Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ABD'de 2 Milyar Dolarlık Yeni Bir Tema Parkı Açılıyor - Ancak Bu Ne Florida'da ne de Kaliforniya'da


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

ABD'de 2 Milyar Dolarlık Yeni Bir Tema Parkı Açılıyor - Ancak Bu Ne Florida'da ne de Kaliforniya'da

125 dönümlük tema parkı, 20'den fazla eski Disney Parks inşaatçısı ve Walt Disney Imagineer'dan oluşan bir ekip tarafından tasarlandı.

AA1e8ttb.img?w=768&h=512&m=6

2 milyar dolarlık devasa bir "Amerikan temalı" eğlence parkı 2026'da açılıyor ve tipik tema parkı merkezlerinden binlerce mil uzakta.

American Heartland Tema Parkı ve Tatil Köyü, Florida'daki Disney World Magic Kingdom veya California'daki Disneyland ile karşılaştırılabilir büyüklükte bir eğlence parkını içerecek, ancak her iki eyalette de olmayacak.

Bunun yerine, park ve tesisin, Route 66'nın hemen dışında, kuzeydoğu Oklahoma'nın kalbinde 1.000 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilmesi planlanıyor.

AA1e8i1i.img?w=640&h=427&m=6

Oklahoma Eyaleti Temsilcisi Rusty Cornwell bir basın açıklamasında "Oklahoma, American Heartland Tema Parkı ve Tatil Köyü'nü ağırlamaktan heyecan duyuyor" dedi. "Grand Lake'in hemen batısındaki tarihi Route 66 üzerinde yer alan proje, Amerika'nın sunduğu zengin kültürleri ve yerel değerleri deneyimlemek ve kutlamak için dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri çekecek."

Park için planlar, toplu olarak "Amerikan temalı bir ortam" yaratacak klasik eğlence parkı gezileri, canlı gösteriler, aile eğlenceleri, su yolları ve restoranları içeriyor.

American Heartland CEO'su Larry Wilhite'e göre Oklahoma eyaleti, "iş dostu yaklaşımı ve yenilikçi ortaklık çabaları" nedeniyle projenin yeri olarak seçildi.

Wilhite duyuruda, "Oklahoma'yı American Heartland Tema Parkı ve Tatil Köyü'nün evi yapmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. “Kalbin kavşağında bulunan Oklahoma, bir aile eğlence yeri için çekici bir yer. Oklahoma'ya unutulmaz nesiller boyu deneyimler getirmeyi dört gözle bekliyoruz."

20'den fazla eski Disney Parks inşaatçısı ve Walt Disney Imagineer'dan oluşan bir ekip tarafından tasarlanan 125 dönümlük tema parkı, her biri "Amerikan hikayesinin" farklı bölümlerini temsil eden altı ayrı bölgeye sahip olacak.

İlgili: Disneyland Resort'a Yeni 'Avatar' Deneyimi Geliyor - Şimdiye Kadar Bildiklerimiz İşte

AA1e8mY8.img?w=640&h=427&m=6

Parka gelen ziyaretçiler, şu anda geliştirilmekte olan 300 odalı bir otelde veya 750 karavan alanı ve 300 kabini olanaklarla barındırabilecek büyük ölçekli bir karavan parkında kalma seçeneğine sahip olacak.

320 dönümlük Three Ponies RV Park ve Kamp Alanı, ABD'nin merkezindeki en büyük kamp alanı olacak.

Şirkete göre, geliştirme projesine yapılan 2 milyar dolarlık yatırım yaklaşık 4.000 iş yaratacak ve Oklahoma için beklenen turizm etkisi önemli. American Heartland, park ve tesisin yılda 4,9 milyondan fazla misafiri eyalete çekeceğini tahmin ediyor.

Geliştirme, 2025 baharında açılması planlanan karavan parkı ve kabinlerinden başlayarak aşamalar halinde inşa edilecek. Tema parkı ve tatil beldesinin 2026'da açılması planlanıyor.

Kaynak: People

umbrella-2723623.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.