Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl öncelikle vereceginiz cvp lar için şimdiden teşekkürler . münazara için konu çalışması yapıcam konu şu "" evlilikte eğitim açısından denklik aranmalı mı ? yoksa aranmamalı mıdır ?.ben aranmamalıdır dedim hoca huysuzlaşıp peki ozamn seni gruba alıyom ve aranmamalıdırın ispatını yapıcan dedi .... arkadaşlar anlıcanız gibi bu konuda yardımınızı bekliyom ... her şey kabulumdur:) beni kurtarın ...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl Remzi Kitabevi yayınlarından, yazar Ozanser Uğurlu'nun kitapları faydalı olacaktır zannımca. Test edilip onaylanmıştır.
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl hoca senin için aynen şöyle düşünmüştür aklı bir karış havada bu kızın yada aşık ama olaya birde bu açıdan bak busene kitaba para vermeyeceksin ve derslerde fazla not tutmayacaksın rahat bir sene olacak çünkü denklik olmalıdır
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl evlilikte eğitimde denklik..aranmalımı..bence zorunlu değil..denkleştirilecek daha farklı şeylerde var çünkü..ama zorunlu değil diyorum.. ---ve genellemeler.. ---bu dahil tüm genellemeler asılsızdır ..der..
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl bence aranmalıdır tahsilli bayanlarla evlenmiş olan abilerimizden biliyorum çok şikayetçiler
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl Aralarinda anlasamadiktan sonra isterlerse master yapip doktora ciksinlar yinede iletisim kuramazlar bence bunu bir sorun haline getirip bir seyleri bitirmek yada baslatmak gereksizdir... tahsil durumu iliskide on plana cikmamalidir.. Saygilar
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl Malesef çıkıyor ama bence kadınlar kadın erkek eşitliğine fazla kapılmamalı olaylar burdan patlak veriyor ve çıkan kavgalarda hiçte eşit olmadıkları görülüyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.