Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

itiraf ediyom.......

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
biliyodumda unuttum birisi sölemişti boztepede çay içerken ... ;):)

Atmayalım lütfen oda bilmez çünkü....

Bu arada itiraf ediyorum siyahx kadın kılığına girip makyaj falan edip kendine resimler çekiyor sonrada bu resimleri suhedanın resimleri diye forumda yayınlıyor :grin::w00t:

• Cevaplar 995
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Atmayalım lütfen oda bilmez çünkü....

Bu arada itiraf ediyorum siyahx kadın kılığına girip makyaj falan edip kendine resimler çekiyor sonrada bu resimleri suhedanın resimleri diye forumda yayınlıyor :grin::w00t:

İspat et :w00t::D

Gönderi tarihi:
Duydunuz dimi kankamı hadi sıkıysanız dokununda bana yolsun saçınızı başınızı :D

Bu arada süheda'nın bir fotoğrafı geçti elime ve sizlerle paylaşmak istedim :whistling:

2004052211085248050bbaimb5.jpg

Al sana ıspat....

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

sevgili arkadaşlar;

bu topiği açmaktaki amacım mrs.su olduğumu itiraf etmekti.fakat olayların gelişme şekli bunu erteledi....ben burada yokken olaylar büyüyüp biraz abartılmış......sevgili arkadaşlar herşeyden önce insanız..bunu unutmayalım..ve burada sanal ortamda kimin ne olduğu hakkında kesin bir fikir edinemeyiz......birçok üyenin birden fazla üyeliği olduğunu düşünüyorum...gerek görmüş ikinci bir üyelik açmış...bana abes gelmiyor....

size tavsiyem gerçekte karşınızdaki insanı küçümsemeden önce düşünün sonuçta pek farkımız yok .belkide özeneceğiniz bir yapıya sahip biridir....... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

İtiraf ediyorum;Devlet meselesi olacağını bilseydim,yalan makinasını ortaya çıkartmazdım..:(

Gönderi tarihi:
sevgili arkadaşlar;

bu topiği açmaktaki amacım mrs.su olduğumu itiraf etmekti.fakat olayların gelişme şekli bunu erteledi....ben burada yokken olaylar büyüyüp biraz abartılmış......sevgili arkadaşlar herşeyden önce insanız..bunu unutmayalım..ve burada sanal ortamda kimin ne olduğu hakkında kesin bir fikir edinemeyiz......birçok üyenin birden fazla üyeliği olduğunu düşünüyorum...gerek görmüş ikinci bir üyelik açmış...bana abes gelmiyor....

size tavsiyem gerçekte karşınızdaki insanı küçümsemeden önce düşünün sonuçta pek farkımız yok .belkide özeneceğiniz bir yapıya sahip biridir....... :clover::clover:

Sevgili kleopatra bu olaylara doğrudan olmasada sebep olduğum için üzgünüm.

Eğer orda yazdığım cümleyi kullanmasaydım bu olaylar olmazdı.

Arkadaşlar olayları biraz abartmışlar ama inan onlarında içinde kötülük yok bu işi şaka olarak gördüler.Ben senin kırıldığını anladım ve başka bir topicte özür diledi.Senden tekrar özür diliyorum kendi şahsım adına :):clover:

Gönderi tarihi:
İtiraf ediyorum;Devlet meselesi olacağını bilseydim,yalan makinasını ortaya çıkartmazdım..:(

Canım ya senin her zamanki şakaların.. Ama bu defa biraz abartıldı gibi :unsure::hug:

Bıızzzzt..Yalan söylüyor..:w00t::D

Aynı tas aynı hamam :lol:

Gönderi tarihi:
Trrrrrrr..ktinkk..Gerçekten Allah'a sormuyor..:w00t::D

Puhahahhah :w00t: Töbe töbee -_-

Gönderi tarihi:
Czzzoort..Devrelerimde aşırı yüklenme oluştu..Bu üye Taurus'un bitanesi..;):hug:

Bak seen :grin::P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.