Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Makinamı kim tehdit etti yaw..Koltuğun arkasına saklandı garibim..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl saklansa iyi olur sardunyam iftiraları duyarsa ne yapcağı belli olmas..... bendende delüdür kendileri
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl makineye kimse bişi yapamaz abi biz burdayız.... eveeet kleopatrayı şu ifade ele verdi..." " bide benim gözlüklü olduğumu bilmesi... kaynak : bay kamber forum dedektifliği bürosu
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Kleo'yu Antalya'da 1.5 sene kadar ev tutmuş biri olarak sorguya alabilirim dilerseniz..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Kleo'yu Antalya'da 1.5 sene kadar ev tutmuş biri olarak sorguya alabilirim dilerseniz.. ana bu akşam şenlık var heyoooo
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl İtiraf ediyorum ben bu topici katledecem Bızzzttt..Yeni bir sahte nick tespit ettim.. Araştırılıyor..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Kleo'yu Antalya'da 1.5 sene kadar ev tutmuş biri olarak sorguya alabilirim dilerseniz.. bir allahın kuluda benden taraf olsa ... dilimi yutucam..pes yani taurus...sendemi... İtiraf ediyorum ben bu topici katledecem sende o potansiyel var......görüyorumm.......7. his
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Trinnnnk..Araştırma sonuçlandı..Sonuç:HONEST.. canım makinam sen ne şeker şeysın öyle e başka ne var anlat bakalım çok sevdım ben seni
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl halay başı kim erbay,en sahte olan olsun oturuşu sahteliğini ele veriyo.... dönemiyo..gislediği bişey var..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl canım makinam sen ne şeker şeysın öyle e başka ne var anlat bakalım çok sevdım ben seni Dlidlidlidli...Doğru..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Trinnnnk..Araştırma sonuçlandı..Sonuç:HONEST.. Tebrikler yalan makinası doğru tahmin Senide tahmin edebiliyorum ben
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Trinnnnk..Araştırma sonuçlandı..Sonuç:HONEST.. VAAAAAYYY eeee başka başkaaa
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl VAAAAAYYY eeee başka başkaaa varmı başka dökulen ne gun ne mesud bı gün gözlerım yaşardı gülmekten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.