Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl kaybolmuş,, yane kaybetmiştim aysumcum... ilk xprensesxi buldum ... ama nickim değişsin öle aççam 1300 iletim var onda :D
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ramazan davulcusu bugünde gelip mahalledeki bütün araba alarmlarını öttürüp uyutmazsa kafasına yumurta atmayı düşünüyom çok zamansız geliyo ......
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl niye şaşırdın.. çok ciddiyim hatta daha kötü planlar bile yaptım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ne yapabilirsin ki başka başka sokakta arabası çok kıymetli biri var davulcu tam yanından gecerken o adamın arabasının alarmını harekete geçirecek bişey fırlatayım diyorum..adamın birkaç vukuatı var davulcuyuda hallediverir kurtuluruz..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl bide bana cani diyorlar yaw nasıl bir hayal ürünüdür bu egzorsist daha iyi planların varsa söyle
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl misal eğitimli bir pitbul' un var ve yavruykenden itibaren davul sesine gıcık yetiştirmişin hayvanı ne zaman duysa uyuz oluyor gece salık bırak ve cumbadan seyreyle olanları
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl misal eğitimli bir pitbul' un var ve yavruykenden itibaren davul sesine gıcık yetiştirmişin hayvanı ne zaman duysa uyuz oluyor gece salık bırak ve cumbadan seyreyle olanları varmı...?hemen bana gönder onu
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl benim sesimede gıcık olabilir mi..? yok ben en iyisi davulcu nasıl yok edilir senaryo yarışması açıyım.......
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ben rahatsız değilim abla davulcudan zaten top atsalar uyanmam uykum biraz ağırdır da ben sana fikir vermeye çalışıyorum yoksa benim davulcuya sen gibi düşmenlığım yuk
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl ben gıcığım davulcuya.. 4 , 5 civarı sahura kalkmam gerekiyor..ama davulcu ikide başlıyo... sen daha canisin daha iyi fikirlerin vardır senin
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl sende kafasından aşağıya kaynar su dök olmadı eline bir sapan al birde mile kafasına nişan al
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl sende kafasından aşağıya kaynar su dök olmadı eline bir sapan al birde mile kafasına nişan al bak bu fikirler uygulanabilir
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl töbe töbe ramazan ramazan düşündüklere şeye bak... adamcaız çıkmış gecenin bir yarısında bunlar uyansın da oruçları kaçmasın diye bunlar ne düşünüo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.