Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Erdogan Aydin´in "Nasil Müslüman Olduk" kitabi, islamiyete nasil zor yoluyla, kölelik ve din baskilari ve katliamlarla kaynak oldugumuzun belgelerle dökümünü yapan aci bir tarih arastirmasidir.

Kayanaklar da islam tarihcilerinin istemeyerek te olsa itiraflarini icerir.

Örnegin Türk islam tarihcisi Zekeriya Kitapci bile Araplarin Türkleri islamlastirmak icin yaptigi eziyet, döktügü kanlari yarim agizla kabul ettigini söyler.

Bunun yaninda, Cemil Sena´nin Hz Muhammedin Felsefesi arastirmasi bulunmaz kaynaktir. Mutlaka okunmasi gereken belge yiginlari olan yayinlar piyasada isterseniz o kadar cok ki.

Ilhan Arsel i kitaplarini piyasadan bulmaniz güc ise, ww.ilhanarsel.org´a girip orada tüm belge ve dökümanlari bulacaginiza inaniyorum.

• Cevaplar 121
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

subjektiftir! objektifse neden herkes aynı dinde değil? neden "dinin önemli olduğu" bir gerçekse ve objektifse bu, neden herkes dindar değil? heh! hanımefendi bu soruma cevap veriniz!

canugur beyle benim dilimizde tüy bitti. !!

valla ofh ya..

10-11 yaşındaki çocukların aklının dinle kurcalanması doğru mudur sizce?

Gönderi tarihi:

Ben Din objektiftir demek istedim!Bütün insanlar objektiftir demedim!

"dinin önemli olduğu" bir gerçekse ve objektifse bu, neden herkes dindar değil?

5827[/snapback]

Bazı insanlar dinin önemli olduğu gerçeğini göremedikleri için dindar değil!

Çocuklar meselesine gelince,onlar sadece dinini öğreniyorlar!

Gönderi tarihi:

din objektifse neden din derslerinde sadece islamın şartları öğretiliyor? Hristiyanlık, Budizm, Hinduizm dinleri sadece 8.sınıfta ve son konu olarak öğretiliyor :(

oysa islamın şartlarını her sene öğreniyoruz :@ din dersi değil, islam dersi resmen ya!

din objektifse, her dine eşit bir biçimde yer verilmelidir.

Gönderi tarihi:

Din kitaplarını gerekli yetkili kişiler hazırlıyor!Dikkatinizi çekerim!

Ayrıca Bu ülkenin çoğunluğu müslüman olduğu için İslam dini ağırlıklıdır!

Din dersinde amaç İslam diniyle ilgili bilgiler vermektir!

Gönderi tarihi:

dün internete girmedim ve bir günde neler değişmiş..şaka yapsak da aslında onlar anlamadıkları, anlamak istemedikleri için , biz boyun eğiyoruz onlara..ÇOk yazık , çünkü bu ülkeyi yönetenler de aynı onun gibi ********* ...At gözlüğü öylesine işlemişki,yobazlık öylesine işlemişki, beyin sadece eski fikirlere odaklanıyor..Arkadaş" din dersleri kaldırılamaz!" diyor bir tek, farkında mısınız?Sunduğunuz tüm kanıtlara karşı bu cevabı veriyor... Artık bu konyu kapatalım,biz haklılığımızı bilelim, bu bize yeter..Bir gün o'na da secme şansı verilmeden yüzüne dayatılsın herşey,görsün bakalım, istemediği bir ülkede ne kadar yaşayabilecek?? Nazım Hikmet'in de değeri sonradan anlaşıldı zaten..

Gönderi tarihi:

bir delinin günlüğü, sana katılıorum. hanımefendi, bana ancak "asıl sen anlamıyorsun" "din dersi dayatılmıyor!" diyor. "zorunlu olarak görülen din dersi dayatmadır!" ve "din, göreceli bi kavramdır. kimine göre önemli kimine göre önemsizdir" dememe bir şey demiyor. neyse efenim biz canugur beyle din derslerinin durmasına karar verdik :P

Gönderi tarihi:

çünkü onları destekleyen koskocaman bir iktidar var.

bir gün bu iktidar da düşecek. o zaman bunlardan bir tanesini bile bulamazsın..

bugün hürriyet gazetesinde fatih altaylı nın yazısını okudum. Deniz Baykal ın dedikleri gerçekten doğru. umarım baykalın dedikleri olmadan iktidar değişir yoksa gerçekten çok kötü oLacak :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.