Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ........diğer tarafa gitmek zor geldiği için burayada açma gereği duydum.............. itiraf ediyom.. böylesırıtanların hepsi tanıdık geliyor....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 itiraf ediyorum dün çok sıkkın olan canım biraz kendine geldi.. ve bişey daha şuu tanıdıklarla birilerinin beni karıştırmasıda pek hoşuma gitmiyor.... -neyse geçmiştir umarım- ve son....!! itiraf ediyorum......yanlış anlaşılmak...yada anlanmak diyelim en sinir olduğum şeydir..alıştım artık gerçi..ama sinir ediyor işte.. itiraf ediyorumm buu sonnn.... sizlerr....yanımda olanlar...iyiki varsınız..sizi çokk seviyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 İtiraf ediorum kleopatra kapatıcaklar Üşenmeyelim gidelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 İtiraf etmiyorum,iddia ediyorum.Naty'm doğru söylüyor.Bu topic kapatılır.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 itiraf ediyorum dün çok sıkkın olan canım biraz kendine geldi..ve bişey daha şuu tanıdıklarla birilerinin beni karıştırmasıda pek hoşuma gitmiyor.... -neyse geçmiştir umarım- ve son....!! itiraf ediyorum......yanlış anlaşılmak...yada anlanmak diyelim en sinir olduğum şeydir..alıştım artık gerçi..ama sinir ediyor işte.. itiraf ediyorumm buu sonnn.... sizlerr....yanımda olanlar...iyiki varsınız..sizi çokk seviyorum... üstüne alınma ....çok fazla hassassın....sana söylemiş bişey değil.. ayrıca sen bunu değil.. bunu çok kullanıyon.. İtiraf ediorum kleopatra kapatıcaklar Üşenmeyelim gidelim onlar kapatıncaya kadar ben derdimi anlatmış oluyom... itiraf ediyom tembelim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 HAdi kapanmadan bi itiraf edeyim.. İtraf ediyorum: Ne zamandır ''Anı Defterlerini'' ihmal etmişim.Birazdan onlara yazıcam.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bense anı defteri yazmayı sevmiyorum.. bunuda itiraf edeyim kapanmadan.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 aaa ne iyi etmişin ablam ya ne itiraf etsem ki ya :lol:Okulu sevmiyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 esssssssstttttttiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkçççççççççççeeeeeeeeeeeee............................... ya lütfen, seninle ilgili değil.............lütfen cevap ver ya.............. hg..delifırtına Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 h.b ablacım hayrola olay nedir Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 üstüne alınma ....çok fazla hassassın....sana söylemiş bişey değil.. ayrıca sen bunu değil.. bunu çok kullanıyon..onlar kapatıncaya kadar ben derdimi anlatmış oluyom... itiraf ediyom tembelim.. tembel delüm...alınmadım sadece eski depreşti o kadar.... esssssssstttttttiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkçççççççççççeeeeeeeeeeeee...............................ya lütfen, seninle ilgili değil.............lütfen cevap ver ya.............. hg..delifırtına canımsın sen benimmm.... :wub: bakkk gerçekten deee bunları çok kullanıyorum sebebi sizsiniz.....forumdan çıkmak zorunda kaldım az önce ondan cevaplayamadım özür dilerim.... ben artık alınır mıyım..annaştık bizz...aaa... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 önemli değil canım ya..bir yanlış anlama... sen niye cinsiyet belirtmiyon bakem.. itirafta bulun bakem Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 esssssssstttttttiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkçççççççççççeeeeeeeeeeeee...............................ya lütfen, seninle ilgili değil.............lütfen cevap ver ya.............. hg..delifırtına o gitti galba kleo hem yanlış anlamışsa da ben solerim ona iyi niyetini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 önemli değil canım ya..bir yanlış anlama...sen niye cinsiyet belirtmiyon bakem.. itirafta bulun bakem kıs....benim cinsiyetimi bilmiyon mu sen... yoksam fırtınaya mı dedin... o gitti galba kleo hem yanlış anlamışsa da ben solerim ona iyi niyetini efet bak nasıl da biliyo..... neysüü annaştık biz.... itiraf ediyorum şu iki delüyü çok seviyorum.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 tembel delüm...alınmadım sadece eski depreşti o kadar.... canımsın sen benimmm.... bakkk gerçekten deee bunları çok kullanıyorum sebebi sizsiniz.....forumdan çıkmak zorunda kaldım az önce ondan cevaplayamadım özür dilerim.... ben artık alınır mıyım..annaştık bizz...aaa... bir daha hassalık yapıp ..öle davranma....bide sırıtma o gitti galba kleo hem yanlış anlamışsa da ben solerim ona iyi niyetini kıcık gece gece milleti korkutuyon Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 şu cinsiyet olayı da benimle alakalı değilmiş yeni anladım... bakk böle sırıtıyorum... daha fecii bişi oluyo.... nesüü timamdır..... itiraf ediyorummm bugün kimyacı yüzüme bakıp gülümsedi..... fırtına öncesi sessizlik demek oluyor bu...yani diğer ders çığlık çığlığı kovalayabilebülür.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 efet bak nasıl da biliyo..... neysüü annaştık biz.... itiraf ediyorum şu iki delüyü çok seviyorum.... saol kıcık gece gece milleti korkutuyon Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 kimya sıkıcıdır,okuldayken bende sevmezdim.. ben bunlarıda karıştırıyom kıs Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 kıss ifade canavarı koycam senin adını.... nasıl gülümsiceğimi şaşırıyorum senn yüzünden.... en iyisi tepetaklak edeyim kendimi.... ahh oo kimyaa ahh..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 topiğimi katletmeyin itirafta bulunun.... itiraf ediyom beşiktaşlılara gıcığım... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 onlarda sana bi beşiktaşlı olarak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 mersi ..ben bana gıcık olun diye varım.. sırıtmamışsın bu kez...beşiktaşlı olmak sana iyi gelmemiş anlaşılan. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 itiraf ediyorum, mono lisa' nın eteğindeki el benim elim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 topiği kapattırcan......yavaş ol biras.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 ben bir BEŞİKTAŞ' lıyım sende bize gıcık değilmisin ? o bakımdan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.