Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl bi temel fıkrasını bilmeceye çevirdim: hakim duruşmada temele sorar: "yolun hangi tarafında oturuyorsun? sağında mı solunda mı?" temel cevaplar: "her iki tarafında efendim.." hakim şaşırır: "senin kaç tane evin var oğlum!!?" temel:"bir tane ama ............" temelin verdiği cevabı tahmin edin....?
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl Şu cevaplar olası..: *Gelirken sağda giderken solda.. *Yol evin ortasından geçiyor.. *Yol evin iki yanındanda geçiyor.. *Evim bitane ama,yol iki tane hakim bey..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 18 yıl bi temel fıkrasını bilmeceye çevirdim: hakim duruşmada temele sorar: "yolun hangi tarafında oturuyorsun? sağında mı solunda mı?" temel cevaplar: "her iki tarafında efendim.." hakim şaşırır: "senin kaç tane evin var oğlum!!?" temel:"bir tane ama ............" temelin verdiği cevabı tahmin edin....? evin her iki tarafından da yol geçiyormuş..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Yazar evin her iki tarafından da yol geçiyormuş.. bu da olabilir tabii ama soruda "yol" dan tekil olarak söz ediliyor. Fıkranın orjinali taurusmutisin dediği gibi "gelirken solda giderken sağda" şeklinde ikinize de tebrikler!!! zeka sorularıyla fıkralar arasında sıkı bir ilişki olduğunu düşünürdüm hep bu da ilk örneği oldu siz de fıkralardan yola çıkıp bilmece geliştirmeyi bi düşünün...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.