Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl Müsadenizle bana da yer varsa bende gireyim aranıza... yoldaştık ama aynı yolda değildik.......hoş gördüm be arkadaş..... dewrim ateşi yakmak için geldiysen imkansızz......
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl Yazar yoldaştık ama aynı yolda değildik.......hoş gördüm be arkadaş..... dewrim ateşi yakmak için geldiysen imkansızz...... Yo hayır amacım bu değil buradaki orda yanan ateşten aldığım bir meşaledir...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 19 yıl Yazar ilgi ve alakanız için teşekkürler eve gitme vaktim geldi :DD
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl hoşgeldinde sitenizin giriş resmide bayai lginçmiş. sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım.
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl hey arkadaş, hoşgeldin... sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım. çok doğru..
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl Yo hayır amacım bu değil buradaki orda yanan ateşten aldığım bir meşaledir... önemli olan o meşaleyle heryerde yeni ateşler yakmak......... benimki sadece şakaydı zaten...
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 19 yıl Yazar hoşgeldinde sitenizin giriş resmide bayai lginçmiş. sol tarafta deniz gezmişin resmi, onun sağında pkk militanı. hayatı amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyle geçmiş iki ünlü devrimcinin arasında, Amerikancı pkk militanının ne işi var hala anlamadım. işte orda senin anlayamayacağın ince bir çizgi var anlamak için çabalama, şimdi anlamadıysan birdaha asla anlayamazsın önemli olan o meşaleyle heryerde yeni ateşler yakmak......... benimki sadece şakaydı zaten... Merak etme gerekli yerleri aydınlatırız biz o meşale ateşiyle
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 19 yıl hoş geldin program dowloand benden sorulur bu arada avatarın hoşmus
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 19 yıl meraba arkadaşlar..google dan tesadüf karşılaştım bu siteyle..icraat devamsa hala sitede aranızdayım artık
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 19 yıl ya şimdi biz kime hoşgeldin diyoz defector mu cerenimooo mu anlamadım herkes birbirine girdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.