Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2023 Admin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2023 Alabileceğiniz en lüks elektrikli arabayı sürdüm ve neden bir ev kadar pahalı olduğunu gördüm. 420 Bin Dolarlık Rolls-Royce Spectre'nin içini görün. Alabileceğiniz en lüks elektrikli arabayı sürdüm ve neden bir ev kadar pahalı olduğunu gördüm. 420.000 $'lık Rolls-Royce Spectre'nin içini görün. 2024 Spectre, Rolls-Royce'un ilk elektrikli otomobili. 420.000 $ ve üstü. Bu muazzam değişim yığını, size gösterişli bir iç mekan ve oldukça dingin bir sürüş deneyimi sunuyor. Birinin Rolls-Royce gibi bir arabaya neden yarım milyon dolar harcayacağını sorgulamak kolaydır. Direksiyonun başına geçene kadar. O zaman her şey mükemmel bir anlam ifade ediyor. Geçen ay bir günümü ultra lüks markanın ilk elektrikli aracı olan yeni 2024 Rolls-Royce Spectre'yi test ederek geçirdim. İlk kez bir Rolls kullanıyordum ve 420.000 dolarlık coupe'nin gösterişli iç mekanı ve inanılmayacak kadar dingin sürüş hissi beni çok şaşırttı. Kaynak: Rolls Royce
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın