Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Çekici Kamyonet Ford F-150 veya Toyota Tundra Değil


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

En Çekici Kamyonet Ford F-150 veya Toyota Tundra Değil

Sürpriz, eski bir kamyon ölüm döşeğinde yatarken rekabette geride kalıyor. Gerçek kamyon sahiplerine göre beklenmedik bir seçenek, konfor, kalite ve heyecan açısından Ford F-150, Toyota Tundra ve Ram 1500'ü geride bırakıyor.

2023 Nissan Titan en çok APEAL'e sahip

2023-nissan-titan-crew-cab-in-red-v2.jpg

İnsanlar konuştu ve 2023 Nissan Titan bunu kutlayacak. Hiç kimse Titan'ın daha yeni, daha popüler kamyonlarla mücadele etmek için arkadan gelmesini beklemiyordu, ancak tacı almayı başardı.

J.D. Power Automotive Performance, Execution, and Layout (APEAL) çalışmasına göre Titan en yüksek puana sahip. Derecelendirmeler, gerçek araç sahiplerine yeni araçlarına olan bağlılıklarını ve heyecanlarını ölçmek için gönderilen anketlere dayanmaktadır.

Anket, konfor, performans, teknoloji, yakıt ekonomisi, hızlanma ve daha fazlasına kadar her araçla ilgili 37 alanı kapsıyor. Her marka, 100 puanlık bir ölçeğe dayalı bir puan alır.

Ardından segmentinde en üst sıralarda yer alan her araca Model Seviyesi APEAL ödülleri veriliyor. 2023 Titan, segmentindeki en yüksek dereceli tam boyutlu kamyondur. Hyundai Santa Cruz, en yüksek dereceli küçük kamyondur.

Nissan markası, kitlesel pazar endeksi marka listesinde 848 puan kazandı. Ford 838 puan topladı ve Toyota 824 puan aldı. Segment ortalaması yaklaşık 837 puandır.

2023 Titan'ı satın almaya değer kılan nedir?

VLP_driveathome_titan_2023_L+M.png

2023 Nissan Titan, 400 hp ve 413 lb-ft torka sahip standart 5,6 litrelik bir V8 motora sahiptir. Sınıfının en standart gücüne sahiptir. Diğer markalar daha fazla motor seçeneği sunar ve V8 motorları pahalı yükseltme seçenekleridir.

Titan ile 0'dan 100 km/s hıza kabaca 7,5 saniyede çıkabilirsiniz ki bu da yeterlidir. Düzgün dokuz vitesli otomatik şanzıman işleri renklendiriyor, ancak direksiyon ağır ve frenler daha güvenli olabilirdi.

08-pearl-white-tricoat-gun-metallic-niss

2023 Titan, konforlu bir kabine ve sorunsuz bir sürüşe sahiptir. Koltuklar peluş ve saatlerce konfor için destekleyicidir. Klima kontrol sistemi güçlü ve etkilidir, ancak fanlar zaman zaman oldukça gürültülü üfler.

Nissan Titan'ın iç mekanı en çekici veya etkileyici değil ama işe yarıyor. Kapılar kolay erişim için sonuna kadar açılıyor ve mükemmel sürüş konumunu bulmak için tonlarca ayar kontrolü var.

08-deep-blue-pearl-gun-metallic-nissan-t

Çoğu kamyonun modern dokunmatik ekran kontrolleri vardır, ancak Titan'da hala tıknaz kadranlar ve basılması gereken düğmeler vardır. 9,0 inçlik dokunmatik ekran işinizi görür, ancak daha iyi bir çözünürlük ve güncellenmiş grafikler zamanı. Ayrıca eleştirmenler, standart olarak gelen güvenlik özelliklerinin miktarından da etkileniyor.

2024 Titan yeniden mi tasarlanıyor?

2023-nissan-titan-in-red-horsepower.jpg

2024 Nissan Titan'ın yeniden tasarlanması pek olası değil. Nissan, yeni bir Titan yapmakla ilgili herhangi bir ipucu vermedi ve satışlar düşmeye devam ediyor. Nissan Titan'ın üretimden kaldırılmasını beklemek daha güvenli.

08-red-alert-nissan-titan-front-left-vie

Nissan, Titan'ı sonlandırmaktan resmi olarak bahsetmedi, ancak ikame bir kamyon için de bir plan yok. Nissan, Rivian R1T ile savaşmak için daha küçük bir elektrikli kamyonu piyasaya sürmeyi planlayarak tam boyutlu kamyon segmentinden çıkıyor olabilir.

2023-nissan-titan-torque.jpg

Eski Titan'ın hala ortalıkta dolaşmasına şaşırdık ama sunacak çok şeyi var. Rakiplerinden daha pahalı olabilir, ancak daha fazla standart güç ve özellik içerir. Ayrıca, karayolu gezileri için rahattır.

2023-nissan-titan-in-baja-storm-front-vi

Titan 2024 veya 2025'te ortadan kaybolabilir, ancak yine de gitmeden önce sunduğu şeylerden yararlanabilirsiniz. Rakipler daha modern olsa da sürücüler bu kamyondan hâlâ keyif alıyor. Nissan Titan'ın kaderiyle ilgili güncellemeler için bizi izlemeye devam edin.

Kaynak: MotorBiscuit

nissan-titan.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.