Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sahibi Yeni Lamborghini Huracan Sterrato'yu Teslim Aldı ve Hemen Araziye Vurdu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Sahibi Yeni Lamborghini Huracan Sterrato'yu Teslim Aldı ve Hemen Araziye Vurdu

car-4169975.jpg

Bir Lamborghini Huracan'ı teslim almanın oldukça özel bir olay olduğunu tahmin edebiliriz. Ancak onu bir offroad yolunda sürmek ve çamura ve kire bulamak, çoğu sahibinin hemen sonra veya bu konuda asla yaptığını göreceğiniz bir şey değildir.

Bir süper otomobil olarak Lamborghini Huracan zaten oldukça gülünç. Ancak Lamborghini, Huracan Sterrato formundaki en aşırı, en gülünç versiyonu yaptı. Huracan Sterrato, kama şeklinde, iki koltuklu, 601 hp, V10 ile çalışan, 2 inçlik kaldırma kitiyle güçlendirilmiş ve arazi sürüşü için tasarlanmış bir süper otomobil.

Zaten bu kulağa saçma geliyor. Bu Sterrato'nun sahibi, mekanik sempatiyi pencereden dışarı atan, aynı adlı YouTube kanalından Ron'dur. Yeni süper arabasını teslim alır almaz hemen araziye çıkarıyor.

10 cm Yerden Yükseklik ile Huracan Araziye Hazır

Video, sahibi Ron'un yeni Lambo'sunu teslim alması ve yepyeni süper arabasının içinden geçmesiyle başlıyor. Standart Huracan'ın yerden yüksekliğinin 2 inç olduğu şakası, sadece dört inçlik Sterrato, arazi sürüşüne hazır.

Ron daha sonra iç kısma derin bir dalış yapar. Koltuklardan oldukça etkilenmiş, ancak 1,80 boyundaki yapısının kokpite sığması konusunda endişeli. Sürücü koltuğuna oturmayı başarır, direksiyonu kendi sürüş pozisyonuna ayarlar ve "Oh, kesinlikle iyiyim!" diye haykırır.

Sterrato'nun sertleştirilmiş yapı kalitesinden etkilenen Rob, kapanan kapının gümbürtüsünü bir Rolls-Royce ile karşılaştırır. Ancak, arazide sürerken bazı görüntüler elde etmek için yerleşik kamerayı koltukların arasına monte etmeye çok hevesli görünüyordu.

Arabayı yolda sürerken Ron, Sterrato'nun muhtemelen birlikte yaşaması en kolay süper araba olduğunu hissetti ve koltukları son derece destekleyici ve rahat buldu. Patikaya gidiş ve arabanın incelemesi sona erdikten sonra Lamborghini Huracan Sterrato, kilometre sayacında sadece 150 km ile ilk toprak yamasına ulaştı.

Bir Lamborghini Huracan Sterrato'nun Yüzmeye ve Araziye Çıkmasını İzleyin
Ron bunu hafif kirli bir yola götürmek yerine ciddiye aldı. Lambo'daki toprak patikaya ulaştığında, doğal emişli V10 motorunun şarkı söylemesine izin vererek, ona gerçekten fasulye verdi. Huracan Sterrato'nun bir miktar kiri havaya uçurmasını ve bazı virajlarda yana doğru gitmesini izlemek gerçeküstü, neredeyse bir ralli arabası kadar yakın.

Toprak yolda sürmek, İtalyan süper otomobilini şaşırtmış gibi görünmüyordu. Böylece Rob, Sterrato'nun sudan geçme yeteneklerini test etmek için patikada bir su parçası buldu. Suda ilerleyen bir Huracan'ı izlemek, her zaman hayranlık uyandıran bir deneyim olacaktır. Sıçramak daha da tatmin edici.

Rob, yeni Huracan Sterrato'sunu şimdilik hafife almış gibi görünse de, onu karalamak istemediği açık. Yeni süper otomobil için büyük planları var. “Çok kirli. Hayatımın geri kalanında asla yıkamayacağım. Bu araba yolda olduğundan daha fazla yol dışı olacak.”

Ancak, başlangıçta önerdiği gibi arabayı daha sonra kaplamak isterse durum böyle olmayabilir. Ancak kirli bir süper otomobilin vahşi doğada sürdüğünü görmenin her zaman büyüleyici bir yanı vardır.

Kaynak: HotCars

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.