Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl kıs naaptıın itiraf ediyom şimdi bilgisayara kafa atacagım ,hic yapmadım ama olsun,herseyin biir ilki vardır
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl gerçekten hak ediyor valla leyla bence kafana yazık sen en iyisi camdan aşağı at onu itirafta edeyim bari, aynı şey başıma gelse yapmazdım herhalde
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl ev de yuksek degil ki,attıgıma değmez hem sen yapmayacagın seyi niye bana salık veriyorsun bakem yazık degil mi bilgisayarıma,canım o benim
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl ama sende ya döv ya sev canım aaa hem yavaş deyip kafa atıyorsun, ben söleyince kıymete biniyor itiraf ediyorum leyla çelişki içerisinde
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl ıtıraf edıyorum evet,ne bılgısayarla ne bilgisayarsız olmuyor bu topic daha hızlı acılıyor sanki,hep buraya yazyım bari
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl iyi ya öyle yap barii en azından sahip çıktın pc ye buna da şükür
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl çok israr ettin edeyim bari... hepiniz löp löp yiyonuz ben aç geziyom çok kızıyom...... ohbe itiraf rahatlattı sanki........
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl sen şişko olduğunu kabul ettin ya ben yaratık olsamda fark etmez
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl tek balık.............üf sazan sen değilmişsin üzülme............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.