Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Beni de kandırdı biri.. Saten nası oluo da Sardunyam oluo die düşünmüştüm Kandırıkçılar seni kim kandırdı canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Delinin teki abla ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ben bu işlerden anlamıyorum niye başka isimle girip başka biri gib davranayım ki ben benim neyse işte bugün canım buna çok sıkıldı ama geçti şimdi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bi de yeni birisi çıktı mı, bu sen misin sen mi işletion kıs bisi dio İşim yok senle ugraşcam dimi bay ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 paranoyak olmuş bunlar 70 milyon nüfustan buraya üye olan ancak bizmiyiz allam ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bi de yeni birisi çıktı mı, bu sen misin sen mi işletion kıs bisi dio İşim yok senle ugraşcam dimi bay ... ya benı sanıyorlardı kleopatrayı nerde bu kleo konuşsana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ne bileyim kızıda kaçırtmışlar galiba, kayboldu kıss Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 bi daha bu topice girersem çift nikli üye oliyim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 sen varya sen, elime geçme sakın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 geçir eline ıstediğini yap onu sana verıyoruz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 falakaya mı yatırsam acaba? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 itiraf ediyorum ben cani biriyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 falakaya mı yatırsam acaba? yatır yatır vurun kah....hehehe Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak.. Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 şimdi senin uykun var ben sana sonra sorayım bu hesabı uykunu alda gel tamammı? aslında kaç istersen bir an önce elimden bir kaza çıkmasın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak..Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw.. Yok benim diğer nicki doğru tahmin etti Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum benimde mod kontrolune alındığımda kullandığım bir başka nickim var ama hiç kimse bilmeezzz.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 erbay bilir suheda, erbay takipte... ama ben sandıklarının hiç biri tutmadı, ne yazık ki Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yok be canımın içi oda bilemez çünkü çok kullanmadığım bir nick vede sadece dini konularda nadire yazıyorum onunla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yahu suheda sence ben kleopatra ya da mrs su olabilirmiyim? hangi açıdan benzeştirmişler hala anlamış değilim... ve eğer benimde başka bir nickim olsaydı onunla oyun oynamazdım, gerekli durumlarda kullanırdım... bir zamanlar frozenide ben sanmışlardı, benzetiyorlar herhalde :laughing: Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Hiç alakası yok kim dedi ben senin tek nick kullandığını biliyorum.....bir kaç nicki olan bildiğim var ama sen yoksun içlerinde hele kleopatra ve mr su ne alaka? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 taurusmutis ve erbay demişler, bizim kızlarda inanmışlar... sağol canım arkadaşım bu bana moral verdi... demekki sen tanımışsın beni... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 İtiraf ediyorum benimde mod kontrolune alındığımda kullandığım bir başka nickim var ama hiç kimse bilmeezzz.... biliyodumda unuttum birisi sölemişti boztepede çay içerken ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak..Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw.. Sen var ya sen ortalıgı hep sen karıştırıosun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.