Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl sen ve sinir olmamak oyuna gelmicem egzo..... sen ne dimek istiyon hı... birini boğasım geldi bugün beni boğmak istemezsin dimi zeynepcim
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl yok kleocum ben seni severim canım başka biri o tamam boğ o zaman ......
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl bugun satanist grubumuza gelen arkadaşı gözüm tutmadı zira kendisi kedi besliyormuş,aklımda soru işaretleri itiraf etmeliyim ki grubunu selameti için bir kaç can feda etmek gerekebilir.
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyorum kleo yla zeynep i kıskanıyorum çok güzel arkadaş olmuşlar
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl İtiraf ediyorum; foruma ilk geldiğim günlerde Frozen'ı erkek zannediyordum
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyorum lilac bana çok havalı gelmiş ti ama şimdideğil bende feozeni erkek sanıyodum
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl itiraf ediyorum lilac bana çok havalı gelmiş ti ama şimdideğil İtiraf zamanı Sen de bana itici gelmiştin..şimdi hissetmiyorum
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl İtiraf ediyorum; foruma ilk geldiğim günlerde Frozen'ı erkek zannediyordum Bende öle sanıodum... Hatta 1-2 ay öncesine kadar daha öle sanıodum
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Bende öle sanıodum... Hatta 1-2 ay öncesine kadar daha öle sanıodum Demekki sorun bizde diil
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 17 yıl Bende öle sanıodum... Hatta 1-2 ay öncesine kadar daha öle sanıodum neyii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.