmişken tokam düşmüştü alıversene Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Leyn bişi derdim ya.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat bence sen stand up yap Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 alkolü bırakamadığını itiraf et bence jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış dogru ya ben ıtıraf etmedımkı senı ıspıyonladım ama allah yardım etsın senı alacak erkege egzortıst bıraktım ben orucumu bozunca ıtıraf ederım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 iyi bir itirafta ben edeyim o zaman fener' in bursa' yı yenmesine sevindim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Toprağım hemcinsine Allah yardım etsin tabe Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor bu daha çok ispiyon olmuş ahmetcim Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış kıskanç kısıl sırma saçlı kankim benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Merssiiii şikerim Nasılda hoşuna gidiyo kankim seninde demi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ayyyy bilmiyorum kiiiii kıskanılmak herkesin hoşuna gider cnm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.