Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2023 Admin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2023 AI (Yapay Zeka) 4 boyutlu oluyor Devlet destekli kötü aktörler, uzun süredir deneyimsiz izleyicileri ve muhtemelen daha fazla bilgi sahibi olan insanları kandıracak kadar iyi "deepfake" videolar hazırlayabiliyorlar. Bu tür işlerin üstesinden gelmek için önemli işlem gücü ve teknik bilgi gerekir. Şimdi AI devreye giriyor, etiketlenmemiş bir cam şişeyi uzatıyor, "Biramı tut" diye mırıldanıyor ve meşhur parmaklarını çıtlatıyor. 2023'ün başında hayal bile edemediğimiz şeyler, oluşturulan video yapay zeka söz konusu olduğunda mümkün olmaya başlıyor. Tabii ki, büyük güç büyük sorumluluk getirir, ama bunu lolz için yapan hatıralara söyleyin. Şahsen (ve belki de sapkın bir şekilde), bu teknolojilerin herkesin eline geçmesinin harika bir şey olduğunu düşünüyorum. Özel efektler, Hollywood'un yaptığı tuhaf, efsanevi bir "öteki" olmuştur. Oluşturulan yapay zeka özçekimleri bir dakika öfke yarattı (hala Lensa kullanan var mı?) ve insanları nelerin mümkün olduğu konusunda eğitmek konusunda harikalar yarattı. Bu teknolojinin evrensel olarak kullanılabilir olmasından heyecan duyduğumdan değil, ama (bu huysuz parçaların göstereceğinin aksine), ben özünde bir iyimserim. Belki de insanlara neyin mümkün olduğunu göstermek, teknolojiden anlamayan insanlara bile sahte videoları tespit etme şansı verir. Sanırım sadece Fransa'nın iyimserlik bölgesinden geliyorsa iyimserliktir. Belki de yaşadığım şey hafifçe umut uyandırıyor. Para topluyor, cehennem yükseltiyor Son birkaç hafta içinde, startup kurucuları için bağış toplama hakkında pek çok yazı yazdım. Bu hafta bir risk sermayedarıyla yaptığım konuşmada onlara satış konuşmalarını değerlendirmek için işaretlere dayalı bir kontrol listem olduğunu söyledim (ör. "tehlike işareti", bir süpernovada fon toplamak için en ufak bir şansınız olmadığı anlamına gelir. Leylak rengi bir bayrak olması gerekip gerekmediğini ve bunun ne anlama geldiğini çözemedim). Bağış toplarken (TC+) kurucuların nerede hata yaptığını paylaşmak için bana ilham verdi. Evet, bu, dünyaya değer verdiğim her şeyi bir sunum güvertesinde gösterdiğim anlamına geliyor, ancak daha sonra satış konuşması ve bağış toplama hakkında 100'den fazla makale, bence o kedi zaten ve gerçekten çantadan çıkmıştı. Erken aşama kurucuların gerçekte neyden nefret ettiğini biliyor musunuz? Çekiş slaytlarını bir araya getirmek. Bu ürün öncesi / gelir öncesi çizgiyi aştığınızda ne koyarsınız? Satış konuşması müşterilerimden biriyle çalışırken biraz aydınlanma yaşadım: Çekiş kaymanız, soyut olarak, işten ne kadar risk tasarladığınızdır. Bu hikayeyi anlatın ve doğrudan gelire bağlı olmasa bile makul bir ilgi çekici anlatı elde edin. Bağış toplama konusunda, bu cephede oldukça fazla aktivite oldu: Hukukun uzun kolu Bu hafta, federal hükümet sadece belirli eski başkomutanlarla ilgili yasayı çıkarmıyor. En son iddianameyi okumak için bir saat harcadım - şaşırtıcı bir şekilde okunabilir ve büyüleyici AF. NYT'nin harika bir açıklamalı baskısı var. Ayrıca, ilgilendiğiniz bir şey buysa, Prosecuting Donald Trump podcast'ini kesinlikle tavsiye ederim. Son derece deneyimli iki avukat, hukuk sisteminde meydana gelen çiftleşme süvari alayı hakkında konuşuyor. Oldukça zorlayıcı. Eve daha yakın, başlangıç ülkesinde, Federal İletişim Komisyonu (FCC) dişsiz olmakla suçlandı, ancak gerçekten de bir şirketin BS'sinden bıktı ve milyarlarca dolandırıcılık çağrısını engelledikten sonra bir robocaller'ı 300 milyon dolarlık rekor bir para cezasına çarptırdı. Viral viral oluyor Sosyal medya dünyası, yapışkan göz koli bandıyla veya benzer şekilde kafa karıştırıcı bir benzetmeyle sarılmış bir Kukla olmaya devam ediyor. İnsanlar Twitter'dan X'e yeniden markalamadan gerçekten nefret ediyor. Ne kadar? Amanda'nın mavi kuşun iOS'ta uygulama simgeniz olarak nasıl geri döneceğine ilişkin kılavuzu, en çok okunan hikayelerimizde tam orada. Bunun da ötesinde, App Store kullanıcıları, yeniden markalamanın ardından bir yıldızlı incelemelerle Twitter'ın inceleme puanını azaltıyor. bu . . . Bir X'e bakmak zorunda kalmamak için pek çok adım. Oldukça vahşi: Apple genellikle tek harfli uygulama adlarına izin vermez, ancak Tw için bir istisna yaptı. . . Demek istediğim . . . X. Akıl sağlığınız için daha hızlı ve daha iyi olan Twitter uygulamasını telefonumdan tamamen silerek pandeminin ortasında kendimi kaosa atmaktan kaçındım, ancak sizin için en iyi seçimleri yapmayı size bırakacağım. Kaynak: TechCrunch
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın