Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Sizin en'leriniz neler? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 en sıcak kucak beni ısıtan...... annem en ihtiyaç duyduğum...... sevgi ve anlayış... en sevdiğim canım dediğim arkadaşım..... İlayda.... kalbimm huzursuzken beni en çok rahatlatan şey..... dua etmek... enn dayanamadığım davranış...... önyargı ve dinlenmemek..... enn üzüldüğüm şey ise her zaman olmasa da..... yanlış anlaşılmak.... şimdilik aklıma bunlar geldi....elbet daha vardır...en en en.....uzar gider.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 En duyarlı kelebek sen estikçe Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 En düzeyli forum,bizim forumumuz.. En'in tersini alalım.Ne.. Ne iyi etmişimde bu foruma üye olmuşum.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 en nefret ettiğim şey yalnız kalmak Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 en sıcak kucak beni ısıtan...... annem işte bu var ya buu, anneme sarılıp uyumak kadar güzel bir şey yok, içimi huzur kaplar ve çok rahatlarım, ona sarılır sarılmaz bütün sıkıntılarım uçup gider ve mışıl mışıl uykuya dalarım. En huzurla uyuduğum yerdir hala bile, halbuki kocaman oldum ama anne her zaman annedir, vaz geçilmez olan en önemli insan benim için annemdir. kalbimm huzursuzken beni en çok rahatlatan şey..... dua etmek... bu da benim için doğru enn dayanamadığım davranış...... önyargı ve dinlenmemek..... bu ali için öyle enn üzüldüğüm şey ise her zaman olmasa da..... yanlış anlaşılmak.... aslında buna şöle diyebilirim, insanların anlamak istediği gibi anlaması beni daha çok üzüyor! Tabi bazen gerçekten yanlış anlarlar o ayrı, ama bu farklı. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 En en ennn kötü huy katıksız saf olmak! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 insanın başına gelebilecek en kötü şey.. yine insanın kendi kendine yaptığı şeydir, bir insanın kendine yaptığı kötülüğü düşmanı bile ona yapamaz.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 en korktuğum büyük konuşmak en üzüldüğüm çıkarın herşeyin önune geçtiği insanlar en sevindiğim bir insanı mutlu edebilmek en kızdığım yalan Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 en sevmediğim yalan en uzak durduğum yalan söyleyenler en yakın olduğum samimi olanlar en çok istediğim dualarımın kabul olması en çok özlediğim aşkım en üzüldüğüm ayrılık acısı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 En duyarlı kelebek sen estikçe en tatlı hemşirem ve hemşerim RA_dya.... teşekkür ederimmm işte bu var ya buu, anneme sarılıp uyumak kadar güzel bir şey yok, içimi huzur kaplar ve çok rahatlarım, ona sarılır sarılmaz bütün sıkıntılarım uçup gider ve mışıl mışıl uykuya dalarım. En huzurla uyuduğum yerdir hala bile, halbuki kocaman oldum ama anne her zaman annedir, vaz geçilmez olan en önemli insan benim için annemdir.bu da benim için doğru bu ali için öyle aslında buna şöle diyebilirim, insanların anlamak istediği gibi anlaması beni daha çok üzüyor! Tabi bazen gerçekten yanlış anlarlar o ayrı, ama bu farklı. desene aynı düşünüyoruz.... tutkuum benim sevindim benim gibi düşünmene Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 En Korktuğum şey bi gün yanlız kalmak En sevdiğim dostum kendim En güsel duygu aşık olmak En dayanılmaz acı ölüm Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 en kötü şey hayata ve insanlara güvensiz olmak.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.