Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amazon Echo Buds (2023) kulaklık incelemesi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amazon Echo Buds (2023) kulaklık incelemesi

411NxOSWI5L._AC_SL1000_.jpg

 

— Öneriler, Reviewed'in editörleri tarafından bağımsız olarak seçilir. Aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın almalar bize ve yayıncı ortaklarımıza komisyon kazandırabilir. Fiyatlar bu makalenin yayınlandığı sırada doğruydu ancak zaman içinde değişebilir.
Amazon'un en yeni Echo Tomurcukları, aynı adı taşıyan önceki iki neslin devamı değil. Bunun yerine, yalnızca 50 $ karşılığında yerleşik Alexa desteği ve sağlam ses sunan inceltilmiş bir sürümdür. Ancak, bu fiyatı düşürmek için kesimhane zemininde kalan çok şey var ve hava koşullarına dayanıklılık ve pil ömrü gibi özellikler, küçülmenin en büyük yükünü aldı. Sonuç, Alexa tutkunları için harika bir seçenek olan ve diğerleri için en iyi ihtimalle üçüncü bir seçenek olan bir çift kulaklıktır.

Amazon Eko Tomurcukları Hakkında (2023)

İşte test ettiğimiz kulaklıklara bir bakış:

Fiyat: 49,99 $
Pil ömrü: 5 saate kadar, kılıfla birlikte toplam 20 saate kadar
Sürücüler: İki adet 12 mm sürücü
Kablosuz şarj: Evet, Qi uyumlu kılıf
Renkler: Mavi, Beyaz, Pembe, Lacivert, Siyah
Bağlantı: Bluetooth 5.2
Ses codec'leri: AAC, AptX, SBC
Suya dayanıklılık: IPX2
Kulak uçları: Ekstra küçük, küçük, orta, büyük
Ağırlık: Kulaklıklar, 5 gram; kasa, 36 gram

Neyi severiz

Hafif ve rahattırlar

Yeni Echo Buds şaşırtıcı derecede hafif. Önceki iki Echo Buds neslinin şeklinden önemli bir sapma olan bir golf tişörtü tasarımına sahip olan yeni Amazon tomurcukları, doğası gereği küçük kulaklıklardır. Bununla birlikte, oldukları kadar hafif olmalarını beklemiyordum. Bu sayede, birden fazla uzun dinleme seansına rağmen kulak yorgunluğuyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

51k0HSzPB5L._AC_SL1000_.jpg

Pek çok hafif kulaklığın bir uyarısı, bunlara uyma eğilimindedir: başka bir deyişle, kulaklıklarınız özellikle hafifse, egzersiz yapmak için her zaman iyi kulaklıklar olmazlar. Yeni Echo Buds'ı birkaç koşuda ve spor salonuna yaptığım gezilerde denedim ve beklediğimden çok daha iyi sonuç verdiler. Tam olarak mükemmel değillerdi ama aşırı hareket dönemleriyle karşılaştıklarında yerlerinde kalma konusunda sağlam bir iş çıkardılar. Ne kadar hafif ve rahat olduklarına rağmen, kulaklarınızda kalma yetenekleri olağanüstü.

Fiyat için iyi geliyorlar

Devamını okumadan önce bu uyarıyı dikkate alın. Yeni Echo Buds, Sennheiser Momentum True Wireless 3 veya JBL Tour Pro 2 veya hatta ikinci nesil Echo Buds kadar iyi ses çıkarmıyor. Bu yeni tomurcuklar, ses kalitesi açısından bu seçimlerin hiçbiriyle uyuşmuyor. Ama gerçekten yapmaları gerekmiyor.

Yeni Echo Buds, 50 $ karşılığında kulağa hoş gelen kulaklıklar olacak. Ve oğlum, onlar. Ses kalitesi biraz türe bağlı olabilir; Echo Buds'ın 12 mm'lik sürücüleri takdire şayan bir şekilde deniyor, ancak derin, düşük frekanslı bas içeren parçalara her zaman ayak uyduramıyorlar. Ancak çok keskin olabilirler ve özellikle orta ve yüksek tonlarda parlayabilirler. Ayrıca, Chris Stapleton veya George Ezra gibi yetenekli vokalistler, Echo Buds aracılığıyla harika ses çıkardılar.

Konu tanım ve ayrıntı olduğunda Amazon'un en son dinlenebilir ürünleri, daha yüksek fiyatlı alternatiflerin bir adım gerisindedir. Ancak sonuç olarak, Echo Buds, test ettiğim diğer birçok ucuz kulaklıktan daha iyi ses veriyor. Ve bu kesinlikle Amazon'un buradaki stratejisinin bir parçası. Uzaydaki rakipleriniz Raycon Everyday Earbuds gibi seçenekler olduğunda, kıyaslandığında mükemmel ses çıkaracaksınız.

Alexa ile mükemmel oynuyorlar

Sade ve basit, yeni Echo Tomurcukları, kulaklarınızda kişisel bir Echo Dot'a sahip olmak gibidir. Sesli asistanlar ve benzerleri hakkında fikriniz ne olursa olsun, özellikle hareket halindeyken müzik değiştirmek, podcast çalmak veya telefon görüşmeleri yapmak için Alexa'yı arayabilmek inkar edilemez derecede uygundur.

Ve benim gibi bir akıllı ev meraklısı için, farklı akıllı ev ekipmanlarını kulaklıklarım aracılığıyla kontrol etmek oldukça düzenliydi. Ecobee termostatımın sıcaklığını ayarlayabilir veya oturma odasındaki ışıkları kolaylıkla açabilirim. Amazon zaten akıllı ev ortamımın merkezindeydi zaten. Yeni Echo Buds, bunu bir adım öteye taşıyarak, Tony Stark'ın Jarvis'ten Demir Adam kostümünün içinde yardım istemesine en yakın deneyimi sağladı. Ben sadece, bilirsin, bunu yaparken pek havalı görünmüyordum.

neyi sevmiyoruz

Özellikler en iyi ihtimalle ortalama

Gerçek kablosuz kulaklıkların şafağında, herhangi bir özelliği yalnızca 50 dolara sağlamak bir başarı olurdu. Ancak zaman dramatik bir şekilde değişti ve beklentiler fırladı. Örneğin, JLab Go Air Pop gibi kulaklıklar, yalnızca 25 ABD Doları karşılığında IPX4 hava koşullarına dayanıklılık derecesi ve şarj başına 8 saatlik pil ömrü sunar.

511jS3UQbsL._AC_SL1000_.jpg

Skullcandy Grind Fuel (IP55, 9 saat oynatma) veya Anker Soundcore Liberty 2 (IPX5, 7 saat) gibi diğer seçenekler de ucuza benzer şekilde etkileyici özelliklere sahiptir. Nispeten, yeni Yankı Tomurcukları kesim yapmıyor. IPX2 derecesine sahiptirler, bu da onlara yalnızca 15 derecelik veya daha az açıyla çarpan suya karşı koyabilecekleri anlamına gelir. Daha da kötüsü, şarj başına beş saat ve kasayla birlikte toplam 20 saat oynatma sunuyorlar. Ve son olarak, aktif gürültü iptali (henüz) 100 doların altında bir standart olmasa da, yeni Echo Buds'ın yarı kulak içi tasarımı, konuşacak gerçek bir pasif gürültü iptali olmadığı anlamına gelir.

Yerleşik Amazon Alexa gibi özellikler ve iki farklı cihaz arasında eşleştirme yapma ve bunlar arasında geçiş yapma özelliği, işleri biraz dengelemeye yardımcı olur. Ancak Echo Buds, standart özellikler ve özellikler söz konusu olduğunda hedefi kaçırıyor ve bu, vaat ettikleri tasarruf için bile bir hayal kırıklığı.

Şarj kablosu yok

Yeni Echo Buds ile ilgili en tuhaf şey, bir USB-C şarj kablosuyla birlikte gönderilmemesidir. Daha da kötüsü, bir kablonun dahil edilmesini istiyorsanız, 59,99 ABD Doları tutarındaki "paket" fiyatını ödemeniz gerekir. Bu, mevcut diğer tüm gerçek kablosuz kulaklık çiftleriyle birlikte verilen bir kablo için fazladan 10 ABD dolarıdır. Şarj tuğlasını dahil etmemek, son yıllarda yeterince kötü bir trend oldu. Şimdi, kulaklıklarınızı şarj etmek için herhangi bir araç eklememeye doğru ilerliyoruz gibi görünüyor. Bu kötü bir işaret ve Amazon'un görünüşte başı çekiyor olması kötü bir hareket.

Kontroller biraz gecikebilir

Echo Buds, Alexa uygulamasında tamamen özelleştirilebilen dokunma kontrollerine sahiptir. Bu güzel olsa da, komutları yerine getirirken tomurcuklar ara sıra gecikme yaşadı. Örneğin, müziği duraklatmak için kulaklıklara dokunmak beklenenden daha uzun sürer, bu da işlem gerçekleşmeden kulaklıklara tekrar dokunmama neden olur. İlk dokunuş sonunda işe yarayacaktı, ancak ikinci dokunuş devreye girecek ve ilk komutumu iptal edecekti. Ek bir dokunuş denemeden önce, bilerek musluklarımın çalışıp çalışmadığını görmek için beklemeyi öğrendim, ancak bu, test sırasında devam eden bir sıkıntıydı.

Amazon Echo Buds'ı (2023) satın almalı mısınız?

Belki, bir bütçeyle Amazon Alexa istiyorsanız

Şimdiye kadar, yeni Amazon Echo Buds'ın en çok satan noktaları, mükemmel ses kalitesi, Alexa'yı kulağınıza getirme yeteneği ve uygun fiyat noktasıdır. Bu kategorilerde ve özellikle bu kategorilerde, her şeyi parkın dışına çıkarırlar.

Alexa'ya ihtiyacınız yoksa, aynı fiyat aralığında çok daha iyi özellikler sunan çok sayıda kulaklık var. Anker Soundcore Liberty 2, Skullcandy'nin Grind Fuel'sinin daha az çekici, ancak yine de daha iyi özelliklere sahip bir ikincil seçenek olmasıyla harika bir alternatif olarak öne çıkıyor. Ve sadece birkaç dolar daha harcamaya açıksanız, hem Soundcore Space A40 hem de Soundcore Liberty 4 NC, aktif gürültü engellemenin eklenmesi de dahil olmak üzere hemen hemen her yönden üstün kulaklıklardır.

Gerçek kablosuz ekosistemde en yeni Echo Buds için bir yer var. Bu alan, kulaklarında Alexa'ya ihtiyaç duyan ve bunu yapmak için fazla harcamak istemeyen kişiler için ayrılmış, daha çok niş bir ortamdır. Eğer böyle bir halk iseniz, Echo Tomurcukları oradaki en iyi seçenektir. Eğer değilseniz, daha iyisini yapabilirsiniz.

Amaon Yankı Tomurcukları (2023)

Kulaklar için iyi bir ses ve Amazon Alexa özelliği.

Kaynak: reviewed.com

amazon-echo-buds.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.