Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl "Şu ****** bak!!! AKP'li belediye başkanından Atatürk'e inanılmaz hakaret!!! AKP'li Mimarsinan Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük Atatürk'e saldırdı. Her fırsatta Laiklik ve Atatürk'e saldırmayı marifet sanan bu örümcek kafalı zihniyet bakın neler saçmalamış!!! Mimarsinan Belde Belediye Başkanı Bozgeyik, Atatürk'ü fıkra konusu yaptı. Başkan, sözde komik hikayesinde, Ulu Önder'e şekerli kahve içtiği için çok çirkin yakıştırmalarda bulundu. Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırının sayıldığı ülkemizde, bir ulusu kurtaran Atatürk fıkralara malzeme yapıldı. Geçtiğimiz günlerde sahil şeridine yasa dışı olarak inşaat hafriyatı döktürüp rant elde ettiği iddialarıyla manşetlere çıkan İstanbul Büyükçekmece'nin Mimarsinan Belde Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik, bu kez başka bir skandala imza attı. Söz konusu olay, 19 Mayıs 2005'te, Başkan Bozgeyik ve belde halkının, bir otobüsle Yunanistan'ın Kalikratya bölgesine kültür seyahati sırasında yaşandı. Bozgeyik, tur otobüsünün mikrofonunu alıp Atatürk ile ilgili akıl almaz bir fıkra anlattı. Sözde hikayeye göre, Aydın Kuşadası'nda şekerli kahve içenlere "İ..e" yakıştırması yapılıyordu. Bozgeyik'in anlattığı fıkrada da kahvesini şekerli içen Ata'ya çirkin ithamlar vardı. Sözde yaşanmış fıkrayı kahkahalarla anlatan Bozgeyik'in konuşmaları, geziye katılanlar tarafından kameraya kaydedildi. Atatürk'le ilgili densiz efe fıkrasını sorduğumuzda ise Bozgeyik efelenerek yanıt verdi: Siz kimin adamısınız! İŞTE O REZİL SÖZLER İşte Cuma Bozgeyik'in uydurduğu fıkra: Kuşadası'nda Ata hayranı bir efe varmış. "Atatürk" denilince; iri yarı, pala bıyıklı, dev gibi bir adam hayal ediyormuş. Bir gün Ulu Önder, Kuşadası'na gelmiş. Ancak Atatürk trenden inmiş, kısa boylu bir adam. Bıyık mıyık da yok. Efe bir yıkılmış, "Olsun sesi gürdür" demiş. Atatürk bir konuşmuş, sesi cılız bir adam. Efe bir kez daha yıkılmış. Sonra Atatürk şekerli kahve isteyince, efe "Bana bunu da mı yapacaktın Paşam" diyerek yere yığılmış. Efendim, özür dilerim o yörede şekerli kahveyi afedersiniz i..eler içermiş. (Başkan dahil herkes gülüyor.) Erhan ÖZTÜRK TAKVİM" takkiye perdesi düşer, kel görünür.....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Hani bunlar değişmişlerdi, hani Atatürk'çü olmuşlardı ve bizleri Atatürk'ü kullanmakla suçluyorlardı? Değişimleri buraya kadarmış demekki. O zat'a sormak gerekir: Sen kimin adamısın? Fıkrada anlattığı efe'de kendisi olmalı.
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl ATAMIZ BAHANE AMAC KENDiNi TATMIN ETME BiR NEVi HASTALIK,.!!! ATA ,,mizin.,.,ses.,.,Tonu,.,niye okadar dert olmus anlamadim,.,yarasi olan gocunur hesabi.,.,!!! cünkü bunlarin ses tonu ayni marangozdan cikmis gibidir.,.,. bir bir inceleyin bunlari.,.,ses tonlarini.,.,vede vücüt hatlarini.,.,!!! evde kalmis kadinlar..,gibi.,.spor yapmayan kedi türleri gibi.,.,.bunlar türedigin,den.,.,beri bir bir inceleyin.,.,.BUNLARIN VÜCUT DiLi NE KONUSUYOR.,., Yani Atamiza laf söyleyen delikanli olsa hesabi.,.!!! YA Arkadaslar,.,dünyadaki bütün insanlari cennete götürecegiz diye.,.bu kadar kivirmanin anlami ne.,!!! o zaman .,!!! cehennemin varligini inkar etmemiz gerekir.,.öyle degilmi.,.o zamanda.,., ONU YARATAN BIZDEN HESAP SORMAZMI,.,.cehennemi ben niye yarattim.,.,. BURDAN CENNET bekciligine soyunan dünyalilara duyurulur günahtir günah.,.,!!! Milyarlarca insani denetlemek sana mi düstü.,.,., Sonra bir düsünün .,.,herkes cennete giderse..,cehennemin anlami kalmaz.,. Birde söyle bir mantikla bakalim olaylara,.,!!!Dünyamizin hic bir kösesinde ibadetini yapamayan insan yoktur.,., Dünyamizin her bir kösesi ibadete aciktir.,.,O ZAMAN ARADIGIMIZ NE .,.,!!!.,.KANMI,.,.yoksa hosgörümü Saygilar yamyam frankfurt
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl ATAMIZ BAHANE AMAC KENDiNi TATMIN ETME BiR NEVi HASTALIK,.!!! BURDAN CENNET bekciligine soyunan dünyalilara duyurulur günahtir günah.,.,!!! Milyarlarca insani denetlemek sana mi düstü.,.,., Sonra bir düsünün .,.,herkes cennete giderse..,cehennemin anlami kalmaz.,. Birde söyle bir mantikla bakalim olaylara,.,!!!Dünyamizin hic bir kösesinde ibadetini yapamayan insan yoktur.,., Dünyamizin her bir kösesi ibadete aciktir.,.,O ZAMAN ARADIGIMIZ NE .,.,!!!.,.KANMI,.,.yoksa hosgörümü Mesela ben ve milyonlarca insan,ibadet falan tanımıyor,yapmıyorda. Demek istediğiniz bu insanlar kafir ve cehenneme kadar yolları var. Bende diyorumki; Eğer Allah'ınızın cenneti ve cehennemi varsa, cennete bu insanlar gidecektir. Zira Allah yolunda ilerleyenlerin yarısı üçkağıtçı,vurguncu. Bu yaptıklarını bir namaz,bir oruçla affettiremezler. Zekat'a gelince: şu dinsiz'ler o gibilerin yüzlerce katını yapıyorlar. İşte önemli olan. Muhtaç insanlara yardımcı olmak. O dinim bütün diyenler neyapıyorlar? Etrafında yoksul akrabaları varken, sadece desinler'e hac'ca gidip, paraları Arap'lara yatırıyorlar. Bu davranışın gereği olduğunu sanmıyorum. Sizce gereklimi? Saygılar.
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Bilinç altından çalışıyorlar... Aslında bunlar verilecek en güzel cevap seçimlerde verilir onuda biliyorum ama göreceğiz... Bazan Atatürkten bu kadar niye nefret ediyorlar diye düşünüyorum... Hadi neden nefret ettiklerini bir bir sıralayalım arkadaşlar neden acaba? Bende tam manasiyla anlamis degilim..,niye bu kadar nefret ediyorlar,.,bunlar hergittikleri yeride.,!!! NEFRETi BERABERINDE GÖTÜRÜYORLAR..,.vede herseyi kendilerine hak görüyorlar.,.,misafir olduklari bir yerde bile etrafi *********.,.örnegin..,bir YIMPAS.,.olayi.,,. inanilmaz ya.,.!!!AVRUPA,da bile bunlar böyle.,.inanamiyorum,., Bunlar kendilerini burda kalici olarak görenler.,.i!!!,.kaldiklari,yere uyum saglamak icin degil,.yüzlerine gülüp.,.arkadan.,.küfür ediyorlar.,.,en basiti.,.,GAVUR,..BU KELIMEYI.,,..UNUTAMADILAR.,.. Avrupada ne kadar güvenceli rahat yasatiklarini sükreteceklerine.,,!!!.,,küfür ediyorlar,.,vede onlarin Medeniyeti bu ,.,!!! seytanliga geldimi bire birler.,.,hepsi burda Alman vatandasi.,.,!!!.,.bir düsünün .,Alman vatandasi olurken bile huzur icinde oldular,., AMA BUNLAR BENIM ÜLKEMDE BIR HIRISTIYAN .,!!!TÜRK VATANDASI OLURKEN AYAGA KALKIYORLAR Müslüman oluyor diye yani bizler .,.,!!!.,Sanki Türkli,ge kabul etmeyipte Müslümanligi kabul ediyormusuz gibi,., Allah korusun ,.,!!! Avrupalilar bizim ülkemize yerlesip bizler kadar rahat davranmaya kalksa.,., kurbanlik koyun.,.,gibi.,.,götürürler.,.!!! bunlar,.,iki yüzlü insanlar.., Tabikii ATATÜRKTEN .,,nefret eden kisiler den bahsediyorum,.,gurbetcilerimiz,den degil.,., onlar gurbetci bile olamadi ne olduklari belli degil.,., ONLAR ATAMIZA KÜFÜR ETMIYORLAR BU COGRAFYANIN GELECEGINE KÜFÜR EDIYORLAR.,., Saygilar yamyam frankfurt
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.