Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2023 2 yıl Admin Alabileceğiniz en lüks elektrikli arabayı sürdüm ve neden bir ev kadar pahalı olduğunu gördüm. 420 Bin Dolarlık Rolls-Royce Spectre'nin içini görün. Alabileceğiniz en lüks elektrikli arabayı sürdüm ve neden bir ev kadar pahalı olduğunu gördüm. 420.000 $'lık Rolls-Royce Spectre'nin içini görün. 2024 Spectre, Rolls-Royce'un ilk elektrikli otomobili. 420.000 $ ve üstü. Bu muazzam değişim yığını, size gösterişli bir iç mekan ve oldukça dingin bir sürüş deneyimi sunuyor. Birinin Rolls-Royce gibi bir arabaya neden yarım milyon dolar harcayacağını sorgulamak kolaydır. Direksiyonun başına geçene kadar. O zaman her şey mükemmel bir anlam ifade ediyor. Geçen ay bir günümü ultra lüks markanın ilk elektrikli aracı olan yeni 2024 Rolls-Royce Spectre'yi test ederek geçirdim. İlk kez bir Rolls kullanıyordum ve 420.000 dolarlık coupe'nin gösterişli iç mekanı ve inanılmayacak kadar dingin sürüş hissi beni çok şaşırttı. Kaynak: Rolls Royce
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.