Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım...

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım...

Aşkolsun Şüheda..:( İnsan haber verir..<_< Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın..:w00t::D:clover:

206363996b3d2b7314cqj4.jpg

Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün..:clover:

1188831916c472942d8pp2.jpg

Gönderi tarihi:
Aşkolsun Şüheda..:( İnsan haber verir..<_< Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın..:w00t::D:clover:

206363996b3d2b7314cqj4.jpg

Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün..:clover:

1188831916c472942d8pp2.jpg

Teşşekür ederim arkadaşım,ordaaaa kocaman puntolarla topic bilem açmış Frozenim görmedinmi?Şaka bir yana aynı iyi dileklerde benden sana :clover:

Gönderi tarihi:

bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar :online2long:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar :online2long:

eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır :lol::lol::P

Gönderi tarihi:

Onlar kimse bana adlarını ve adreslerini ver Sedoş'cum..<_< Alınlarından öpüp tebrik edicem..:w00t::D

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum,kendimi kurtarmak adına tüm arkadaşlarımı kurbanda sattım..:blushing::w00t::D

Gönderi tarihi:
eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır :lol::lol::P

ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat :online2long:

Gönderi tarihi:
ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat :online2long:

Bence sen bu mesleği bırak :lol:

Gönderi tarihi:
Bence sen bu mesleği bırak :lol:

ya hem eğlenıp hem öğrenıyolar,okuldaki en ıyı sınıflrdan biri benım sınıfım bi kerem :whistling:

Gönderi tarihi:

Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri..:closedeyes:

Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum..:clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:
Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri.. :closedeyes:

Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum.. :clover::clover::clover:

benım ciddi bir anım değil ama bu. :devil:

hazır eğilmişken tokam düşmüştü alıversene :w00t::whistling:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bence sen stand up yap :w00t:

:lol::D:D:P

Gönderi tarihi:
Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo :devil::w00t:

Ben kıskancım -_- Napim Allah beni böyle yaratmış -_-:lol:

dogru ya ben ıtıraf etmedımkı :unsure::huh:

senı ıspıyonladım ama :grin:

allah yardım etsın senı alacak erkege :lol:

egzortıst bıraktım ben orucumu bozunca ıtıraf ederım :shifty:

Gönderi tarihi:
ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor :laughing::P

bu daha çok ispiyon olmuş ahmetcim :lol:

Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo :devil:

Ben kıskancım -_- Napim Allah beni böyle yaratmış -_-:lol:

kıskanç kısıl sırma saçlı kankim benim :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.