Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2023 1 yıl Admin Himiway Zebra E-Bike İncelemesi: Fantastik Kalın Lastiği ve Yük İçin Tasarlanmış Himiway Zebra nadir bulunur: daha da büyük yük kapasitesine sahip büyük bir e-bisiklet. Görüyorsunuz, e-bisikletler bir kişiyi A'dan B'ye götürmekten daha fazlası için kullanılıyor. Yiyecek ve paket teslimatları, malzeme ve diğer kargo taşımacılığı ve tabii ki diğer insanları taşımak için kullanılıyorlar. Ancak test ettiğim çoğu e-bisiklette maksimum kapasite 300 pound civarında. Bu, her yolcunun sırt çantası gibi herhangi bir ek donanım olmadan yaklaşık 150 pound olması gerektiği anlamına gelir. Üreticilerin bu iddialarla biraz hareket alanı bıraktığını biliyorum, ancak neden güvenliğinizi veya bisikletinizi riske atıyorsunuz? Himiway Zebra size hareket alanından çok daha fazlasını sunar ve her türlü araziye uygun tasarımı sokakta, kum ve çakılda ve hatta karda daha fazlasını taşımanıza olanak tanır. Tasarım Himiway Zebra'nın iki modeli vardır: basamaklı ve basamaklı çerçeve. Zebra çerçevesi 6061 alüminyumdan yapılmıştır (hem hafif, hem dayanıklıdır, hem de geri dönüştürülebilir). Çerçeve borusu Zebra'da daha kalındır ve gözle görülür şekilde fark edilir. Biraz ağırlık eklese de - bisiklet 79 pound - Himiway Zebra'nın destekleyebileceği toplam yükü, maksimum 400 pound'luk yükü artırır. Ek olarak, kilitli ve ayarlı bir alaşım ön süspansiyon çatalı ile birlikte gelir. Zebra, 26'ya 4 inçlik Kenda yağlı lastiklerde yuvarlanıyor. Tüm Zebra siparişleri şu anda ön ve arka çamurluklar, bir arka raf ve bir onarım aleti ile gönderilmektedir. Zebra, kademeli versiyon için beyaz ve kademeli versiyon için California (mor/mavi), Florida (açık ve koyu mavi) ve gri renkte gelir. Boya kaplaması güzel ve üst boruda Zebra markası, alt boruda Himiway bulunuyor. Bisikletin montajı basitti: Çamurluklar ve arka rafla birlikte gidonu, pedalları ve ön tekerleği takın. Himiway'in yardımcı olması için bir kutudan çıkarma ve montaj videosu bile var. Özellikler Zebra, bir Shimano yedi vitesli vites değiştirme sistemi boyunca bir pedal yardımına ve yarım bükümlü gaz kelebeğine sahiptir. Bu boyuttaki bir bisikletin iyi bir durma gücü olması gerekir ve Zebra'da bu var: 180 mm Tektro hidrolik disk frenler. 48 voltluk bir LED far, düşük ışıklı sürüşler için Himiway markalı fren lambası ve lastik ile ön ve arka ve pedal reflektörlerinin çevresinde yansıtıcı bir halka vardır. SR sele, uzun yolculuklar için geniş ve rahattır ve aynı zamanda hızlı bir şekilde serbest bırakılarak paylaşımı kolaylaştırır. Zebra bir zil ile birlikte gelir, ancak ben herhangi bir mikro mobilitede elektrikli kornaları tercih ederim çünkü görülmesi ve duyulması önemlidir. Yayaların ve arabaların olduğu işlek caddelerde zil çalmaz. Zebra'nın arkadan aydınlatmalı ekranı basit ve güneş ışığında kolayca görülebilir. Mevcut hızı, pil seviyesini, yolculuk ve toplam kilometreyi, wattmetreyi (motor çıkışını gerçek zamanlı olarak görüntüler) ve destek seviyesini gösterir. Yardımı artırmak veya azaltmak için artı ve eksi sembolleri, bir güç düğmesi, bir bilgi düğmesi ve ışıklar ile kontrol konsolu da basittir. Ekranın altında bir USB-A şarj bağlantı noktası vardır - her zaman hoş bir ektir. Saplar rahattır ve suni deriden yapılmıştır. Birlikte verilen çamurluklar plastik, ama ben hala hayranıyım. Metal çamurluklar içeri girerken biraz ses çıkarır ve kolayca çizilir. Arka raf, bir sırt çantasına takmak için harikadır. Himiway, sepetlerden kargo römorklarına kadar daha fazlasına ihtiyaç duyanlar için çeşitli taşıma seçeneklerine sahiptir. Verim Zebra'yı Minnesota'da yolda ve arazide test ettim ve harikaydı. Konuştuğum bazı yerliler, özellikle Himiway'in sattığı kargo römork seçeneği ile av gezileri için iyi olacağını söylediler. Ekipmanlarını park etmek ve yürümek yerine, römorku kolayca yükleyebilir ve hedeflerine pedal çevirebilir veya gaza basabilirler. Unutmayın, bu 79 kiloluk bir e-bisiklet, bu nedenle yardım almadan yokuş çıkmak bir egzersizdir. Neyse ki, beş kademeli pedal desteği var. Kilitlenebilir, çıkarılabilir 48 voltluk bir Samsung/LG pille çalışan 750 watt'lık bir motorla çalışır. Tam şarj olması altı ila yedi saat sürer. Göbek motoru, daha iyi ısı dağılımı ve maksimum 86 Nm tork ile Himiway'in önceki model olan Himiway Cruiser'da geliştirdiği alanlardan biridir. Bisiklet kumandası artık açıkta değil ve orta göbekte saklanmış durumda. Diğer bir seçenek de, herhangi bir zamanda veya herhangi bir destek seviyesinde kullanılabilen yarım büküm gazıdır (el kavraması yarım gaz, yarım kavramadır). Gazı yalnızca yokuş yukarı kalkışlar için veya biraz ileri ivme kazanmak için ağır bir yük taşırken kullanıyorum; çoğunlukla pedal çevirmeyi tercih ederim. Himiway, sürücülerin şarj başına 60-80 seyahat mili alabileceğini söylüyor. Bu, sürücü boyutu, arazi, yardım ve sürüş tarzı gibi belirli faktörlere bağlıdır. Kullanım durumumda, 45 mile daha yakın bir mesafe gördüm, ancak bu, tepelerde aşırı gaz kullanımı ve daha yüksek destek modları ile, bu boyutta bir bisiklet ve benim gibi büyük beden bir sürücü için hala iyi. Zebra, pedal yardımıyla saatte 25 mil hıza çıkabilir. Çoğunlukla, sağlam bir yüzeydeki yumrulu lastikler nedeniyle beton üzerinde sürüş dışında sürüş kalitesi sessizdi. Ancak çimde veya toprakta bu bir sorun değil. Yol tutuş açısından, bisiklet virajları iyi aldı ve iyi bir ivmeye sahipti. Geniş sele ile birlikte ön süspansiyon, arazi sürüşünü katlanılabilir hale getirdi ve arka yollarda sürüşü gerçekten eğlenceli hale getirmeye yardımcı oldu. Gidonlar çok geniş değildir ve dik yokuşlardan ve engebeli kum tepelerinden aşağı inerken motosikleti sabit tutarlar. 180 mm hidrolik disk frenler de iyi performans gösterdi ve beni beladan uzak tutmaya yetecek kadar durdurma gücü sağladı. Himiway Zebra, iyi performansa sahip, dört mevsim kullanılabilen sağlam bir e-bisiklettir ve 1.799 $ gibi makul bir fiyata sahiptir. Ağırlığından dolayı apartman dairesinde kimseye tavsiye etmem. Ancak bu ekstra ağırlık, ortalama yağlı lastik e-bisikletinizin taşıyabileceğinden çok daha fazlasını çekmenizi mümkün kılar. Ayrıca Himiway, günlük işlerinizi kolaylaştırmak için bazı iyi aksesuarlar da sunar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.