Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Erdogan Aydin´in "Nasil Müslüman Olduk" kitabi, islamiyete nasil zor yoluyla, kölelik ve din baskilari ve katliamlarla kaynak oldugumuzun belgelerle dökümünü yapan aci bir tarih arastirmasidir. Kayanaklar da islam tarihcilerinin istemeyerek te olsa itiraflarini icerir. Örnegin Türk islam tarihcisi Zekeriya Kitapci bile Araplarin Türkleri islamlastirmak icin yaptigi eziyet, döktügü kanlari yarim agizla kabul ettigini söyler. Bunun yaninda, Cemil Sena´nin Hz Muhammedin Felsefesi arastirmasi bulunmaz kaynaktir. Mutlaka okunmasi gereken belge yiginlari olan yayinlar piyasada isterseniz o kadar cok ki. Ilhan Arsel i kitaplarini piyasadan bulmaniz güc ise, ww.ilhanarsel.org´a girip orada tüm belge ve dökümanlari bulacaginiza inaniyorum. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 ya bana önemli gelmiyo, bunu anlatamıyorum galiba! din göreceli bi kavramdır. göreceli kelimesinin anlamını bilmiyosan söliyim; göreceli = kişiden kişiye göre değişen. anlatabildim umarım ve/veya anladın. Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Belgeler gerçekmidir ki canuğur! Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 bana objektif bi cevap verirsen sevinirim hafiye.. Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Din sana göre önemli gelmeyebilir ama Din önemlidir!Bu gerçeği değiştiremezsin! Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Ofhh Ofhh Ne gercektir sizce ofhh! Peki ziz ne kadar gerceksiniz Alin bir igne, batirin bakalim Iste belgeler de en az sizin kadar gercektirler ofhh..... Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 sana göre önemli.. ay allam anlatamıyorum galiba... subjektif olan hiçbir şey GERÇEK SAYILMAZ..! Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 din dersini, islamı istedigin kadar öğren. evinde öğren ama! okullara taşıyıp da ufacık çocukların aklını karıştırmayalım! 5810[/snapback] Kimsenin aklı karışmıyor! Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Iste belgeler de en az sizin kadar gercektirler ofhh..... 5822[/snapback] İspatlayın o zaman! Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Din,subjektif değildir!Dinin önemli olduğu bir gerçektir!! Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 subjektiftir! objektifse neden herkes aynı dinde değil? neden "dinin önemli olduğu" bir gerçekse ve objektifse bu, neden herkes dindar değil? heh! hanımefendi bu soruma cevap veriniz! canugur beyle benim dilimizde tüy bitti. !! valla ofh ya.. 10-11 yaşındaki çocukların aklının dinle kurcalanması doğru mudur sizce? Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Ben Din objektiftir demek istedim!Bütün insanlar objektiftir demedim! "dinin önemli olduğu" bir gerçekse ve objektifse bu, neden herkes dindar değil? 5827[/snapback] Bazı insanlar dinin önemli olduğu gerçeğini göremedikleri için dindar değil! Çocuklar meselesine gelince,onlar sadece dinini öğreniyorlar! Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 din objektifse neden din derslerinde sadece islamın şartları öğretiliyor? Hristiyanlık, Budizm, Hinduizm dinleri sadece 8.sınıfta ve son konu olarak öğretiliyor oysa islamın şartlarını her sene öğreniyoruz :@ din dersi değil, islam dersi resmen ya! din objektifse, her dine eşit bir biçimde yer verilmelidir. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 ha öğretiliyor dedimse de, dinlerin ortak yönü diye bi ünite.. yani içinde islam yine var.. Alıntı
Φ Hafiye Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Din kitaplarını gerekli yetkili kişiler hazırlıyor!Dikkatinizi çekerim! Ayrıca Bu ülkenin çoğunluğu müslüman olduğu için İslam dini ağırlıklıdır! Din dersinde amaç İslam diniyle ilgili bilgiler vermektir! Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 hafiye, teokratik bir ülkede yaşamıyorsun. nüfus çoğunluğu müslüman diye öğrencilerine islamı öğretemessin. Laik bi devlet burası. ben de senin dikkatini buna çekerim! Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 spotlight, bosuna ugrasiyoruz gibi geliyor bana. Bu is dünkü link verengazinocu arkadasin durumuna benzedi Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 canugur "din dersleri kalkmasın" diyelim de kadın heyecanlansın bari Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 ok kalsin..din dersleri kaliyor, duyurulur bari bosuna iddiaya da gerek kalmaz, cünkü kaldirmiyoruz artik din derslerini. Coocuklarimiz kafir olacaklarina aptal yetissinler daaa iyi Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2005 di mi yani canugur. sormayan, bilimden uzak bir çocuk kafirden daha iyidir tabii hafiye hanım istediğiniz cevapları aldınız sanıyorum? Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 nasıl dayatılmıyor? dersi zorunlu olarak görüyoz, daha nasıl dayatmasınlar? 5782[/snapback] Zorunlu olarak görülen sadece Din dersi değilki başka derslerde zorunlu!Bu bir dayatma değildir! 5795[/snapback] din dersi bi işe yaramıyor ama.. Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 dün internete girmedim ve bir günde neler değişmiş..şaka yapsak da aslında onlar anlamadıkları, anlamak istemedikleri için , biz boyun eğiyoruz onlara..ÇOk yazık , çünkü bu ülkeyi yönetenler de aynı onun gibi ********* ...At gözlüğü öylesine işlemişki,yobazlık öylesine işlemişki, beyin sadece eski fikirlere odaklanıyor..Arkadaş" din dersleri kaldırılamaz!" diyor bir tek, farkında mısınız?Sunduğunuz tüm kanıtlara karşı bu cevabı veriyor... Artık bu konyu kapatalım,biz haklılığımızı bilelim, bu bize yeter..Bir gün o'na da secme şansı verilmeden yüzüne dayatılsın herşey,görsün bakalım, istemediği bir ülkede ne kadar yaşayabilecek?? Nazım Hikmet'in de değeri sonradan anlaşıldı zaten.. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 bir delinin günlüğü, sana katılıorum. hanımefendi, bana ancak "asıl sen anlamıyorsun" "din dersi dayatılmıyor!" diyor. "zorunlu olarak görülen din dersi dayatmadır!" ve "din, göreceli bi kavramdır. kimine göre önemli kimine göre önemsizdir" dememe bir şey demiyor. neyse efenim biz canugur beyle din derslerinin durmasına karar verdik Alıntı
Φ biR deLi'nin GünLüğü Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 ne yazık ki üste çıkıyorlar..İşte buna üzülüyorum ben!.. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2005 çünkü onları destekleyen koskocaman bir iktidar var. bir gün bu iktidar da düşecek. o zaman bunlardan bir tanesini bile bulamazsın.. bugün hürriyet gazetesinde fatih altaylı nın yazısını okudum. Deniz Baykal ın dedikleri gerçekten doğru. umarım baykalın dedikleri olmadan iktidar değişir yoksa gerçekten çok kötü oLacak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.