Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım...
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Şimdi şöyle açıklayayım dün benim doğum günümdü bir yaş yaşlandım diye siyah beni teyze ilan etti artık seneye doğum günümde anneanne diycektir kesin hazırlıklıyım oysa ki bilmiyor ben yeğenlerimle büyüdüm onun için bu teyze lafını hiç yadırgamadım... Aşkolsun Şüheda.. İnsan haber verir.. Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın.. Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Aşkolsun Şüheda.. İnsan haber verir.. Hadi haber vermedin,bari biraz pastandan ayıraydın.. Yeni yaşın kutlu olsun arkadaşım.Hayat yüzüne gülsün.. Teşşekür ederim arkadaşım,ordaaaa kocaman puntolarla topic bilem açmış Frozenim görmedinmi?Şaka bir yana aynı iyi dileklerde benden sana
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl bırazdan derse giricem,itiraf edıyorum bazen öğrencıleri görmek bile istemıyorum.insanın canını çıkarıyolar Onlar kimse bana adlarını ve adreslerini ver Sedoş'cum.. Alınlarından öpüp tebrik edicem..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum,kendimi kurtarmak adına tüm arkadaşlarımı kurbanda sattım..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl eminim onlarda seni görmek istemiyorlardır ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat Bence sen bu mesleği bırak
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Bence sen bu mesleği bırak ya hem eğlenıp hem öğrenıyolar,okuldaki en ıyı sınıflrdan biri benım sınıfım bi kerem
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri.. Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum.. :clover:
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Arada bir ciddileşmek gerekiyor ve bu o anlardan biri.. Sedoş;Muhteşem bir öğretmen olduğuna kefil olabilirim.Öğrencin olma şansına erişen çocuklarımız adına önünde saygıyla eğiliyorum.. benım ciddi bir anım değil ama bu. hazır eğilmişken tokam düşmüştü alıversene
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl ya beni tenefuste bile bırakmıyorlar..çünkü stand up eşliğinde ders anlatan bi öğretmenleri var.hastayken bile zorla okula gelıyorlar imdat bence sen stand up yap
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış dogru ya ben ıtıraf etmedımkı senı ıspıyonladım ama allah yardım etsın senı alacak erkege egzortıst bıraktım ben orucumu bozunca ıtıraf ederım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl iyi bir itirafta ben edeyim o zaman fener' in bursa' yı yenmesine sevindim
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl ıtıraf edıyorum gece yağmuru benı mıneden kıskanıyor bu daha çok ispiyon olmuş ahmetcim Leynnn onu senin değil benim itiraf etmem gerekiyo Ben kıskancım Napim Allah beni böyle yaratmış kıskanç kısıl sırma saçlı kankim benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.