Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Beni de kandırdı biri.. Saten nası oluo da Sardunyam oluo die düşünmüştüm Kandırıkçılar seni kim kandırdı canım
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl ben bu işlerden anlamıyorum niye başka isimle girip başka biri gib davranayım ki ben benim neyse işte bugün canım buna çok sıkıldı ama geçti şimdi
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Bi de yeni birisi çıktı mı, bu sen misin sen mi işletion kıs bisi dio İşim yok senle ugraşcam dimi bay ...
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl paranoyak olmuş bunlar 70 milyon nüfustan buraya üye olan ancak bizmiyiz allam ya
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Bi de yeni birisi çıktı mı, bu sen misin sen mi işletion kıs bisi dio İşim yok senle ugraşcam dimi bay ... ya benı sanıyorlardı kleopatrayı nerde bu kleo konuşsana
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak.. Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl şimdi senin uykun var ben sana sonra sorayım bu hesabı uykunu alda gel tamammı? aslında kaç istersen bir an önce elimden bir kaza çıkmasın
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak..Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw.. Yok benim diğer nicki doğru tahmin etti
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum benimde mod kontrolune alındığımda kullandığım bir başka nickim var ama hiç kimse bilmeezzz....
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl erbay bilir suheda, erbay takipte... ama ben sandıklarının hiç biri tutmadı, ne yazık ki
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Yok be canımın içi oda bilemez çünkü çok kullanmadığım bir nick vede sadece dini konularda nadire yazıyorum onunla
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl yahu suheda sence ben kleopatra ya da mrs su olabilirmiyim? hangi açıdan benzeştirmişler hala anlamış değilim... ve eğer benimde başka bir nickim olsaydı onunla oyun oynamazdım, gerekli durumlarda kullanırdım... bir zamanlar frozenide ben sanmışlardı, benzetiyorlar herhalde :laughing:
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Hiç alakası yok kim dedi ben senin tek nick kullandığını biliyorum.....bir kaç nicki olan bildiğim var ama sen yoksun içlerinde hele kleopatra ve mr su ne alaka?
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl taurusmutis ve erbay demişler, bizim kızlarda inanmışlar... sağol canım arkadaşım bu bana moral verdi... demekki sen tanımışsın beni...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum benimde mod kontrolune alındığımda kullandığım bir başka nickim var ama hiç kimse bilmeezzz.... biliyodumda unuttum birisi sölemişti boztepede çay içerken ...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 18 yıl Oooo..Burası karışmış anlaşılan.Fazla kalmamak hayırlı olacak..Bu kadar da kızmayın ayrıca,adı üstünde ''Yalan Makinası''.. Yalan söylemiştir yaw.. Sen var ya sen ortalıgı hep sen karıştırıosun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.