Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 biliyodumda unuttum birisi sölemişti boztepede çay içerken ... Atmayalım lütfen oda bilmez çünkü.... Bu arada itiraf ediyorum siyahx kadın kılığına girip makyaj falan edip kendine resimler çekiyor sonrada bu resimleri suhedanın resimleri diye forumda yayınlıyor Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Atmayalım lütfen oda bilmez çünkü....Bu arada itiraf ediyorum siyahx kadın kılığına girip makyaj falan edip kendine resimler çekiyor sonrada bu resimleri suhedanın resimleri diye forumda yayınlıyor İspat et Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Duydunuz dimi kankamı hadi sıkıysanız dokununda bana yolsun saçınızı başınızı Bu arada süheda'nın bir fotoğrafı geçti elime ve sizlerle paylaşmak istedim Al sana ıspat.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Al sana ıspat.... Bu senin resmin işte Olmadığını ispat et ozaman Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 erkek o erkek ben erkekmiyim benim resmim olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ayyy suhedacım ne kadar güzel mişsin sen inanamıyorum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ayyy suhedacım ne kadar güzel mişsin sen inanamıyorum Evet güzel olduğumu herkes söyler ama o resimde ki siyahx in ta kendisi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 pardon resimlerde bir karışıklık olmuş suhedanın resmi bu Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sevgili arkadaşlar; bu topiği açmaktaki amacım mrs.su olduğumu itiraf etmekti.fakat olayların gelişme şekli bunu erteledi....ben burada yokken olaylar büyüyüp biraz abartılmış......sevgili arkadaşlar herşeyden önce insanız..bunu unutmayalım..ve burada sanal ortamda kimin ne olduğu hakkında kesin bir fikir edinemeyiz......birçok üyenin birden fazla üyeliği olduğunu düşünüyorum...gerek görmüş ikinci bir üyelik açmış...bana abes gelmiyor.... size tavsiyem gerçekte karşınızdaki insanı küçümsemeden önce düşünün sonuçta pek farkımız yok .belkide özeneceğiniz bir yapıya sahip biridir....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;Devlet meselesi olacağını bilseydim,yalan makinasını ortaya çıkartmazdım.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 sevgili arkadaşlar;bu topiği açmaktaki amacım mrs.su olduğumu itiraf etmekti.fakat olayların gelişme şekli bunu erteledi....ben burada yokken olaylar büyüyüp biraz abartılmış......sevgili arkadaşlar herşeyden önce insanız..bunu unutmayalım..ve burada sanal ortamda kimin ne olduğu hakkında kesin bir fikir edinemeyiz......birçok üyenin birden fazla üyeliği olduğunu düşünüyorum...gerek görmüş ikinci bir üyelik açmış...bana abes gelmiyor.... size tavsiyem gerçekte karşınızdaki insanı küçümsemeden önce düşünün sonuçta pek farkımız yok .belkide özeneceğiniz bir yapıya sahip biridir....... Sevgili kleopatra bu olaylara doğrudan olmasada sebep olduğum için üzgünüm. Eğer orda yazdığım cümleyi kullanmasaydım bu olaylar olmazdı. Arkadaşlar olayları biraz abartmışlar ama inan onlarında içinde kötülük yok bu işi şaka olarak gördüler.Ben senin kırıldığını anladım ve başka bir topicte özür diledi.Senden tekrar özür diliyorum kendi şahsım adına Alıntı
Φ YALAN MAKİNASI Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;Devlet meselesi olacağını bilseydim,yalan makinasını ortaya çıkartmazdım.. Bıızzzzt..Yalan söylüyor.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Allahım noluyo burda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum;Devlet meselesi olacağını bilseydim,yalan makinasını ortaya çıkartmazdım.. Canım ya senin her zamanki şakaların.. Ama bu defa biraz abartıldı gibi Bıızzzzt..Yalan söylüyor.. Aynı tas aynı hamam Alıntı
Φ YALAN MAKİNASI Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Allahım noluyo burda Trrrrrrr..ktinkk..Gerçekten Allah'a sormuyor.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Trrrrrrr..ktinkk..Gerçekten Allah'a sormuyor.. Puhahahhah Töbe töbee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Trrrrrrr..ktinkk..Gerçekten Allah'a sormuyor.. Tövbe Bismillah Evet Yalan Makinasına soruyordum aslında Alıntı
Φ YALAN MAKİNASI Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Canım ya senin her zamanki şakaların.. Ama bu defa biraz abartıldı gibi Aynı tas aynı hamam Czzzoort..Devrelerimde aşırı yüklenme oluştu..Bu üye Taurus'un bitanesi.. Alıntı
Φ YALAN MAKİNASI Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Tövbe Bismillah Evet Yalan Makinasına soruyordum aslında Sümmehaşa.. O nedemek ööle.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Czzzoort..Devrelerimde aşırı yüklenme oluştu..Bu üye Taurus'un bitanesi.. Bak seen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ne topic açmışın kleo ortalık birbirine girdi valla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Sümmehaşa.. O nedemek ööle.. Bana bak delükanlıııı Kopartırım senin o mavi ve kırmısı kablolarını yakarım devrelerini Allah cnmı almasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kız makinayla makina mı oluyorsun,sakin ol.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.