Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 uzuuun zaman oldu ayrı kaldık zorlu yollarda hayale daldık aradık kısmeti dağlarda bulduk ,mor sümbülü bağlarda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Ah o dağlar, o bağlar.. Ben ağlarım anam ağlar.. Geçtik sentetikten suniden.. En sağlıklısı bitkisel yağlar.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 sana önerim tereyağı işe yarar bak bayağı amma yatmaya gelmez asla suyu içicen büüyük bi tasla Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 abidiktim oldum gubidik biline şifremi unuttum düştüm c..h..nemin dibine beklerim kılark geybılı sayfalarda belki takılır diğer tayfalarda Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 abidiktim oldum gubidik bilineşifremi unuttum düştüm c..h..nemin dibine beklerim kılark geybılı sayfalarda belki takılır diğer tayfalarda Hoşgeldin be gubidik Hayat dediğin iplik Yaptın kendini hemen Şifresiz cehennemlik Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Uyumayın ey millet Manide olmaz illet Güzel yeteneklerini Buraya hemen ilet Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 E ama olmuyor bu Taşıyın buraya su Kervan yürüsün Ancak böyle olur bu Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 seni gördüm rüyamda boyandun karalara maniler çare bulmaz kanayan yaralara... Aldun birinciliği Kalmaz sana ebedi Sen yokkende burada Bitmez mani nöbeti.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Tatlıcoocuk teşekkür Bir mani yazdın şükür Kanayan yaralara her insan Senin kadar üzülür Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 şu sayfayı öne alyım alemin içine dalayım murşidimi yerde ararken buralarda bulayım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Becerebilseydim bende yazardım fakat bu konularda iyi değilim.ama sizinkiler çok hoş olmuş Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 beklediğim sen deiğildin can karşı karşıya geldi iki han belki gelir diye beklerim yüce dağlarda kanat çırpan doğan Alıntı
Misafir tuğçe çılgın Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 Mani dediğin bir kaç kelime.. Bir tek klavye yeter elime.. Hadi buyrun yok mu atacak.. Yazacağım ne gelirse dilime.. zekya neden taktın sen tübitakmısın ayna verirsem tipine bakarmısın Alıntı
Φ nilak2 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2014 çok beğendim paylaşımları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.