Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 heyyyy.....ve pişttt..... canımmmm egzom benim....pabuç dillim....doğum günün yarınn aama ben şimdiden açmak istedimm bu topiği yarın göremezler belkii bugünden görülsün.... ehh biraz da delilik olsun.... bu forumda ilk tanıdığım...derdimi ilk paylaştığım...ilk sohbetiimii yaptığım....gecelerii yanımda oldun hep...o sohbetleri unutamam...en sıkıntılı zamanımdı gerçekten ve o zamanlar daha yeniydim burda...ve yanımda sen vardın.... hala da varsın....iyi ki varsın bee pabuç dillim....iyiki varsın..... alll bakalımm bi pastaa saanaa...... gerçek bir pastaa buu....tam senlik...vahşii vahşi.... ve bu da forumun pastasııı...pembe pembe.... senin pastandan yemezler sanmıyorum da.... hediyee dee sana bu olsun...ve seni sevdiğimi bil.... yeter heralde.... iyiki doğdunn egzomm...iyi kii varsın.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun............................... yarın ancak akşama girebilirim..bende bugünden kutluyayım..bu da çiçeğin; Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 doğum günün kutlu olsun egzo.... moralim sıfır ve çok kızgın olmasaydım şu an bi pasta alırdım sana.... kusura bakma..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun egzorsist.... ALLAH geriye kalan ömrünü hayırlı geçirmeni nasip eder inşallah... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Doğumgünün kutlu olsun... Nice senelere Egzorsist... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 canım kardeşim nice mutlu seneler diliyorum mutluluk kalbinden hiç eksik olmasın, hiç yalnız kalma, hiç kırılma... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Mutlu yıllar egzorzistttttt Mutlu yaşa bundan sonra da Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Doğum günün kutlu olsun kardeşim.Mutlu,huzurlu ve herşeyin gönlünce olacağı bir ömür diliyorum sana ee artık yaş kemale erdi anlarsın sen onu Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 piiişşşşştttt..doğum günü çocuğu iyiki doğmuşsun:) inşallah hayatın bayunca herşey dilediğin gibi olur...siyah x haklı yaşın kemale erdi artık yarısını arama çünkü dayanamadım ben yedim Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 piiişşşşştttt..doğum günü çocuğu iyiki doğmuşsun:) inşallah hayatın bayunca herşey dilediğin gibi olur...siyah x haklı yaşın kemale erdi artık yarısını arama çünkü dayanamadım ben yedim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Aslnda sana ve Kedime daha özenli bir kutlama mesajı hazırlardım ama evde değilim.Bu dizüstü ve bu bağlantıyla anca bukadar oluyor.Kusuruma bakma lütfen.. Yeni yaşın sana güzel sürprizler hazırlar umarım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 küçük kardeşim çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin iyiki varsın.. sardunyam, taurusmutis, siyahx,kleopatra, katrea, aysum, natalia, erbay, nightwish... hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ederim :clover: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 geç olsun güç olmasın doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın öğrencim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 yaw bu ozel basligi yeni gordum,nice yillara arkadasim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 mutlu yıllar, egzorsist iyi ki doğdun.. Benim hediyem de değişik olsun.. Elini çabuk tut... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 öğretmenim geç olsunda güç olmasın dediğin gibi teşekkür ederim leyla canım arkadaşım sende hep mutlu ol sevgili ilyada neyi ima ettiğini anladım sen de az değilsin hani sende iyiki varsın... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ya aslında bu kızcağız yürüyerek sana doğru geliyordu ,ama burada gif resim oluverdi:))) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 yok be yaw koşuyor :P Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Mutlu yıllar dilerim arkadaşım.Hayat boyu mutluluklar ....! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 piştt..... senn neden bi kere kutluyon ki.....dimi ama... nannak seni....çok istiyon madem....al bakalım tekrardan kutluyorum bende.... iyiki doğdun abicim...iyiki varsın.... al bakalım hediye de veriyim sana..... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Doğum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.