Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

direk konuya dalıyorum.

karşınızda karşı cinsten biri var ve o kişiden hoşlanıyorsuz. onun sizin bu dugularınızı bilmesi için neler yaparsınız.? yani nasıl belli edersiniz onunla ilgilendiğinizi?

yoksa direk ne lüzüm var taktiğe deyip ondan hoşlandığını mı söylersiniz.

Gönderi tarihi:

Bi kere herşey bakış. İlk önce bakışırsınız sonra çıkarsınız :D Şaka bi yana güzel bakan bi çift dözden :P daha güzel ne varki etkilemek ve etkilenmek için -ilk olarak-!

Güzel bak ama yermiş gibi de değil yane :lol: işte bakıştan bakışa da fark var, bak en iyisi sen aynanın karşısına geç ve çalış, en iyi bakışını bul :D sonra çık onun karşısına şööööyleeee bi bak B):D:P o da vurulsun, tabi sonraki zamanlarda da ara sıra bakışın derim, hemen zınk diye atılma gidip hoşlandıını hemen söleme, itici olmasın, tabe bence yane böle :)

Ve sana yüz vermeyecek bi tipse, direkt sölemekten başka çaren yok, denemeye değer ;) şöle düşün kazanacak bişiim olmasa da kaybedecek bişiim de yok de ve güven kendine ;) Başarılaaar...

Gönderi tarihi:

angel yanlış anladın.

paylaşım amaçlı düşüncelerinizi öğrenmek için açılmış bir topic. yoksa benim böyle bir problemim yok. benim de tabi bir stratejim var.

sadece karşı tarafa ondan hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz diye sizlere sordum.

Gönderi tarihi:
angel yanlış anladın.

paylaşım amaçlı düşüncelerinizi öğrenmek için açılmış bir topic. yoksa benim böyle bir problemim yok. benim de tabi bir stratejim var.

sadece karşı tarafa ondan hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz diye sizlere sordum.

Yok ya ben biraz alaya aldım, ama yanlış anlama seni değil :sweatingbullets:

Ben ne yaparım onu söliim o zaman, sürekli rastlantıymış gibi karşısına çıkarım ;) Ve daha önce de yazdığım gibi bakarım :D Ki ama sürekli değil, bakışlarımı kaçırırım, kaçırmadan yapamıyorum zaten eğer hoşlanıyorsam, bu da onun hoşuna gidip o da ilgi duymaya başlarsa ne mutlu bana :lol: Hoşlandığım birine gidip sölemem yani bi kız olarak. Şayet çooo...k aşıksam, hoşlantıdan da öteyse, paşa paşa gider aşkımdan kahrolacağıma duygularımı açarım ona sere serpe B) ama sadece duygularımı açarım, benimle çıkar mısın demem :D Bi kıza yakışmıyo bence, farklı bi yerlere gidiyo iş sanki :P

Gönderi tarihi:
direk konuya dalıyorum.

karşınızda karşı cinsten biri var ve o kişiden hoşlanıyorsuz. onun sizin bu dugularınızı bilmesi için neler yaparsınız.? yani nasıl belli edersiniz onunla ilgilendiğinizi?

bakışlarla...ilgi ile,zamanın çoğunluğunda yanına olarak..

bunlar işe yaramazsa hemen söylemek lazım :stuart:

Gönderi tarihi:

olmadık yer ve zamanlarda karşısına çıkarım. biraz tatlı sürtüşmeler, zıtlaşmalar yaparak ilgisini tpolamaya çalışırım.

bu raya kadar bir sorun yoksa artık onu şaşırtacak küçük sürprizler yaparım ve belirli bir zamansonra dalgın bakışlarla bir sorunun varlığını hissettiririm. eğer beni o zamana kadar önemsemişse mutlaka konuşmak için yanıma gelir.sonra sorun mu var diye sorar.

bu işlemler gerçekleşmişse artık emin olabilirim benimle ilgilendiğine. çok aşıraya kaçmayarak zamana dağıtarak ona hislerimi açarım artık.

kızlar bir kuş gibi ürkeklerdir. onlara yaklaşmak çok zordur. yemi vererek kendine alıştırarak yaklaşmak gerek...

.............................................................deneyimlerimden derlenmiştir...............................................................007bond.......

Gönderi tarihi:
direk konuya dalıyorum.

biyiklarim olsa idi uclarini bükerim diycektim ama biyigim yokki!!

Gönderi tarihi:

Yav yapmayın arkadaşlar.

İnsan hiç bu konudaki sırlarını verir mi? :)

Sonra karşınızdaki anlarsa falan "Yapay" olur çıkarsınız gözünde...

İnandırıcı olmazsınız... ;)

Bence bu türlü ufak taktiklerinizi falan kendinizde tutun...

Ben söylemem açıkçası ama ipucu vereyim;

Her şey karşınızdakini anlamaktan geçiyor.

Mesela "Kadınlar Ne İster" filmini izleyin.

Orada anlatmak istediği çok başka bir şey daha var bu konu ile ilgili...

Ama tabi ilişkinin sürmesi için yeterli olur mu?

Bu da sizin kişiliğinize bağlı.

Eğer uygulayabileceğiniz ve karşınızdakini etkileyen şeyler sizin yapınıza birebir uyuyorsa zaten ilişkiniz hem daha kalıcı olur hemde etkilemek için ayrıca kasılmanız gerekmez.

Çünkü zaten uyumuz yerindedir...

Neyse, bu konular uzun konular...

Daha fazlasını söylemem; Sır

Gönderi tarihi:
Yani diyorsun ki agir abi tarzi daha guzel :) Bencede!!!

O zaman insan daha cok ister:)

"Ağır Abi" tarzı demiyorum tabii ki de...

Diyorum ki:

-"Doğal Olmalı"

-"Karşındakinin ne istediğini kesitrebilmeli"

-"Karşındakini anlayabilmeli"

-"Bir olabilmeli"...

-vs...

-vs...

-vs...

Kısaca bu işin sırrı: "Yaşayabilmek"te...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.