Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl harbiden yaa ne yapalım ablalarım şunun ifadesi bi alın şüphelendim bundan ben... evet bu akşam 10 kg baklava yedim varmi bi diceniz...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl ayol itiraf ediyorum iç çamaşırı hiç kullanmadım hayatımda Sen adamı öldürürsün ben akşam yediklerimi saysam ohoooo Yuh
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Şaşma şaşma,onlar dün akşamki muhabbetten.. İtiraf ediyorum;Sedoş,Gloria ve Erbay'ın dün akşam bekledikleri bu akşam onlar geldikten sonra gelecek..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl hadi iyisin itiraf ediyorum topic' in kapanmadı sevinmem mi gerekiyor itiraf ediyorum 6.hissim kuvvetli dahada kuvvetli yedinci hissim var
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl yine aynı geyik itiraf ediyorum kadınların 6. cı his olayı beni deli ediyor gerçek
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Şaşma şaşma,onlar dün akşamki muhabbetten..İtiraf ediyorum;Sedoş,Gloria ve Erbay'ın dün akşam bekledikleri bu akşam onlar geldikten sonra gelecek.. ben geldim abi...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Şaşma şaşma,onlar dün akşamki muhabbetten.. İtiraf ediyorum;Sedoş,Gloria ve Erbay'ın dün akşam bekledikleri bu akşam onlar geldikten sonra gelecek.. gördum bi ara şincı nerde
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl zuhahaha baba nerdesin sen yaaa.... dün senin hakkında atıp tuttu bunlar....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl zuhahaha baba nerdesin sen yaaa.... dün senin hakkında atıp tuttu bunlar.... ben atarken sende tutuyordun sus det
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl zuhahaha baba nerdesin sen yaaa.... dün senin hakkında atıp tuttu bunlar.... Bızzzt...Trinnk..Bu doğru..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Bızzzt...Trinnk..Bu doğru.. adamım yaa... şu gloria ablada gelsinde açık oturuma başlıyalım...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Açık oturmayın,derli toplu oturun.. Yaşı küçük üyeler var ayıp..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl adamım yaa... şu gloria ablada gelsinde açık oturuma başlıyalım... ıkısının de kumpırını yemiştim hatta göbeğim içinde bı sandalye tutmuştuk
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bizimki fikirler açık bi toplantı makinecim... sen fosforluyla karıştırma bizi...
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bizimki fikirler açık bi toplantı makinecim... sen fosforluyla karıştırma bizi... fosforlu senın için ona enişte dıyebılırsınız dıyodu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.